Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE (SoniaSonia @ 2004 07 21, 06:51)
Ruosiames i draugu vestuves, ir sukam galva, ka padovanoti, akd tikrai pradziugintume. Paskyreme is seimos biudzeto tam simta litu. Gal teko kada kam dovanoti kokia ypatingesne idomesne dovana?

o jus nepasikuklinkit ir paklauskit, ko jie noretu. Gal jaunieji turi konkreciu pageidavimu. O jei ne, tada geriau simboliskai geles, atvirute ir vokelis.

Beje, del geliu. Kadangi dauguma jaunuju po vestuviu iskart isvaziuoja ir negali pasidziaugti skintomis gelemis, savo draugu as prasiau, kad dovanotu geriau vazonelius. Dziaugiuosi, kad jie taip ir padare ir grize po medaus menesiuko mes iki siol dziaugiames geliu ziedais, tuo tarpu skintas geles issidalino tevai ir mes ju akyse daugiau nebematem... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 21 liepos 2004 - 09:04
Daugelis tikrai nori tik vokelio smile.gif Mes irgi taip pat, nes lyg ir jokio konkretaus daikto nesame numate, tad pinigeliai geriausia iseitis thumbup.gif
O siaip kasiopeja teisi, geriausia butu paklausti jaunuju, ko jie noretu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 09:03)
issileidzia vestuvems, tad atsatyti nors dalele ju reikia:)

tai velniam tada darot vestuves, jei paskui gaila išleistų pinigų ir skaičiuojat, kad jos nors dalinai atsipirktų?????? blink.gif
vestuvės ne biznis - atsipirks, neatsipirks. tai šventė sau ir artimiems. o jei svečiai skaičiuotų - daviau jiems 100 lt, tai dabar reik stengtis suvalgyt ir išgert už tą sumą. man tokios 'buhalterijos' sukelia nemalonų jausmą.
Atsakyti
O as noreciau gauti ir tokiu dovanu, kurios primintu dovanotoja wub.gif Tik aisku, sunku, kad man itiks 100%, todel dovanu cekiais labai dziaugciaus tongue.gif Pvz, knygyne nusipirkciau knygu apie leliukus ar interjera, pati issirinciau tures, indus ar irankius...
kita savaite dalyvausim draugu vestuvese, tai turbut dovanosim dovanu ceki parduotuveje "dvi sesutes". yra vokieciu g., "europoj". ten visokie paveikslai paveiksliukai, reminimas, zvakides, vienu zodziu, yra visokiu mielu daikciuku namams. kadangi jaunieji tik ka isikele i suremontuota butuka, manau, kad tokiu smulkmenu jiems ir truksta g.gif
Atsakyti
Ne, nu nesinervinkite, vis tiek turbut visi viska skaiciuoja, bet chebra, negi niekas nenoretumete jokios dovanos, jokio special daiktelio? Pati galvoju, kad net gal pasirodysiu vartotojiska, jei tik i vokeli stolnika idesiu ir viskas, as esu pasiruosusi dali laiko skirti tam, kad rasciau kazka, kas gal pradziugintu.. negi niekam to nereiktu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (SoniaSonia @ 2004 07 21, 10:57)
Ne, nu nesinervinkite, vis tiek turbut visi viska skaiciuoja, bet chebra, negi niekas nenoretumete jokios dovanos, jokio special daiktelio? Pati galvoju, kad net gal pasirodysiu vartotojiska, jei tik i vokeli stolnika idesiu ir viskas, as esu pasiruosusi dali laiko skirti tam, kad rasciau kazka, kas gal pradziugintu.. negi niekam to nereiktu? unsure.gif

Nu bet tikrai, akd as galvoju galvoju, ko mums reiketu ir tikrai nesugalvoju! Dar imanoma nupirkti pvz is senuku ceki, ten visko yra g.gif
Na siaip kai mes klasioke sveikinom tai zinok nesem prenumerata "Seima":) Ir smagu buvo ir sake liuks atrode! Zinai as visai noreciau kokios nors psichologines knygos apie vedybini gyvenima, bet zinau, akd mano vyrui tai visai nepatiktu:))))
Na dar noreciau abonimento i sporto kluba:) Dar norecia usavaitgalio Druskininkuuose! ir dar daug daug ko noreciau, bet vistiek geriau pinigai ir as pasirinksiu, kam geriau juos isleisti-knygai,klubui, pietums prabangiame restorane, sanatorijai, masazui ir t.t. ir pan.smile.gif
Tu gali ireminti kaip nors orginaliai tuos simta litu, vis bus ne vokelis:)
Atsakyti
QUOTE (SoniaSonia @ 2004 07 21, 08:57)

