QUOTE(iewutte11 @ 2012 06 04, 11:43)
Na o musu vestuves vyks rugseji:) mes jau 4 metus gyvenam kartu bet su busimo vyro tevais:)ir tik liepa eisim jau atskirai gyvent i savo busteli:)zinoma zinau kad daug kas dovanos pinigais bet mano mamyte sake kad nesitiket is jos pinigeliu ir ji paruos begali kraiti man:DDDD nes visvien i buta reik viska susipirkinet nuo maziausiu smulkmenu iki didesniu pirkiniu:)tai ji sake supirks butiniausius daigtus::)nuo kaldru,pagalviu, patalyniu iki indu leksciu,puoduku,irankiu ir t.t:)
bent tiek gerai kad mano mama turi nuostabu skoni:Dtai galiu ja pasitiket:D gal ir nieko tokia dovana:D per vestuves atgabens dezes:DD
Puiku, jei mama turi gerą skonį.
Vis tik kiek įsivaizduoju save - nenorėčiau tokios dovanos. O gal mama nupirks tik 6 lekštes, o man reikia 12... Tai vėliau lakstyti ieškoti tokių pačių...?
QUOTE(erikae @ 2012 06 26, 13:29)
Yra sakoma, kad atnešti reikėtų panašiai kiek vienam žmogui per vestuves Jaunieji investuoja
Aišku tai nebus visuomet labai tikslu , bet +- maisto bei gėrimų kaina vienam žmogui bei (jeigu vestuvės užmiestyje su nakvyne) nakvynės vietos kaina
dėl nakvynės vietos - pagal galimybes, bet sakoma, kad maisto kaina į vokelį tai būtų optimaliausia
Nesutnku.
Ne visiems svečiams vienodai jaunieji "investuoja"... Jei nuomoja mašinas, tai kartu važinėjanti palyda jau kainuoja brangiau - nes juk prisideda nuomos mokestis už mašinas....
QUOTE(~Madam~ @ 2012 07 03, 08:02)
Sveikos, reikia patarimo
Būsim liudininkai draugų vestuvėse, tačiau vestuvės tik formalumas (būsim tik 4-iese), vyks paprastą dieną. Jie jau senokai gyvena kartu, turi vaikutį. Ką tokia proga originalaus
"su cinkeliu" padovanoti
Manau vokelis su pinigaus tikrai netinka
Patarkit prašau
Tokiu atveju geriausiai - tiesiai šviesiai paklausti. Gal jie nusižiūrėję kokią interjero detalę parduotuvėje, bet trūksta pinigų - dovanų čekis pagelbės... Gal svajoja praleisti savaitgalį kur nors...