QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 09, 19:56)
Gal kas naudojate losijoną su levomicitinu?
aš pirkau rusijoje vasara, tai man
nors ir pasausindavo, bet ir stebuklus padarydavo, turiu recepta (tiksliau tikslia sudieti) bet gi pas mus su antibiotikais be recepto net neklausosi
sieros kamforos salicilo rugšties alkoholinis tonikas kuriame dar primaišytas antibiotikas
drauge pasigavo erke tai naudojo viena menesi tepalu nuo niežu, šio losjonu ir paskui du men su contractubex , atrodo kaip lele dabar, visada turejo tobula oda o paskui kaip dave
pavasari jos bučiau neatpažinus, tikrai baisiai veido oda ypač žandai atrode, vasaros gale liko tik randeliai (skilutes) ant žandu kur buvo labiausiai pažeista, dabar jau viskas susitverke pilnai, bet sako iš tos baimes vistiek kelis vakarus į savaite naudoja tą levomicetino losjoną, ir neplautos rankom net reikalui esant neliečia veido, nes matyt taip ir buvo pasigavus
toki gydimą jai buvo išrašius sena (labai sena ) profesore dermovenerologe kariniam gospitalyje , drauge sake kad iki gyvos galvos bus jai dekinga
Papildyta:
QUOTE(LoveIt @ 2013 02 04, 15:50)
Gal turite koki saraseli ingredientu kurie kemsa poras? Ko gero visu oil reiketu vengti, dekoratyvinej Talc'o, o ko dar
?
čia labai individualu, man asmeniškai bedu pridaro shea butter, net nebandau jei pamatau sudieti, jojoba jei naudoju ilgiau jeigu kelias savaites tai pradeda nebepatikt mano odai taip pat ir su mineraliniu,, tai visad darau pertraukas, manukos toleruoiju kuo puikiausiai kiti beveik visi netinka
glicerinas puikiai nors visur ra6oma kad jau taip kem6antis