tai taxai turbūt todėl ir važinėja, kad mašiniukas tikrai labai lengvai valdomas

na manevruot su ja tikrai lengviau, nei man buvo su mazda, nors ir gerokai mažesne. kokie dar privalumai

na aišku tie pliusai kurie kaip ir privalomi - kondicionierius, valdomi veidrodžiai, autopilotas ir kt. aišku aš žiūriu iš savo varpinės ir vis lyginu ją su buvusiąja

tai super didelis privalumas erdvė, didelė bagažinė

kuomi dar džiaugiuos, tai sėdėjimu aukštai, nors ir kitose aukštesnėse mašinose taip būtų

lyginimo su taxi - na nelabai jaučiu, nes kažkaip pradėjus važinėt lyg pastebėjau, kad jos skirtingos

na mano juk be geltonų lipdukų

or dar daugiau mieste taxų yra Merivų, nei Zafyrų, tai irgi patebėjau bevažinėdama, nes pasirodo jos kiek mažesnės, neturi dar tų papildomų dviejų vietų gale, nors aš dar irgi jomis nė karto nepasinaudojau.
taigi kol kas tai matau daugiau pliusų nei minusų

or balta spalva gelbėja per tuos karščius kol ne šlapia ir dulkės ne taip dar matos. tik va jau į mazdą nebeina įlipt

o taip bijojau, kad nepriprasiu prie didelės mašinos, bet prisirišau prie jos super greit. va net teko pervaryt mazdulią iš vienos vietos į kitą, tai pasijaučiau tokia labai jau suspausta

nors mašinytė tikrai tarnavo man ilgai ir ištikimai, o dabar jau perleista kitai vairuotojai.
ir dar - na kokia didelė bebūtų bagažinė, pas mane ji visad pilna

, visa vasaros įranga kuo puikiausiai ten sutilpo, nieko namo tampyt nereik
Papildyta:vu ir pripyškinau

bet kol kas tikrai esu nedidelėj euforijoj nuo šio mašiniuko