Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(4puse @ 2013 02 01, 12:29)
Po kontraceptinių metimo ir žiauraus bėrimo apsilankiau pas endokrinologą, tikrai taip - problema hormonuose, atliko visus reikiamus tyrimus.. Dabar geriu vaistukus, kad atstatytų tai, ką kontraceptinės sunaikino  doh.gif  ir jau 1,5 savaitės naudoju acne.org... Padėtis taisosi, tikiuosi tie gyvenimo parazitai išvis išnyks  g.gif  thumbup.gif

O kokių būtent hormonų sutrikimas lėmė bėrimą?
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 02 01, 10:35)
kas tai yra PC treatment? issifruokit prasau brenda 4u.gif

CLEAR Extra Strength Daily Skin Clearing Treatment with 5% Benzoyl Peroxide.
Nuoroda http://www.paulascho...ring-Treatment/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 01 vasario 2013 - 21:19
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 01 29, 20:22)
o ka be to valgot dazniausiai?
seip apskritai acnei ir visiems apskritai odos berimams (giluminiams spuogams, komedonams ir t.t..) labai patinka visi pieno produktai (ypac suriai - lydytas, fermentinis, pienas grynas ir visi kiti is pieno pagaminti). 
tieisog nepaprastai patinka cukrus (saukstelis i arbata, sauksetlis i kava, net sulciu pirktiniu stiklinej kartais 2 sauksteliais buna paslepti) . net i sojos padaza ieina cukrus:) jau nekalbu apie saldintus jogurtus ir t.t.. mazint iki minimumo. skaityt etiketes.
balti miltai taip pat. nurasyti visus batonus, bulkas, bandeles, ragelius, meduolius, makaronus, sausainius ir t.t...
sito viso atsisakius manau galima stebet ar nesitaiso...

man gydytoja rekomendavo grudu kosiu (visos visos isskyrus bevertes manu) ir darzoviu dieta (virtos ant garu, troskinto, tik nekeptos ir be jokiu padazu) 10 dienu... rezultatai matosi akivaidziai.

tai taip ir valgiau ryte - avizine, grikiu ar 5 grudu kose be druskos su bsiki aliejaus
pietum kokios burokeliu ir agurko salotos
popieciu ikokios zalios salotos, paispjaustai morku, avokadas gelbeja
vakarienei vel kose kokia arba virti brokoliai, bulviu truputi, spinatai, kalafiorai
nu kas ka megsta. kuo tolaiu tuo daugiau fantazijos atsiranda - tai moliugu tyrsriube (aisku tik moliugas, morka, bulve, truputi druskos ir kmynu)., tai koks avokado uztepas (avokadas druskyte) su morkom... kalafioru, baklazanu, morku ir bulviu troskinukas orkaitej su trupcisu drukos ir aliejaus
tarp valgymu kokiu kukuruziniu arba ryziu trapuciu uzgrauzt galima

skonio daug ner, silpnoka, bet veidas 100 kart grazesnis.
po to i dieta galima idet ir vaisiu, riesutu ir zuvies bei mesos (jei valgot), visi  sojos produktai tinka - tofu tinka (tofu varske, tofu suris, soju jogurta sveitoj gritines ir padazo), bet aisku visa tai be jokiu riebiu, astriu padazu.

sunku bet veiksminga

Aš tokia mityba nusibaigčiau. Nė dėl to, kad gali būti neskanu, o dėl to, kad nėra tų svarbių medžiagų. Taip nervina, draugai ištisai geria, valgo viską iš eilės, bet oda jų švari, o pats dėl geresnė odos turiu atsisakyti organizmui būtinų pieno produktų, baltymų dar kokio velnio. Nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 01, 17:52)
O kokių būtent hormonų sutrikimas lėmė bėrimą?

Oi tikrai dabar nepasakysiu, darė 6 hormonų tyrimus ir vardino pavadinimus tų, kurie sutrikę, bet ten raidės buvo, net neprisimenu jų pavadinimų, bet sakė dviejų pagrindinių hormonų, kurie reguliuoja skydliaukės veiklą. Anksčiau viskas buvo gerai, o po ko kontraceptikų metimo gyvent nebenorėjau... Jas vartojant buvau tokia graži doh.gif
* padidėjusi krūtinė
* lygi veido oda
* lieknas kūnas (po metimo priaugau 10kg)
* rudas įdegis (dabar negaliu net į soliraiumą kartais nueit dėl acne.org produktų vartojimo)...

tikiuosi tai laikina ir viskas susitvarkys doh.gif
Atsakyti
Sveiki.Sakykit,ar bandet lazeriu naikinti odos problemas/Kokie atsiliepimai?As galvoju eiti kita savaite,tik va pagalvojau ar tirkai verta? g.gif Ar gal yra bandziusiu injekcijas?
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif atejau ir as pasiguosti savo problemomis... daug Jus cia prirase, kad sunku net atsirinkti kas man tiktu kas ne, tai nusprendziau konkreciai savo situacija papasakoti.. nepykit jei ikyriai pasikartojanti situacija blush-anim-cl.gif: bet labai tikiuosi patarimu ax.gif
mano oda misri, vietom sausa, vietom riebi.. bet ne tame bedos. paauglysteje isvengusi "spuogu uzpuolimo" nuo ju pradejau neapsiginti dabar verysad.gif pas dermatologa lankytis niekada neteko, nebuvo labai beviltiska, todel ir antibijotiku jokiu nevartojau, priemones veido prieziurai irgi buvo minimalios... o dabar gyvenu UK, tai pas gydytoja eiti baisoka del dar ne visai geros anglu kalbos blush2.gif blush2.gif galvojau paklausiu jusu nuomoniu..

