Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Emixsit @ 2013 02 10, 15:59)
Ar tik man taip, ar yra ir merginų, kurioms nuo kiaušinių mestų spuogus? blush2.gif

nei kiausiniu nei surio nei pieno produktu-nuo visko beria smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas bandete su lazeriu naikinti spuogus ir ju paliktus randelius? jau nebezinau kaip kovoti su jais, ne kiek spuogai bet inkstirai, visa veida sugadino...
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 09, 19:56)
Gal kas naudojate losijoną su levomicitinu?  g.gif

aš pirkau rusijoje vasara, tai man wub.gif thumbup.gif nors ir pasausindavo, bet ir stebuklus padarydavo, turiu recepta (tiksliau tikslia sudieti) bet gi pas mus su antibiotikais be recepto net neklausosi verysad.gif
sieros kamforos salicilo rugšties alkoholinis tonikas kuriame dar primaišytas antibiotikas 4u.gif
drauge pasigavo erke tai naudojo viena menesi tepalu nuo niežu, šio losjonu ir paskui du men su contractubex , atrodo kaip lele dabar, visada turejo tobula oda o paskui kaip dave doh.gif pavasari jos bučiau neatpažinus, tikrai baisiai veido oda ypač žandai atrode, vasaros gale liko tik randeliai (skilutes) ant žandu kur buvo labiausiai pažeista, dabar jau viskas susitverke pilnai, bet sako iš tos baimes vistiek kelis vakarus į savaite naudoja tą levomicetino losjoną, ir neplautos rankom net reikalui esant neliečia veido, nes matyt taip ir buvo pasigavus g.gif toki gydimą jai buvo išrašius sena (labai sena ) profesore dermovenerologe kariniam gospitalyje , drauge sake kad iki gyvos galvos bus jai dekinga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LoveIt @ 2013 02 04, 15:50)
Gal turite koki saraseli ingredientu kurie kemsa poras? Ko gero visu oil reiketu vengti, dekoratyvinej Talc'o, o ko dar  g.gif ?

čia labai individualu, man asmeniškai bedu pridaro shea butter, net nebandau jei pamatau sudieti, jojoba jei naudoju ilgiau jeigu kelias savaites tai pradeda nebepatikt mano odai taip pat ir su mineraliniu,, tai visad darau pertraukas, manukos toleruoiju kuo puikiausiai kiti beveik visi netinka schmoll.gif glicerinas puikiai nors visur ra6oma kad jau taip kem6antis biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esate bande Proactiv Solution kosmetika nuo spuogu? Labai domintu atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta narių paieškoms, kurios jums prekes užsakinėtų.
Atsakyti
Kas kankinasi su spuogais pabandykite praustis su medum (medus - naturalus antibiotikas): būtinai reikia sudrėkinti veidą šiltu (ne vėsiu ar šaltu) vandeniu ir pamasažuoti apie minutę odą su medum (naturaliu - bičių), palaikyti dar pusę minutės ir nuplauti vėlgi šiltu vandeniu.
Tik reikia stengtis neišsiteploti visai iki ausų mirksiukas.gif nes visur pradėsi lipti lotuliukas.gif bet čia visiems pagal sugebėjimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2013 02 10, 21:37)
Sveikos,gal kas bandete su lazeriu naikinti spuogus ir ju paliktus randelius? jau nebezinau kaip kovoti su jais, ne kiek spuogai bet inkstirai, visa veida sugadino...

Lazeriu spuogu nepanaikinsi. Pirmiausia reikia susitvarkyti spuogu problema.
kad ir kokia daug zadanti reklama butu, is savo patirties galiu pasakyti, kad lazeris randeliu nepanaikins verysad.gif . Raudonas demeles po spuogu-taip, bet randeliai liks. Gal kiek susvelnes ju reljefas, bet ne daugiau. Tiktai neverta svaistyti tokius pinigus del minimalaus rezultato.
Kas kita yra rugstiniai pylingai. Siulyciau daugiau pasidometi jais. Tikrai daug geresni rezultatai, nei naudojant lazeri.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 02 11, 12:55)
Lazeriu spuogu nepanaikinsi. Pirmiausia reikia susitvarkyti spuogu problema.
kad ir kokia daug zadanti reklama butu, is savo patirties galiu pasakyti, kad lazeris randeliu nepanaikins verysad.gif . Raudonas demeles po spuogu-taip, bet randeliai liks. Gal kiek susvelnes ju reljefas, bet ne daugiau. Tiktai neverta svaistyti tokius pinigus del minimalaus rezultato.
Kas kita yra rugstiniai pylingai. Siulyciau daugiau pasidometi jais. Tikrai daug geresni rezultatai, nei naudojant lazeri.

Pritariu dėl rūgštinių pilingų - tikrai stulbinamas efektas. O ir metų laikas kol kas dar palankus jiems atlikti (nes rekomenduojama rudenį-žiemą, kai mažiau saulės smile.gif aš ant žandų turėjau didelius vidinius spuogus tai labai gerai man išnaikino. Ir netgi metus laiko jau nesikartoja
Atsakyti
O tos kurios atsisakėt dėl spuogų ten batono, bandelių ir pan, kuo juos pakeitėt? jaučiu, kad visokie duoniukai tai tas pats kas batonas g.gif
Atsakyti
Bandelių visai nepasigedau, o duoną perku pačią brangiausią ir juodą. Na lyg ir geriau kažkas, dar nežinau tiksliai. Neseniai picos netikėtai gavau, kur daug sūrio buvo, tai nesusilaikiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2013 02 11, 12:02)
Kas kankinasi su spuogais pabandykite praustis su medum (medus - naturalus antibiotikas): būtinai reikia sudrėkinti veidą šiltu (ne vėsiu ar šaltu) vandeniu ir pamasažuoti apie minutę odą su medum (naturaliu - bičių), palaikyti dar pusę minutės ir nuplauti vėlgi šiltu vandeniu.
Tik reikia stengtis neišsiteploti visai iki ausų  mirksiukas.gif nes visur pradėsi lipti  lotuliukas.gif bet čia visiems pagal sugebėjimus  blush2.gif

su juo labai atsargiai, as bandziau tas kaukes su medum ir cinamonu tai tik didesnes problemos prasidejo. doh.gif tada supratau kad turbut jam esu alergiska ir buvau teisi biggrin.gif
Atsakyti
Cinamonas yra dirgiklis (turi šildymo efektą) - reikėjo pabandyti be jo, nebent, aišku, esi alergiška būtent medui. Ir mano minėtu atveju reiktų ne kaukę dėtis, o tik nusipraust juo (kontakto su oda laikas apie 1-2 min.).
Atsakyti