Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 14, 18:19)
gal patartumete ka dovanoti mamai ir busimam naujam teciui  biggrin.gif  vestuviu proga? (antra santuoka) bet pinigu nenoreciau dovanoti juk mama  blush2.gif

kadangi man mama pasakė tik vestuvių išvakarėse (tiksliau sužinojau iš kitur, tai jau prisipažino), tai dovanojom tik gėlių.
O šiaip būčiau dovanojus kokią paslaugą, priklausomai nuo to, kiek galėčiau išleisti. Jei nedaug: degustacija (vyno ar arbatos), jei daugiau - savaitgalį Druskininkuose ar pajūryje ar nakvynė viešbutyje (na, čia aš pagal savo mamą renku).
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 09 14, 18:24)
kadangi man mama pasakė tik vestuvių išvakarėse (tiksliau sužinojau iš kitur, tai jau prisipažino), tai dovanojom tik gėlių.
O šiaip būčiau dovanojus kokią paslaugą, priklausomai nuo to, kiek galėčiau išleisti. Jei nedaug: degustacija (vyno ar arbatos), jei daugiau - savaitgalį Druskininkuose ar pajūryje ar nakvynė viešbutyje (na, čia aš pagal savo mamą renku).

as apie kazka panasaus ir galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 14, 19:19)
gal patartumete ka dovanoti mamai ir busimam naujam teciui  biggrin.gif  vestuviu proga? (antra santuoka) bet pinigu nenoreciau dovanoti juk mama  blush2.gif

As taip pat siulyciau dovanoti kokia pramoga ax.gif Nes dazniausiai vyresni zmogiukai jau viska turi, svarbu, kad galeti pasilepinti kartu rolleyes.gif Kad ir kokius bilietus i teatra, aisku, jeigu megsta.. 4u.gif
Atsakyti
mes gavome graviruota nuosirdziais zodziais nuotrauku remeli, taip pat orchideja ir tokia labai idomia gele vazonelyje (geliu salone uzsirezevavome ir po to atejo svecias ir nupirko mums) thumbup.gif o visa kita gavome vokeliais, kuriuos isleidome nepamirsdami iprasminti - pvz mums reikejo patalynes komplekto, tai ji pirkome uz vienos drauges vokeli, ir db visiems sakome, kad ji tai padovanojo.
kita vokeli paskyreme romantiskam savaitgaliui butent musu pasirinktoje vietoje, kuria labai norejome aplankyti, o svecias gal butu parinkes kokius druskininkus ar pan..
Atsakyti
Dar yra viena originali dovanele tai magnetines apyrankes, ziedai, laikrodukai. Originalu, neiprasta ir naudinga sveikatai:) thumbup.gif
Atsakyti
O as savo draugei vestuviu proga galvoju padovanot kokia nors grazia kokybiska duonine, o i jos vidu idet namie keptos duonos kepaliuka. Ir simboliska, ir naudinga.. ax.gif
Atsakyti
Aš mieliau gaučiau pinigų, bet į kvietimą to nerašysiu. Kaip bus taip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 21 spalio 2010 - 09:45
QUOTE(mafijozė @ 2010 10 21, 10:45)
Aš mieliau gaučiau pinigų, bet į kvietimą to nerašysiu. Kaip bus taip  unsure.gif

Man irgi pinigai kazkaip labiausiai tinka drinks_cheers.gif nes buna kai priperka visai nereikalingu daiktu, ir skoniai skiriasi zmoniu ir pan. Nebent dar kokiu pramogu kuponai visai patiktu, na pvz. kur nors nuvaziuot su vyru,pailset,koki savaitgali i druskininkus ar kazka panasaus wub.gif Tokios dovanos man irgi patiktu thumbup.gif
Atsakyti
Arteja ir manosios vestuves, bet sveciu prasem kad vokeliais dovanotu =] pabijojom kad pridovanos paskui visko, ko nereikia ar nepatinka...bet ir kitu draugu vestuves ant nosies =] manau irgi pinigeliais dovanosim tik prie vokelio ir kokia smulkmena pridesim =] remeli nuotraukom, ar kokia kita meiles simbolika wub.gif
Atsakyti
Mes dovanų vestuvėms taip pat norime tik vokeliais, nes laukia daug išlaidų pradėjus kartu gyventi (patalynės, siurbliai, lovos čiužiniai ir t.t.). Kaip taktiškai apie tai užsiminti kvietime? g.gif
Atsakyti
Lauriut_, pasiskaitykit cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 11 22, 16:53)
Lauriut_, pasiskaitykit cia  4u.gif

esu pakviesta i senos drauges(paskutiniu metu nazai bendraujam)vestuves,manau dovanosiu voka,geliu ir dar kazka nebrangaus bet malonaus prie pinigeliu..kokios sumos dovanojamos,einu viena,vestuves su nakvyne sodyboje...kiek dovanojate jus?
Papildyta:
tiesa eisim su gera drauge,ji viena irgi,gal geriau kooperuotis ir tweikti viska kartu?
Papildyta:
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 05 06, 14:37)

Kiek ėjau į vestuves, tai visad bandau nuspėti, kiek kainavo mane pakviesti, tai yra kiek jaunieji mokėjo už maistą, sodybą ir pan. vienam žmogui, tą sumą ir dovanoju vokelyje. Stengiuos užsimokėti už save  thumbup.gif
Beto manau visiem reikia pinigų, jau geriau vieną didelį daiktą ar kelionę nusipirkt, nei daug suvenyrų  schmoll.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip manau
Atsakyti