Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Malena @ 2013 01 18, 20:18)
J.Grigaitienė ir santariškėse dirba  mirksiukas.gif

Taip, Kairiukscio gatve ir yra santariskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 18, 12:15)
Kokia priemone patartumete naudoti nakciai patepti spuogelius, kuria galima nusipirkti Lietuvoje, kad tuos spuogelius padziovintu? Nes pries miega tepdavausi veida Bioderma kremuku nuo giluminiu spuogeliu sebium AI, ir tada ant spuogeliu jei reikedavo pataskuodavau Actipur gelio nakciai. Pradzioj buvo labai efektyvu, bet naudojau daugiau nei metus, tai matyt oda priprato prie priemones... Nusipirkau neutrogena geli nuo spuogu, bet kazkaip jokio poveikio jame nematau... sad.gif Man reiktu kokios vietines priemones, tepamos tik ant spuogeliu. Pries tai dar bandziau Rasos geli su rugstim, visokius Duacus, skinorenus. Gal kas ka gali patarti? Aciu smile.gif

Man geriausios vietines priemones Anna Lotan zoliu losjonas, o is ebay kartais nusiperku Mizon blemish spot solution serum. Pastarasis man spuoga uzgyde per nakti, zinoma, iskart patepiau, kai pamaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 18, 11:15)
Kokia priemone patartumete naudoti nakciai patepti spuogelius, kuria galima nusipirkti Lietuvoje, kad tuos spuogelius padziovintu? Nes pries miega tepdavausi veida Bioderma kremuku nuo giluminiu spuogeliu sebium AI, ir tada ant spuogeliu jei reikedavo pataskuodavau Actipur gelio nakciai. Pradzioj buvo labai efektyvu, bet naudojau daugiau nei metus, tai matyt oda priprato prie priemones... Nusipirkau neutrogena geli nuo spuogu, bet kazkaip jokio poveikio jame nematau... sad.gif Man reiktu kokios vietines priemones, tepamos tik ant spuogeliu. Pries tai dar bandziau Rasos geli su rugstim, visokius Duacus, skinorenus. Gal kas ka gali patarti? Aciu smile.gif

paprastas naturalus arbatmedzio aliejus smile.gif
Atsakyti

clinique anti-blemish solution spot treatment gel, kaina apie 50 lt.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 16, 16:47)

beje man labiau padėjo šis neutrogenos rinkinukas user posted image
nei pc acnės rinkinukas  g.gif

gal galite plačiau apie šį rinkinį? odos nesausina?
Atsakyti
Man reiktu kokios vietines priemones, tepamos tik ant spuogeliu. Pries tai dar bandziau Rasos geli su rugstim, visokius Duacus, skinorenus. Gal kas ka gali patarti? Aciu smile.gif

Is pigesniu (apie 8 Lt), bet tikrai labai veiksmingas Eveline. Pure Control S.O.S. Gelis spuogams. Toks:
user posted image
Atsakyti

Iš savo patirties galiu rekomenduoti Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 01 20, 11:32)
clinique anti-blemish solution spot treatment gel, kaina apie 50 lt.

Labai nepatiko šitas alkoholinis reikalas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 20, 12:02)
Labai nepatiko šitas alkoholinis reikalas. cool.gif

jus apie sita kalbat? cia 15ml, reikia tepti tik ant spuogo...man iš šitos serijos irgi nepatiko muilas ir tonikas, labai stiprūs. bet šita priemonė, kurią reikia tepti tik ant spuogo labai patinka...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 20 sausio 2013 - 11:40
QUOTE(style18 @ 2013 01 20, 13:37)
jus apie sita kalbat? cia 15ml, reikia tepti tik ant spuogo...man iš šitos serijos irgi nepatiko muilas ir tonikas, labai stiprūs. bet šita priemonė, kurią reikia tepti tik ant spuogo labai patinka...
user posted image

Taip, apie šitą.
Atsakyti
Aciu labai visoms uz atsakymus! 4u.gif Pameginsiu kazka Jusu rekomenduoto, ziuresim, kaip seksis wub.gif
Atsakyti
Parduodu DUAC.. Jį naudojau savaitę, bet nusipirkau acne.org , tad nebereikia DUAC. Kaunas
Atsakyti
Sveikutės panelės, vis nesėkmingai ir ilgai kovoju su spuogeliais T zonoje, anksčiau veido oda buvo tokia lygi tokia švelni, o dabar vis atsiranda spuogelių, tokių giluminių.

naudojau ne vieną prausiklį, šveitiklį, kaukes, Garnier, Neutragena, Clinique irgi, deja.

Dermatologė rekomendavo pradėti naudoti kontraceptikus - nieko dar nepadėjo.

Vitaminus naudoju taipogi , nakvišų aliejus, ir visokius papildus.

Eh, kaip nesibaigia spuogai, taip nesibaigia....

doh.gif
Atsakyti