sakykit kuri Jus perkate?
ar si
Papildyta:
_Paula's Choice Treatment, kiek suprantu yra ir 2.5% ir 5? kuri pradziai patartumet?
QUOTE(renatuxaass @ 2013 02 12, 19:09)
sakykit kuri Jus perkate?
Ciagi vienodi, tik talpa skiriasi
QUOTE(Emika7 @ 2013 02 11, 13:43)
Pritariu dėl rūgštinių pilingų - tikrai stulbinamas efektas. O ir metų laikas kol kas dar palankus jiems atlikti (nes rekomenduojama rudenį-žiemą, kai mažiau saulės aš ant žandų turėjau didelius vidinius spuogus tai labai gerai man išnaikino. Ir netgi metus laiko jau nesikartoja
koki priemones naudojate prieziurai?
O acne.org pirkau ebay.co.uk nes gyvenu uk tai visas rinkinys kainavo £55
QUOTE(julkanos @ 2013 02 10, 21:52)
drauge pasigavo erke tai naudojo viena menesi tepalu nuo niežu, šio losjonu ir paskui du men su contractubex , atrodo kaip lele dabar, visada turejo tobula oda o paskui kaip dave
Ar padeda contratubex ir nuo randeliu, likusiu nuo spuogu?
QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 16:34)
Ar padeda contratubex ir nuo randeliu, likusiu nuo spuogu?
kiek žinau jis ir yra butent randus gydyti, tik sake sausina labai ir oda nusisluoksniojasi, bet galutinis rezultatas superinis
KAS YRA CONTRACTUBEX IR NUO KO JIS VARTOJAMAS
Vaistu gydomi randai, atsiradę po operacijos, amputacijos, nudegimo ir nelaimingo atsitikimo, jei jie trukdo judėti, yra išvešėję, sustorėję (keloidiniai) ir krintantys į akis.
QUOTE(julkanos @ 2013 02 13, 15:48)
kiek žinau jis ir yra butent randus gydyti, tik sake sausina labai ir oda nusisluoksniojasi, bet galutinis rezultatas superinis
Vaistu gydomi randai, atsiradę po operacijos, amputacijos, nudegimo ir nelaimingo atsitikimo, jei jie trukdo judėti, yra išvešėję, sustorėję (keloidiniai) ir krintantys į akis.
Tai as zinau, kad nuo randu jisai, maniau, nuo visokiu dideliu, labiau kunui, o ne veidui. Jauciu, reikes isbandyt, plotai nedideli, gal labai neissausins
QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 16:50)
Tai as zinau, kad nuo randu jisai, maniau, nuo visokiu dideliu, labiau kunui, o ne veidui. Jauciu, reikes isbandyt, plotai nedideli, gal labai neissausins
Na zandai pas drauge buvo visi "duobeti" o dabar lygį odelė tik tokie taškeliai alia poros bet dydesni liko, bet sakė kad juos palaipsniu isnaikins, bent jau labai tikisi
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 12, 20:56)
Aš naudoju NOREVA prausiklį zeniac, kremą actipur, kremą su atspalviu actipur ir BIODERMOS micelinį vandeni "Sebium". Daugiau nieko netepu išvis ant veido, kol kas visai nieko laikausi Bet susitvarkė viskas tik kai ilgą laiką pavartojau šias priemones.
QUOTE(Emika7 @ 2013 02 13, 17:41)
Aš naudoju NOREVA prausiklį zeniac, kremą actipur, kremą su atspalviu actipur ir BIODERMOS micelinį vandeni "Sebium". Daugiau nieko netepu išvis ant veido, kol kas visai nieko laikausi Bet susitvarkė viskas tik kai ilgą laiką pavartojau šias priemones.
O kokia priemone su spf naudoji? ar nepastebejau kad actipur biskeli kisti poraS?ar maskavimo jo uztenka ar dar papildomai kazkuo maskuoji?
Man ir kakzur metus laiko po rugstiniu pilingu nebuvo jokiu vidiniu, bet poto vel pasaka be galo prasidejo, tada el po keliu metu kelias proceduras pasidariau. o dabar tai labia acne.org gelbsti, spuogai nebekyla tiap masiskai,tik keli pries mmm, bet akis alergizuoja, tai bandau suprasti kas ir kaip
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 14, 10:40)
O kokia priemone su spf naudoji? ar nepastebejau kad actipur biskeli kisti poraS?ar maskavimo jo uztenka ar dar papildomai kazkuo maskuoji?
Man ir kakzur metus laiko po rugstiniu pilingu nebuvo jokiu vidiniu, bet poto vel pasaka be galo prasidejo, tada el po keliu metu kelias proceduras pasidariau. o dabar tai labia acne.org gelbsti, spuogai nebekyla tiap masiskai,tik keli pries mmm, bet akis alergizuoja, tai bandau suprasti kas ir kaip
Na man irgi iskyla vienas kitas tas spuogas (tada nakciai su duac patepu tuos baisuoklius). o papildomai niekai nemaskuoju, man uztenka actipur. Matyt atradau sau tinkama kosmetika o su spf vis nieko neatrandu sau...gal ką rekomenduosi?
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 14, 11:40)
Man ir kakzur metus laiko po rugstiniu pilingu nebuvo jokiu vidiniu, bet poto vel pasaka be galo prasidejo, tada el po keliu metu kelias proceduras pasidariau.
kokius pilingus darėtės, gal su migdoline rūgštim?
O kaip kovojate su raudonomis dėmėmis po spuogų? ;///