Tai tu ir paklausk jaunavedziu, kokia maloni smulkmena juos nudziugintu. Juk vieniems tai meno albumas, kitiems vaza, tretiems arbatinukas arba patalynes komplektas. Man tai patiktu kokia neutrali klasikine knyga, bet cia jau skonio reikalas... Suprasciau ir su jumoru dovana, pvz. graziai iliustruota receptu knyga su irasytais linksmais palinkejimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 07 21, 10:25)
[QUOTE=gama,2004 07 21, 09:15] tai velniam tada darot uzknisa kai tik uzsimeni apie pinigus tai iskart prasideda kalba apie atsipirkimus!***** nervuoja! blink.gif bash.gif

bet dažna jaunamartė rašo - oi oi kiek daug išeina vestuvėm, tai reikia, kad svečiai neštų vokelius. o vienam kitoj temoj esu skaičius, paskaičiavimus kiek skiri per balių vienam žmogui, kiek reikia nešti 'dovanų' ir net kiek procentų atsipirko. tai ne labai kaip skamba. ir nervina tokie parašymai.
aš tiek tai suprantu, kad gauti 5 čekolus ar 10 taurių rinkinių irgi ne kas. ar kokias kitas dovanas, kur reikia nukišti į gilų lentynos kampą.
aš būčiau už dovanų sąrašus, kur svečiai galėtų nupirkt tokias dovanas, kurios patiks jauniesiems.
Atsakyti
gerai, kai atsako, bet gi paprastai zinai, kaip musu lietuviski charakteriai suveikia - "mums geriausia dovana, jei ateisite, mes labai dziaugsimes". Tikiu, kad tai tikrai juo dziugins, bet vis tiek ta galva lauzau, ka nunesti. mano vyrui tai kas - sako - dedam tas babkes vokelin ir pirmyn, nesuk galvos. Bet toks poziuris man ne prie sirdies. Juk dovana miela ne tuo, kas ten ta per dovana yra, bet tuo, kiek tu laiko ir siltu minciu idejai, ta dovana ruosdamas. tai man tas vokelis saltas visai. kaip ir geles... Bet visada lengviau, kai vienam kokiam draugui dovanoji, o cia - pora , tai ne abu gerai pazistu, tik viena...
Atsakyti
as labai bijau, kad gauti vokeliai nebutu panaudoti susimoketi uz buta, prasvilpti kavinese ir pan. (cia as apie save wink.gif ) g.gif
Atsakyti
mano drauge kazka man uzsimine, kad mums zada padovanoti suoli parasiutu dviese laugh.gif laugh.gif laugh.gif
o kita drauge laugh.gif na jos abi tokios prikolnikes thumbup.gif sake padovanos mums su vyru abiem viso kuno masaza blink.gif va sito tai nelabai as.... geriau jau parasiutas cool.gif
Atsakyti
QUOTE (SoniaSonia @ 2004 07 21, 11:35)
gerai, kai atsako, bet gi paprastai zinai, kaip musu lietuviski charakteriai suveikia - "mums geriausia dovana, jei ateisite, mes labai dziaugsimes". Tikiu, kad tai tikrai juo dziugins, bet vis tiek ta galva lauzau, ka nunesti. mano vyrui tai kas - sako - dedam tas babkes vokelin ir pirmyn, nesuk galvos. Bet toks poziuris man ne prie sirdies. Juk dovana miela ne tuo, kas ten ta per dovana yra, bet tuo, kiek tu laiko ir siltu minciu idejai, ta dovana ruosdamas. tai man tas vokelis saltas visai. kaip ir geles... Bet visada lengviau, kai vienam kokiam draugui dovanoji, o cia - pora , tai ne abu gerai pazistu, tik viena...

va butent tokius atsakymus ir isgirstame.. o po to nusivylimas, kad draugai neatspejo ko jie norejo, ne visi gi esam minciu skaitytojai..

kiek paskaicius supratau 100 LTL yra normali stavke? zinodama, kad mano drauge uz dienos isvaziuoja i kelione matyt dovanosiu euru
Atsakyti