As irgi tik uz pinigus. Nes kokia nauda, kai pridovanoja nereikalingu daiktu. Va mes per vestuves beveik is visu sveciu gavom pinigais, o vienas draugas atnese viengules patalynes komplekta Ir smagiausias momentas buvo, kai po baliaus lovoje pinigais metemes
Net ir ta pati vokeli galima juk albai originaliai padovanoti...Va mes gavom rodos nedideli paveiskleli su didele sirdim, ireminta remeliuose....Pasirodo, ten buvo viduj vokelis......Originalu
Mes tai prasysime TIK pinigu. Visa kita per 4 metus jau patys susipirke turim. Tik va - kaip reikia subtiliai apie tai uzsiminti? Mes norime tai padaryti tuomet, kai kviesime tuos svecius... Na, nelauksim, kol paklaus "ka dovanoti", nes galim to ir nesulaukti Tai ka siulot?
Tiesiog visi sveciai vistiek klaus ka dovanot,tada ir pasakysit kad geriau pinigais,nereik kuklintis tik Jei jau patiems nesmagu sakyt,tai tevus perspekit jei giminaiciai klaus ka dovanot,kad sakytu apie pinigus ir viskas
Aha, mums tikrai nebuvo, kad nepaklaustu kvieciamieji, ko norim dovanu....Aisku, dar galima pasakyti tevams, kad sie apsviestu visus, kurie domesis ka norit dovanu
Mes tai buvome sudare dovanu sarasiuka, ka noretume gauti dovanu., ir isdaline visiems sveciams. Rinkosi visi, kas ka dovanos. Taip kad, Tai manau geriausias budas. Ir patys nesigailesit, ir kitiems galvos skausmo nesudarys.
Ai, dar pamirsau parasyti, kad gavom viena labai gera dovana. KAdavgi samdem gera fotografe, tai galvojom neleisti pinigu filmavimui, nes ju ir taip ne per daugiausiai buvo. Vyro brolis su zmona visas vestuves filmavo ir ta juosta buvo mums padovanota. Super dovanele
mes jokio sarasiuko nedarysim ir neprasysim jokiu konkreciu dovanu-ka atnes tas gerai ne dovanos cia svarbiausios...i musu vestuves ateis tikrai nemazai protingu ir gyvenimp patirties turintys zmonbes, manau, kad tikrai zinos, ka padovanoti...pinigu tiek nepridovanos, kiek reikia o daiktu (mes neturim absoliuciai nieko-isskyrus patalyne ir puodus ir tv, kuri nusipirkom pries dvi savaites...)
bet mes svajojam apie skaitmenini fotika ir kamera.... nemanau, kad kas juos padovanotu....
bet mes svajojam apie skaitmenini fotika ir kamera.... nemanau, kad kas juos padovanotu....
Mes irgi už pinigus, o ne už tai, kad gauti kaip čia kažkas rašė viengulį patalynės komplektą ar 4 lygintuvus
Sutarėme taip, kad jei jau mūsų tiesiai šviesiai paklaus ko norime - taip ir sakysime, kad geriausiai vokelis
O jei bandys klausti aplinkiniu keliu, t.y. per tėvus - tai mano mama koordinuos mano giminę, o jaunikio - savo pusę
Sutarėme taip, kad jei jau mūsų tiesiai šviesiai paklaus ko norime - taip ir sakysime, kad geriausiai vokelis
O jei bandys klausti aplinkiniu keliu, t.y. per tėvus - tai mano mama koordinuos mano giminę, o jaunikio - savo pusę
Niu jiooo, as ir uz dovanas vokeliuose
tik va mano mama labai priesh tokias dovanas, tipo pravalgysit ir tiek
Niu tai paprasem kad bent leistu patiems issirinkti, tai eisim kuria diena muzikinio centro pirkt ir indu komplekto, nes esam pliki basi, pradesim kartu gyvent tai ne sauksto neturim
Niu bet kaip nors gal Tikiuosi like sveciai atliekamu savo daiktu neperdovanos
tik va mano mama labai priesh tokias dovanas, tipo pravalgysit ir tiek
Niu tai paprasem kad bent leistu patiems issirinkti, tai eisim kuria diena muzikinio centro pirkt ir indu komplekto, nes esam pliki basi, pradesim kartu gyvent tai ne sauksto neturim
Niu bet kaip nors gal Tikiuosi like sveciai atliekamu savo daiktu neperdovanos
Na o dabar prisipazinkit - kas galvojat apie pinigelius vokelius, ar tyliai nepaskaiciuojate, kiek cia ju mazdaug bus? n, mazdaug po kiek nuo poros tikites? na netikiu, kad visikai apie tai negalvojate:)
QUOTE (Samana @ 2004 04 27, 10:45) |
Na o dabar prisipazinkit - kas galvojat apie pinigelius vokelius, ar tyliai nepaskaiciuojate, kiek cia ju mazdaug bus? n, mazdaug po kiek nuo poros tikites? na netikiu, kad visikai apie tai negalvojate:) |
As tai tikrai neskaiciuoju, kiek ten bendrai gausis. Kiek bus, tiek bus - bet kuriuo atveju geriau uz perdovanotus daiktus Tik zinau, kiek mociute padovanos - ji man jau dabar siule, bet paprasiau, kad iki vestuviu palauktu
Ir dar - tikiuosi nebus taip, kad ateis 4 asmenu seima, o vokely 50Lt ...nes 4 zmones man per 500Lt kainuoja