Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(AGAMENONA @ 2013 01 29, 20:22)
o ka be to valgot dazniausiai?
seip apskritai acnei ir visiems apskritai odos berimams (giluminiams spuogams, komedonams ir t.t..) labai patinka visi pieno produktai (ypac suriai - lydytas, fermentinis, pienas grynas ir visi kiti is pieno pagaminti). 
tieisog nepaprastai patinka cukrus (saukstelis i arbata, sauksetlis i kava, net sulciu pirktiniu stiklinej kartais 2 sauksteliais buna paslepti) . net i sojos padaza ieina cukrus:) jau nekalbu apie saldintus jogurtus ir t.t.. mazint iki minimumo. skaityt etiketes.
balti miltai taip pat. nurasyti visus batonus, bulkas, bandeles, ragelius, meduolius, makaronus, sausainius ir t.t...
sito viso atsisakius manau galima stebet ar nesitaiso...

man gydytoja rekomendavo grudu kosiu (visos visos isskyrus bevertes manu) ir darzoviu dieta (virtos ant garu, troskinto, tik nekeptos ir be jokiu padazu) 10 dienu... rezultatai matosi akivaidziai.

tai taip ir valgiau ryte - avizine, grikiu ar 5 grudu kose be druskos su bsiki aliejaus
pietum kokios burokeliu ir agurko salotos
popieciu ikokios zalios salotos, paispjaustai morku, avokadas gelbeja
vakarienei vel kose kokia arba virti brokoliai, bulviu truputi, spinatai, kalafiorai
nu kas ka megsta. kuo tolaiu tuo daugiau fantazijos atsiranda - tai moliugu tyrsriube (aisku tik moliugas, morka, bulve, truputi druskos ir kmynu)., tai koks avokado uztepas (avokadas druskyte) su morkom... kalafioru, baklazanu, morku ir bulviu troskinukas orkaitej su trupcisu drukos ir aliejaus
tarp valgymu kokiu kukuruziniu arba ryziu trapuciu uzgrauzt galima

skonio daug ner, silpnoka, bet veidas 100 kart grazesnis.
po to i dieta galima idet ir vaisiu, riesutu ir zuvies bei mesos (jei valgot), visi  sojos produktai tinka - tofu tinka (tofu varske, tofu suris, soju jogurta sveitoj gritines ir padazo), bet aisku visa tai be jokiu riebiu, astriu padazu.

sunku bet veiksminga

vava thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 30, 13:01)
Aš jau kurį laiką taškuoju šita priemone problemines vietas, bet super poveikio kaip ir nematau unsure.gif . Gal spuogai jau tapo atsparūs viskam ar pritrūko reguliarumo tepant (nors dabar kokią savaitę rytą - vakarą taškavau)  mastau.gif

Gal tiesiog bent jau man siai dienai tinka toks kaitaliojimas: PC 5% Treatment, Alpha Hydrox 15% serumas ir Neutrogenos naktinis retinolis.
Tiesa, nors daugelis giria, bet man Akne BP5 jokio realaus poveikio nepadare, nors ten 10% BP.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 30, 23:06)
Gal tiesiog bent jau man siai dienai tinka toks kaitaliojimas: PC 5% Treatment, Alpha Hydrox 15% serumas ir Neutrogenos naktinis retinolis.
Tiesa, nors daugelis giria, bet man Akne BP5 jokio realaus poveikio nepadare, nors ten 10% BP.

Cia visam veidui ar tik taskuot ant probleminiu vietu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 31, 00:21)
Cia visam veidui ar tik taskuot ant probleminiu vietu?  unsure.gif

As naudoju visam.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 27, 15:11)
Pasausina, bet maziau nei PC 2% Lotion ar 2% Gel.

2,5 ne toks stiprus? kažkaip anksčiau nepastebėjau tokių...ar čia nauji atsirado? tas su 5 proc. cia su BHA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 31 sausio 2013 - 20:51
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 31, 00:06)

Kad Akne BP5 visada budavo 5% benzoilo peroksido, jau vien is pavadinimo galima taip spresti. Na nebent pasikeite kazkas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 01 31, 00:21)
Cia visam veidui ar tik taskuot ant probleminiu vietu?  unsure.gif

Siaip visur raso, kad tepti tik tas vietas, kur yra berimas. O as tai grynai tik ant paties spuogelio tepu ir zinokit ne 1 ar 2 kartus per diena kaip rekomenduojama bet kai tik iseina tai ir 3 ir 4 kartus ant spuogelio jo vis patepu, tai man kita diena toje vietoje spuogelio nebebuna, lieka tik raudona demele, kuri greitai praeina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 31 sausio 2013 - 21:14
QUOTE(fuchia @ 2013 01 31, 21:18)
Siaip visur raso, kad tepti tik tas vietas, kur yra berimas.

