Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 21, 19:24)
man labai padejo Diane35, kiek zinau jie gan stiprus yra.  4u.gif

drinks_cheers.gif , man irgi thumbup.gif
Atsakyti
Kokią patartumėt dermatologę Vilniuje (ar kaip šie žmonės vadinasi), kurie apžiūrėtų veidą ir pasakytų savo nuomonę, ką patartų? biggrin.gif Kokios kainos maždaug?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 22, 23:23)
Kuris geresnis?

Negaleciau isskirti. Abu naudoju pakaitomis. Clinique toks tirstesnis, Collection skystesnis. Abieju sviesiausi nr. 01 ir 1. Laaaabai gerai laikosi, nenuplaukia dienos begyje. Spalvytes be rozinio atspalvio.
Atsakyti
Per visą mėnesį suvalgiau tik vieną vidutinį čipsų pakelį, tris Milkos šokolado galabiukus, grietinės irgi tik kelis šaukštelius, dar vandens bent po 2l į dieną išgeriu, sportuojant išprakaituoju, bet spuogų vis tiek nemažai. biggrin.gif biggrin.gif

Jau ir pats nesitikiu čia ką pakeisti, visokių dalykų ant veido teptis nesinori, tad gal belieka tik visas viltis dėti į laiką..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bledsoe: 25 sausio 2013 - 17:51
QUOTE(Bledsoe @ 2013 01 25, 18:49)
Per visą mėnesį suvalgiau tik vieną vidutinį čipsų pakelį, tris Milkos šokolado galabiukus, grietinės irgi tik kelis šaukštelius, dar vandens bent po 2l į dieną išgeriu, sportuojant išprakaituoju, bet spuogų vis tiek nemažai.  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau ir pats nesitikiu čia ką pakeisti, visokių dalykų ant veido teptis nesinori, tad gal belieka tik visas viltis dėti į laiką..

O ka nors nuo spuogu dabar naudojat? Kokias spuogais beria?
Labai rekomenduociau isbandyti benzoilio peroksido priemones, man jos labai labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 01 25, 20:20)
Labai rekomenduociau isbandyti benzoilio peroksido priemones, man jos labai labai padeda thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kartais akne b5 pasitepiu, bet nepiktnaudžiauju. O konkrečiau apie tas priemones galima?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 01 26, 11:55)
Kartais akne b5 pasitepiu, bet nepiktnaudžiauju. O konkrečiau apie tas priemones galima?

Tai akne bp5 ir yra su benzoilio peroksidu. Kaip ji jums? Ar padeda? As dabar naudoju Paula's Choice benzoilio priemone, tai man labai patinka http://www.paulascho...ring-Treatment/ smile.gif
Atsakyti
Padėt padeda, bet su saiku jį vis tiek naudoju. Ir taip dažniausiai pasitepiu tik einant miegoti. O to tavojo parodyto Lietuvoje nėra pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bledsoe: 26 sausio 2013 - 17:23
O aš jau sulaukiau acne.org rinkinuko ... Daro stebuklus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet tai kas iš to, jeigu iš išorės panaikina? Reikia naikinti priežastis, o ne pasekmes..
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 01 26, 20:30)
Bet tai kas iš to, jeigu iš išorės panaikina? Reikia naikinti priežastis, o ne pasekmes..

Bet kad nevisuomet taip paprasta tas priezastis rasti, todel beieskant bent jau pasekmemis reikia pasirupinti.
Tikrai verti pagyru Acne.org Treatment (2.5%) ir Paula's Choice 2.5% Treatment, taciau pripratus odai prie 5.5% labai siulau pabandyti 5% Paula's Choice Treatment wub.gif .
Atsakyti