Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(reaana @ 2013 01 21, 13:34)
Sveikutės panelės, vis nesėkmingai ir ilgai kovoju su spuogeliais T zonoje, anksčiau veido oda buvo tokia lygi tokia švelni, o dabar vis atsiranda spuogelių, tokių giluminių.

naudojau ne vieną prausiklį, šveitiklį, kaukes, Garnier, Neutragena, Clinique irgi, deja.

Dermatologė rekomendavo pradėti naudoti kontraceptikus - nieko dar nepadėjo.

Vitaminus naudoju taipogi , nakvišų aliejus, ir visokius papildus.

Eh, kaip nesibaigia spuogai, taip nesibaigia....

doh.gif

Kokius kontraceptikus geriate? As ir bandziau gerti, bet visiskai nieko nepadejo, tai po 4 menesiu meciau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 01 21, 16:06)
Kokius kontraceptikus geriate? As ir bandziau gerti, bet visiskai nieko nepadejo, tai po 4 menesiu meciau.. smile.gif

man labai padejo Diane35, kiek zinau jie gan stiprus yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 21, 20:24)
man labai padejo Diane35, kiek zinau jie gan stiprus yra.  4u.gif

As Jeanine geriau, galvojau ir apie Diane, bet nusprendziau vis tik nebegerti jokiu hormonu smile.gif
Atsakyti
http://www.manodrabu...nutraukimo-help

Paskaitykit...
Atsakyti
Išrašė Yasminelle, ginekologės argumentas - visoms jaunoms padeda smile.gif jau trečias mėnuo, skirtumo nematau jokio, tik ant nugaros pamažu dar atsiranda tokių skausmingų verysad.gif
Atsakyti
man labai patinka ir padeda biodermos priemones 4u.gif
Atsakyti
O kuo maskuojat spouogus arba po spuogu likusias rausvas demeles?
Atsakyti
dažniausiai niekuo, bent jau pastaruosius metus (darbas namie), o kai va tenka išeit kur , tai tada kreminė pudra, prieš tai atšveitus veidą su prausikliais, atgaivinus Venus veido toniku, ir dar užtepus Skincode maitinamojo kremo mišriai odai...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 22, 14:03)
O kuo maskuojat spouogus arba po spuogu likusias rausvas demeles?

Maskuoju Clinique Advanced Concealer arba Collection 2000 16 Hour Wear Lasting Perfection.
Atsakyti
QUOTE(reaana @ 2013 01 22, 08:07)
Išrašė Yasminelle, ginekologės argumentas - visoms jaunoms padeda smile.gif jau trečias mėnuo, skirtumo nematau jokio, tik ant nugaros pamažu dar atsiranda tokių skausmingų  verysad.gif

Yasminelle geriau, kai buvau jaunesnė, nuo spuogų tikrai nepadėjo...Šiaip gal ir kiek mažiau jų kildavo, bet ypač pablogėjimą jausdavau trečiomis tablečių gėrimo savaitėmis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 22, 15:02)
Maskuoju Clinique Advanced Concealer arba Collection 2000 16 Hour Wear Lasting Perfection.

Kuris geresnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 22 sausio 2013 - 22:24
QUOTE(reaana @ 2013 01 22, 13:16)
dažniausiai niekuo, bent jau pastaruosius metus (darbas namie), o kai va tenka išeit kur , tai tada kreminė pudra, prieš tai atšveitus veidą su prausikliais, atgaivinus Venus  veido  toniku, ir dar užtepus Skincode maitinamojo kremo mišriai odai...

ojo, ir stebitės, kad turi spuogų?
Atsakyti