Cia Jus apie ka? Juk retinolis visam veidui, AHA rugstis irgi... BP ir siuloma visam veidui, bent jau silpnesnis (pvz acne.org).

As pati retinoli ir AHA tepu visam veidui, BP kartais visam veidui, kartais tik ant spuogu (irgi stengiuosi kelis kartus per diena patept, jei buna galimybe)

Oi, tik dabar pastebejau, kad ir apie acne B5 Typhoon Morakot rase, tai cia turbut apie ji ir raset, viskas aisku 4u.gif Sitas tai gal ir per stiprus visam veidui...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 31, 23:07)
Cia Jus apie ka? Juk retinolis visam veidui, AHA rugstis irgi... BP ir siuloma visam veidui, bent jau silpnesnis (pvz acne.org).

As pati retinoli ir AHA tepu visam veidui, BP kartais visam veidui, kartais tik ant spuogu (irgi stengiuosi kelis kartus per diena patept, jei buna galimybe)

Oi, tik dabar pastebejau, kad ir apie acne B5 Typhoon Morakot rase, tai cia turbut apie  ji ir raset, viskas aisku  4u.gif Sitas tai gal ir per stiprus visam veidui...

Tai cia as gal ne taip supratau, kalba ejo daugiausiai apie BP,tai ir pamaniau, kad butent apie ji klausiat blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti

Pamaciau klaida doh.gif . Acne BP5 5%, bet man si priemone kazkaip gana stipri pasirode. Tepiau tik pavienius spuogus. Neisivaizduoju, kas butu pasitepus visa veida. Dziovino oda nenormaliai. Paskui net uriam laikui demes raudonos liko. Spuogus nudziovindavo, i pavirsiu neiskeldavo, taciau pastebejau, kad po kurio laiko toje pacioje vietoje vel iskildavo. Zodziu, problemos realiai nesprende.
Su PC 5%BP Treatmentu situacija kitokia. Oda dziovina, bet, kaip sakant, proto ribose. Pasirinkus tinkama drekikli, dziovinimo problemos nera. Taciau zinau kas panaudojes sia priemone savaite mete salin, nes sudorgo oda, pradejo kilti nauji spuogai. Taip kad cia labai individualu.
Atsakyti
Mane nuo spuogeliu isgelbejo-ju nekrapstymas ax.gif
Atsakyti
man ir sunku schmoll.gif labiausiai noriu pelesinio surio bri. tokio didelio riebaus gabalo su raudono vyno taure (beje alkoholsi irgi nerekomenduojamas, ypac spalvotas visoks)
namie kazkas cipsus kemsa, kazkas surelius glaistytus sokoladu, ir jo _ ryte vaikui verdi manu kose su cinamonu, sakes kaip norisi viena sauksta burnon isidet... BET.
arba valgai ko norisi ir nestresuoji del berimu, arba renkies grazesni veida bet turi save reguliuot stipriai ir jokiu tik 1 sauksteli.

QUOTE(mylimaa @ 2013 01 29, 23:44)
esu panašios dietos laikiusis, veiksminga, mano atveju 100%, bet kaaaaaip sunku, ypač su šeima gyvenat unsure.gif neturiu valios tiek, gaminant šeimai, pačiai tik uostyt biggrin.gif

Papildyta:
kas tai yra PC treatment? issifruokit prasau brenda 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGAMENONA: 01 vasario 2013 - 09:36
Po kontraceptinių metimo ir žiauraus bėrimo apsilankiau pas endokrinologą, tikrai taip - problema hormonuose, atliko visus reikiamus tyrimus.. Dabar geriu vaistukus, kad atstatytų tai, ką kontraceptinės sunaikino doh.gif ir jau 1,5 savaitės naudoju acne.org... Padėtis taisosi, tikiuosi tie gyvenimo parazitai išvis išnyks g.gif thumbup.gif
Atsakyti