Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

kadangi drauge tik susiraso ir daro vakariene, kurioje net negalesiu dalyvauti tai individualiai eisiu pasveikinti: pirksiu spyna, dekoratyvine ir abu balandelius surakinsiu rolleyes.gif amziams o rakta i konteineri imesim, kad kai nores katras skirtis pirma tures savartyne rakta susirasti wink.gif ir vejo varpelius su delfinais kurie yra darnos simbolis thumbup.gif tureciau i 50 lt isiterpti ir mano manymu i vestuves draugai kvieciami ne del dovanoms isleidziamu pinigu kiekio, nors tokiu atveju pasitaiko( buvo atvejis paciai kai pakviete i uzmiesti i vestuves o jaunikis pokalbio metu pareiske, kad vienos pazistamos nekvies nes ta atnes kokia patalyne kuri kainuoja mAziau nei jiems kainuos svecia pamaitinti, nusprendem nedalyvauti, nes paskutiniu kelniu nenusimausi tuo lab kad vestuves papildomi rupesciai ne tik jauniesiems bet ir sveciui tai taures graviruotas dovanojom individualiai ir teksta parinkau, kad pinigai ne viskas, o meile yra viskas ir pan.Bet man buvo liudna juodai ir dabar prisiminus liudna)Na o siuo atveju viskas labai gerai, nes zinau kad jiems tiesiog rupi kad musu seima dalyvautu o ne ka atnesim ir ar nesugadintume savo apranga vestuviu nuotrauku tongue.gif O dar vienas dalykas tai faktas tas kas turi pinigu ir turi koses galvoje tai tam dzin ka gaus dovanu, vis tiek jis sugalvos kaip ja panaudoti thumbup.gif pvz paaukos blogiau gyvenanciam ar kt.
Atsakyti
Geriausia dovana - pinigai! Nusipirks ka nori ir bus laimingi. Kai mes tuokemes, tai labiausiai patiko visokie vokeliai. Geriausia dovanoti kokius 300 - 400 Lt. As manau
Atsakyti
QUOTE (Elenyte @ 2004 04 09, 11:08)
Geriausia dovana - pinigai! Nusipirks ka nori ir bus laimingi. Kai mes tuokemes, tai labiausiai patiko visokie vokeliai. Geriausia dovanoti kokius 300 - 400 Lt. As manau

Nu, 300-400Lt... kaip cia pasakius... pas studentus tokios sumos nesimeto dovanoms - taigi visos menesio pajamos blink.gif .

