Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(KameHame @ 2013 02 05, 17:03)
Man taip pat darytas toks tyrimas, diagnozė: per daug testoterono.

Iki tol ko tik nedariau - antibiotikus gėriau, nuolatiniai veido valymai (dar labiau pablogino), visokie prausikliai, kaukės, spec. maišomi vaistai, Duac ir t.t. doh.gif Paskui pradėjau gerti Femine 35 ir viskas susitvarkė. Nėštumo metu oda ir buvo graži (kiek tai įmanoma mano atveju), o va dabar vėl geriu tuos pačius KT, bet jau nebeveikia taip verysad.gif Ir niekaip nerandu tinkamo kremo, nuo Biodermos išvis beria pūlinukais net doh.gif Vienu žodžiu, vėl laukia maratonas per gydytojų kabinetus verysad.gif Maistas odos būklės neįtakoja, tik alkoholio negaliu vartoti rolleyes.gif

Aš pas gyt. jau nebeinu, nes išeidavau su Aknės BP5 receptu lotuliukas.gif
Su tais KT užburtas ratas, juk jų amžinai negersit (na nežinau, spėju ,kad negersit), o kai nustosit ir vėl tas pats, geriau jau natūraliais būdais bandyti reguliuoti hormonus, gal pabandyti vitex, maca, nakvišas g.gif
Papildyta:
QUOTE(nerka0123 @ 2013 02 05, 17:12)
sveikos labai dau naturalios ir kokybiškos kosmetikos akcijų puslapiukas gal kam bus idmu...
http://www.raskakcij...ir-sveikata.htm

reklama?
Atsakyti

Sveikos merginos, noriu patarimo, kas bandete ar ka girdejote apie zaliaji moli? kaip jis veikia, ar tikrai padeda? smile.gif turiu problemiska veido oda, o viename puslapyje radau jam net 50% nuolaida blink.gif

http://www.nuolaidos...oliuj-p180.html

prasau pasidalinti, jei kas ka zinote wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 05, 17:08)
Šiuo metu šalia vit. B. vartoju nakvišų aliejų, cinką, su pertraukomis vit. d, o dar rečiau vit. a. Nusispjaunu per kairį petį, bet oda tikrai apsitvarkė.

O kokio gamintojo vitaminą A vartojate? Kaip tik dairausi pirkti, tačiau niekur nemačiau gryno vitamino A (ne junginyje su kitais vitaminais) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2013 02 05, 17:27)
O kokio gamintojo vitaminą A vartojate? Kaip tik dairausi pirkti, tačiau niekur nemačiau gryno vitamino A (ne junginyje su kitais vitaminais)  g.gif

vartoju šį, 4u.gif http://www.iherb.com...20-Tablets/1024
bet nežinau ar labai geras, ar gera sudėtis g.gif
Papildyta:
QUOTE(indrule22 @ 2013 02 05, 17:22)
Sveikos merginos, noriu patarimo, kas bandete ar ka girdejote apie zaliaji moli? kaip jis veikia, ar tikrai padeda? smile.gif turiu problemiska veido oda, o viename puslapyje radau jam net 50% nuolaida  blink.gif

http://www.nuolaidos...oliuj-p180.html

prasau pasidalinti, jei kas ka zinote wink.gif

siūlau eurokose pasidairyti juodojo molio ar kitų tuo pat metu, pasibandyti, pakelis kainuoja 2 -3 Lt ir suprasti kaip jis išvalo odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 05, 16:14)
Aš pas gyt. jau nebeinu, nes išeidavau su Aknės BP5 receptu lotuliukas.gif
Su tais KT užburtas ratas, juk jų amžinai negersit (na nežinau, spėju ,kad negersit), o kai nustosit ir vėl tas pats, geriau jau natūraliais būdais bandyti reguliuoti hormonus, gal pabandyti vitex, maca, nakvišas g.gif
Papildyta:
reklama?

Man tai Duac vis kaip panacėja išrašydavo biggrin.gif Tik aš paskui jau nebepirkau, nes labai išsausindavo oda. Taip, negersiu amžinai, todėl ir sakau, vėl minsiu slenksčius doh.gif
O Akne BP5 tai juk net nereceptinis bigsmile.gif

Prisimenu, kaip visos bobutės sakydavo:pasigimdysi vaikelį - oda pati susitvarkys lotuliukas.gif Deja, jų žodžiai Dievui į ausį nenukeliavo verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau susitvarkiau su spuogais ir visiskai galejau atsisakyti pudros biggrin.gif
Mano receptas : Zuvu tauku tablete du kartus per diena gerti,ryte veida nusivalau su vandens taponu ir tepiau Paula's Choice kremu su SPF,o nakciai vel veida nusivalau su vandens tamponu ir tepu vitamino a+e aliejum . (Jeigu ta diena tepiausi koki makiaza t.y bronzata ar skaistalus tada veida prausiu su gasulo moliu ) .
Dziaugiuosi kad nei vienas spuogas neiskilo jayy thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai padeda salicilio rugstis, galima rasti praktiskai bet kurioj vaistinej
Atsakyti
QUOTE(Saulyte1977 @ 2013 02 07, 21:49)
Man tai labai padeda salicilio rugstis, galima rasti praktiskai bet kurioj vaistinej

Kaip jus ja naudojate kad padeda?

Merginos kokias spf priemones naudojat, kurios neskatina berimu?
Atsakyti
Nebevartojant jokių pieniškų produktų susitvarkė veido oda. Pasirodo, mane berdavo nuo jų smile.gif Gal kam padės...
Atsakyti
Gal kas naudojate losijoną su levomicitinu? g.gif
Atsakyti
Ką jus darote valgytis ką nors iš mėsiško, kas neskatintų spuogų? Receptų kokių turit? biggrin.gif
Atsakyti
Ar tik man taip, ar yra ir merginų, kurioms nuo kiaušinių mestų spuogus? blush2.gif
Atsakyti