Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 27, 15:11)
Pasausina, bet maziau nei PC 2% Lotion ar 2% Gel.
Papildyta:
Pritariu drinks_cheers.gif .

O kuo Jums patinka PC 5% treatment?
Atsakyti
o ka be to valgot dazniausiai?
seip apskritai acnei ir visiems apskritai odos berimams (giluminiams spuogams, komedonams ir t.t..) labai patinka visi pieno produktai (ypac suriai - lydytas, fermentinis, pienas grynas ir visi kiti is pieno pagaminti).
tieisog nepaprastai patinka cukrus (saukstelis i arbata, sauksetlis i kava, net sulciu pirktiniu stiklinej kartais 2 sauksteliais buna paslepti) . net i sojos padaza ieina cukrus:) jau nekalbu apie saldintus jogurtus ir t.t.. mazint iki minimumo. skaityt etiketes.
balti miltai taip pat. nurasyti visus batonus, bulkas, bandeles, ragelius, meduolius, makaronus, sausainius ir t.t...
sito viso atsisakius manau galima stebet ar nesitaiso...

man gydytoja rekomendavo grudu kosiu (visos visos isskyrus bevertes manu) ir darzoviu dieta (virtos ant garu, troskinto, tik nekeptos ir be jokiu padazu) 10 dienu... rezultatai matosi akivaidziai.

tai taip ir valgiau ryte - avizine, grikiu ar 5 grudu kose be druskos su bsiki aliejaus
pietum kokios burokeliu ir agurko salotos
popieciu ikokios zalios salotos, paispjaustai morku, avokadas gelbeja
vakarienei vel kose kokia arba virti brokoliai, bulviu truputi, spinatai, kalafiorai
nu kas ka megsta. kuo tolaiu tuo daugiau fantazijos atsiranda - tai moliugu tyrsriube (aisku tik moliugas, morka, bulve, truputi druskos ir kmynu)., tai koks avokado uztepas (avokadas druskyte) su morkom... kalafioru, baklazanu, morku ir bulviu troskinukas orkaitej su trupcisu drukos ir aliejaus
tarp valgymu kokiu kukuruziniu arba ryziu trapuciu uzgrauzt galima

skonio daug ner, silpnoka, bet veidas 100 kart grazesnis.
po to i dieta galima idet ir vaisiu, riesutu ir zuvies bei mesos (jei valgot), visi sojos produktai tinka - tofu tinka (tofu varske, tofu suris, soju jogurta sveitoj gritines ir padazo), bet aisku visa tai be jokiu riebiu, astriu padazu.

sunku bet veiksminga

QUOTE(Bledsoe @ 2013 01 25, 18:49)
Per visą mėnesį suvalgiau tik vieną vidutinį čipsų pakelį, tris Milkos šokolado galabiukus, grietinės irgi tik kelis šaukštelius, dar vandens bent po 2l į dieną išgeriu, sportuojant išprakaituoju, bet spuogų vis tiek nemažai.  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau ir pats nesitikiu čia ką pakeisti, visokių dalykų ant veido teptis nesinori, tad gal belieka tik visas viltis dėti į laiką..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pabandykit Vitella kremuka spuoguciams gydyti,spuogucius uzgydo puikiai, nedziovina odos, galima tept ir didesnius plotus.
http://www.medexy.lt...a-ictamo-kremas
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2013 01 29, 21:41)
Sveikutes  4u.gif  Pabandykit Vitella kremuka spuoguciams gydyti,spuogucius uzgydo puikiai, nedziovina odos, galima tept ir didesnius plotus.

O jo kokioj nors vaistinej yra? Ar perkat is sio puslapio?
Atsakyti
neatsimenu kurioj tiksliai bet tikrai vaistinese buna, kremas geras tikrai as ji pirkau vaikuciui egzeminiams berimams gydyti ir tikrai tiko. nestebuklas zinoma bet padeda odai greiciau gyti
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 01 29, 22:28)
neatsimenu kurioj tiksliai bet tikrai vaistinese buna, kremas geras tikrai as ji pirkau vaikuciui egzeminiams berimams gydyti ir tikrai tiko. nestebuklas zinoma bet padeda odai greiciau gyti

Jau apziurejau ta puslapi, tai raso, jog labai daug kur parduodamas tas kremas. Reikes pasizvalgyti. Kaina nedidele. Verta pameginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2013 01 29, 21:41)
Sveikutes  4u.gif  Pabandykit Vitella kremuka spuoguciams gydyti,spuogucius uzgydo puikiai, nedziovina odos, galima tept ir didesnius plotus.

QUOTE(fuchia @ 2013 01 29, 22:14)
O jo kokioj nors vaistinej yra? Ar perkat is sio puslapio?

Pirkau euro vaistinėje, jų būna kelių rūšių, atkreipkite dėmesį prieš pirkdama.

kaip tik dabar sėdžiu jį apsitepusi, visa balta balta lotuliukas.gif

baigiu sunaudoti tubelę, visai geras daiktas, tik nežinau ar čia man vienai ar ir kitoms taip yra, kad jį užtepus šiek tiek kaitina odą? g.gif

Aš juo pasitepu ir einu miegoti ,ryte būna sunku nuplauti veidą, tad plaunu su AH prausikliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 01 29, 20:22)

esu panašios dietos laikiusis, veiksminga, mano atveju 100%, bet kaaaaaip sunku, ypač su šeima gyvenat unsure.gif neturiu valios tiek, gaminant šeimai, pačiai tik uostyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 29, 23:44)
esu panašios dietos laikiusis, veiksminga, mano atveju 100%, bet kaaaaaip sunku, ypač su šeima gyvenat unsure.gif neturiu valios tiek, gaminant šeimai, pačiai tik uostyt biggrin.gif

Tikrai labai sunku doh.gif Ir dar nuo saves prideciau pastabele apie riesutus. Man dermatologe sake, kad riesutu taip pat reikia vengti verysad.gif
Atsakyti
na jeigu prabilom apie maista, tai sutapimas ar ne (bet greiciausia nesutapimas o faktas) uzvalgiau popkornu, pardej pirktu kur maiselis i mikrobange dedasi... nu zinokit tokios katastrofos ant veido jau seniai neturejau doh.gif aplink nosi is vis giluminiais isgrazino... ir drauge irgi pasiskunde kad "ragas" isdygo, taip kad patarciau ju vengti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 26, 21:35)
labai siulau pabandyti 5% Paula's Choice Treatment wub.gif .

Aš jau kurį laiką taškuoju šita priemone problemines vietas, bet super poveikio kaip ir nematau unsure.gif . Gal spuogai jau tapo atsparūs viskam ar pritrūko reguliarumo tepant (nors dabar kokią savaitę rytą - vakarą taškavau) mastau.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...5.d?id=60553017
Atsakyti