Beliko savaite apsisprendimui.. Gal Velyku stalas prikres minciu... g.gif
Atsakyti
Apie taures graviruotas,tai va vienom vestuvem padovanojom pagraviruotas auksu dvi taures,butent norejom kad va ta pora turetu savo dvi isskirtines taures,bet nelabai jie tai ivertino,jiem labiau patiko puodu rinkiniai sad.gif O manem va padovanosim,kazkas tokio neiprasto,o jie kaip i kokius bomzekus vos ne pasiziurejo,tipo nabageliai pinigeliu tik dviem taurem surinko laugh.gif laugh.gif O tai kad tos dvi taures jau nemazai pinigu kainavo,tai dzin,nesigilino net kuo jos graviruotos sad.gif Tai va daugiau tokiu dovanu niekados nedovanosiu sakiau,jau geriau pinigais.
Atsakyti
Aš manau, kad jaunavedžiams geriausia pinigai. Tai jie už juos tikrai nusipirks, ko jiems buičiai reikia ir kas patinka, ar bent į kokią povestuvinę kelionę smagią nuvažiuos smile.gif
Mano argumentai prieš išvardintas dovanas:
2 puodeliai arba 2 taurės, net jei garviruotos, ar šiaip indai, servizai, didelės lėkštės vaisiams, vazos ir pan. - man neatrodo tinkama, nes tai, kas tau atrodo baisiai gražu, kitam bus daiktas, kurio nežinos kur kišti smile.gif Be to du puodeliai ar dvi taurės man atrodo labai nepraktiška, juk vyną dažniau didesnėse kompanijose geri, o po to skirtingas taures naudoti, dvi sau ir kitokias kitiems - man irgi nelabai patrauklu. Dar labai prastas sumanymas dovanoti visokias sumuštinių keptuves. Juk nereikia taip nuvertinti jaunavedžių, žmonės normalų maistą valgo smile.gif, o tos keptuvės tik užima bereikalingas lentynas virtuvėj. Ką čia dar minėjot? Nuotraukų albumas... Na, jei pataikai - tai gerai, bet aš tokius daiktus mėgstu derinti prie jau turimų, kad nebūtų kitokio dydžio, tilptų į lentyną ir pan (bet čia tik man).
Visai nebloga mintis, man atrodo patalynės komplektas (+ užvalkalai jai). Kaldras, kaldreles, pagalvėles, jei ne sau, tai svečiams aprensi, kai atvažiuos į svečius su nakvyne. Man rodos, kad kokybiški patalai (jei vienam žm tai bent 135X200, jei dviviete kaldra tai 180x200) nekenkia - praktiškas ir panaudojamas daiktas. Bet čia tik mano nuomonė. Ui kiek daug prirašiau... laugh.gif
Atsakyti
Man atrodo geriausia duoti pinigų arba kokį dovanų čekį, iš kosmetikos, indų ar rubų parduotuvės. Ko reikės ar truks to ir nusipirks.
Atsakyti
Musu irgi klause, ko norim ar reikia - sakiau praktiskai visko reikia... tongue.gif ir gavom daug dovanu, kuriom tikrai esu patenkinta (ir mano vyras irgi wink.gif ) Gavom: ir kaldru, pagalviu, patalynes komplekta (keista, kad tik viena smile.gif ), staltiese su servetelem, pietu serviza, irankiu komplektus du (viena kasdienini, kita prabangesni), puodeliu, kasdienini pietu serviza, odini albuma, po frotini chalata, puodu rinkini, salotines, lygintuva, ir pan.... nebepamenu... wink.gif zodziu, buvom patenkinti, nes dovanos, galima sakyti, kad nesikartojo wink.gif o vokeliuose gavom is keliu... tai viso gal 400 lt... ir kur juos padejom, ne patys nezinom... zodziu, isleidom ir tiek... - jokio prisiminimo... sad.gif jei visi butu dovanoja, tai taip, o kai tik kai kas - tai be rysio... sad.gif ir dar ateina dviese su 100 lt... ir ateina sesiese su 100 lt - nesamone... unsure.gif

O mes dovanojam ta, ka papraso jaunavedziai... va nesenai pusbroliui vezem mikrobange, nes norejo... pries kelis metus pusseserei pirkom puodu rinkini, nes irgi prase... kita savaite nesim draugei vokeli, nes irgi taip nori... o kiek ideti draugam nuo dvieju zmoniu? as mastau apie 100 lt... dar juk ir geliu reik nupirkti...
Atsakyti
Kai musu klause ka padovanoti vestuvems, tai prasem pinigu . Nes tiksliai zinojom kur jie bus isleisti (norejom buitines technikos nusipirkti) smile.gif Taciau buvo tokiu, kurie musu prasymo nevykde. Tai tos dovanos ir stovi dabar nenaudojamos sad.gif
Pikta buvo ne del to, kad koks turtingesnis svecias per mazai i vokeli idejo. o del to, kad kai kurie dedes ir tetos nusprende patys mums nupirkti "reikalingu" daiktu (nors mums visai to nereikejo), nes mes atseit nemokam leisti pinigu.
As uz vokelius ir cekiukus. thumbup.gif
Atsakyti
jei prasai vokelio, o gauni dovanu - aisku, abydna ir nervas ima, ypac, jei gauni nereikalingu daiktu... rolleyes.gif
as tai dziaugiuos, kad dovanom gavom, nes nors ir visi pinigais butu dave - nieko gero nebutume gave... rolleyes.gif
Atsakyti
Geriausia pinigai vokelyje
poster_offtopic.gif
Atsakyti
As tik uz pinigus!!! smile.gif
Atsakyti
sutinku, pinigai niekada nepamaisys jaunai seimai. o tos, kartais, bile kokios dovanos, tai........ nei ismest, nei panaudot doh.gif
Atsakyti