Veidas tiesiog pilnas visokio tipo spuogu, inkstiru.. jei isspaudziu bent maziausia inkstiriuka iskart zaisdeles lieka, o apie spuogus jau net nesneku, nes jie dazniausiai buna tokie lengvai, bet votiniai, tai isspaudus palieka baisias zaizdas,,,ir vailstau paskui visa sasuota doh.gif o jei nieko su jais nedarau ilgainiui toj vietoj lyg randukas susidaro blink.gif nosies sritis visa pilna inkstiru,, del sito tai galvoju gal ta Garnier sveitikli su sepeteliu pamegint? nu zodziu, neisivaizduoju nei ka daryt, nei ka bandyt naudot, nes anksciau su tuo taip labai nesusiduriau,,, verysad.gif

Prasau patarkit unsure.gif Aciu visoms is anksto!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, kad intensyvus prakaitavimas mažina spuogų susidarymo galimybę? Turiu omeny, kada prakaituojama ne per pažastis, o tiesiog ir per veidą pradedą prakaitas tekėti.
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2013 02 04, 01:02)

Prasau patarkit unsure.gif Aciu visoms is anksto!! 4u.gif  4u.gif

mest vandenį. Sesuo iš LT išvažiavo gražia oda į UK. Pabuvus ten veido būklė labai pablogėjo, manau, kad nuo UK vandens.
Na, Garnier tikrai nėra tos priemonės, kurias reiktų naudot.
Aš patariu nusipirkt nenuplaunamą valiklį/pienelį/gelį, miceliarinį vandenį. Bet geriau rinktis priemones iš vaistinės. Gali bandyt rinktis priemones su BHA rūgštim, ypač jei daug spuogų, inkštirų.
Vietoj kremų naudoti lengvos konsistencijos priemones, pvz. gelius/losjonus/serumus.
Būtinai valančias kaukes, bent jau dukart į savaitę
Atsakyti
va apie vandeni visai nepagalvojau, o didele tikimybe kad ir jis cia kaltas... doh.gif miceliarinį vandenį? koks tai vanduo? pirma karta toki girdziu blush2.gif priemones su BHA rūgštim o gal galetum kokias rekomenduoti? nes apie jas irgi ne kazi ka girdejus esu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 04 vasario 2013 - 13:53
QUOTE(saulute91 @ 2013 02 04, 15:48)
va apie vandeni visai nepagalvojau, o didele tikimybe kad ir jis cia kaltas...  doh.gif miceliarinį vandenį? koks tai vanduo? pirma karta toki girdziu blush2.gif priemones su BHA rūgštim o gal galetum kokias rekomenduoti? nes apie jas irgi ne kazi ka girdejus esu...  ax.gif

radau toki miceliarini valom.skysti http://naturalcosmet...-treatment.html
ar bandyti sita, ar ka kito pasiulytum? smile.gif o del tu priemoniu su BHA rugstim tai ne neisivaizduoju ka rinktis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 04 vasario 2013 - 14:19
QUOTE(saulute91 @ 2013 02 04, 14:17)
radau toki miceliarini valom.skysti http://naturalcosmet...-treatment.html
ar bandyti sita, ar ka kito pasiulytum? smile.gif

Pasiskaitykit apie miceliarini vandeni cia: http://www.supermama...howtopic=817238

Rasos gelis-kremas su BHA yra labai netgi neblogas, dar galima parsisiust is Paula's Choice puslapio priemoniu su BHA 4u.gif
Atsakyti
sveiko, o kur perkat ta acne.org?
ir dar ta kita giriama priemone nuo spuogu?

atrodo valgau kaip visada nieko daugiau, bet jau nuo gruodzio veidaspradejo mazyciais mazyciais spuogeliais, pradzioje ties smilkiniais, paskui leidosi i apacia, dabar ties zandikauliu baisu kas darosi, nebeiznau ko imtis, veido valyma daro reguleriai kas menesi. Na buvau is iherb prisisiuntusi maxi-hair vitaminu kuriuos kartu su folio rugstimi geriau, kosmetologe sako cia nuo ju, nes yra B grupes vitaminu, aisku juos nutraukiau, daugiau nei pries menesi, bet situacija negereja, jau baisu kas darosi, nes istu mazyciu juos pakrapscius liko didziausi vietomis, skaudus....
na reikia ir man su tom dietom pradeti, bet taip sunku, mesos nevalgau, sldumynus megstu, bet dabar tiek nebevalgau kaip anksciau o oda baisesne nei betkada.

kosmetologe sako veida vistiek toniku ir krmeu butinai drekinti neatsisakyti kremu, nes spuogai puliuoti prades.

ryt bandysiu gal ir pas koki endokrinologa patekti, nes tikrai jau baisu. Esu uzsirasiusi ir E-light procedurai veidui, na cia toks siplnesnis lazeris.

Atsakyti