Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

ISs tiesu, priklauso nuo jaunųjų. Vieni nori dovanų (vokeliuose, gal dauguma), kiti ne. Pernai buvome draugų vestuvese, tai jie net nustebo, kodel visi dovanoja pinigus vokeliuose, tikejosi originalesniu dovanu.
Kai buvau kitų draugu vestuvese, patiko tokios dovanos pateikimas. Sveciai dovanojo didele pintine-krepsi su visokiom gerybem( vaisiais, vynu, keliais buitiniais dalykeliais, papuostas kaspinais ir gelemis) ir ten buvo idetas vokelsi su pinigeliais, kad gyvenime nieko netruktų smile.gif biggrin.gif tokia dovanele galima dovanoti keliese smile.gif
Atsakyti
praeitais metais as buvau vestuvese, tai jaunieji paprase gero puodu rinkinio tai ji su MB ir nupirkome 4u.gif kainavo, bet kazkaip net nepagalvoji daug ar mazai isleidome, juk vistiek draugams... ax.gif
Manau i vestuves kvieti ne kokius nepazystamus zmones, todel artimiesiams drasiai galima pasakyti ko noretum taip pat drasiai galima paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus kas klause ka dovanoti tai sakem kad geriau vokelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samana @ 2004 04 27, 14:32)
Na va, o man tai kitaip atrodo:) juk jei tie keturi zmones pakviesti is sirdies, tai as pasidziaugciau, kad jie isvis atejo... ir net jei man vokeli atnestu 20 lt, suprasciuau, kad jie daugiau neturejo ir tikrai nejausciau jokios nuoskaudos:) na, jus merginos skaiciuojate kiek isleidote, manote kad "turi atsipirkti"? o man atrodo, kad siais laikais i vestuves eiti ir taip sunku... paskaiciuokim buhalteriskai sveciu islaidas: jei eina du zmones: dovana (100lt) NORMALU???
                  gėles - 40 lt
                  sampanas... 20 lt /// jau 160 smile.gif
                  jei koks 100 km iki jaunuju vaziuoti - keione,
                  abieju sveciu apranga,batai - na kokia 400 (cia kukliai)
ir pan. o tada pasirodo kad del vienos dvieju dienu visa seima ant sauso lieka:) na nezinau. jei mnao dukra dabar tuoktusi, as jai patarciau, kad pasikviestu i svente zmones, kuriuos pamatyti noretu ne del pinigiuku:) o jusu pasiklausius, man pasirode, kad visos labiau ne aspie svecius, o apie pinigiukus mastote

drinks_cheers.gif

QUOTE(Saga @ 2010 05 18, 07:59)
lyg ir tema cia butu toms kurios ruosia dovanas....... o reziume nuotaku tema kiek jos pageidauja gauti  lotuliukas.gif ....... praktiskai jeigu mus kviecia i vestuves visa seima su dukra, turim deti jau 600 lt........ nu kad susimoketi ir dar liktu, vidutiniskai po 200 lt nuo zmogaus  lotuliukas.gif jau  atejo laikas kai bijai, kad tik niekas ivestuves nepakviestu g.gif ...... siaip geriau sita suma turiningesniam laisvalaikio praleidimui seimai galima skirti, o ne sedejimui prie stalo 

biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(bamba @ 2010 05 23, 21:28)
gal ir jūsų tiesa, bet aš asmeniškai labai nuliusčiau, jei sužinočiau, kad kažkas nesudalyvavo mano šventėj vien dėl to, kad neturėjo pakankamai pinigų vokeliui unsure.gif Tikrai džiaugiuosi, kad nė vienas iš svečių neatsisakė dalyvaut vestuvėse, ir visai man neskauda kad kai kas įdėjo po 100lt į vokelį ar mažiau, džiaugiuos, kad man artimi žmonės dalyvavo ir tiek 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2010 05 24, 12:00)
i vestuves kur vokelis auksciau uz viska tikrai neiciau...... ......... bet kaip malonu buvo, kad laukiami mes be jokiu vokeliu ir dovanu, jokiu prierasu nieko nebuvo wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Patys paklausti atsakydavom-pinigėliais blush2.gif , buvo labai gėda taip sakyt, bet buvom pliki basi wub.gif , labai smagu buvo kurti viską nuo pradžios, patiems, todėl buvo dėkingi visiems, kurie dalyvavo mūsų šventėje nepriklausomai nuo įdėtos sumos (didžiausia nesiekė 400, mažiausia-100). Gavom kelias visiškai nenaudingas dovanėles, vietoj kurių būtumėm labiau apse geru buteliu vyno ar kokia įdomesne vazonine gėle. Gavom baisulines scare.gif užuolaidas, kurių net mama į kaimo sodybą nedrįso pasikabint, tai atidavėm vienai bobutei kaime-apsidžiaugė biggrin.gif , nors toks džiaugsmas thumbup.gif ir net apdulkėjusį baisuoklišką serviziuką (aišku mažų molinių puodelių lotuliukas.gif ) kavai cool.gif Stumdėm stumdėm iš spintelės į spintelę, kol kažkur nusistumdė (po saugaus laiko po vestuvių hihihi.gif )

Dabar esam pakviesti į draugų vestuves, eisim kartu su vyru, be vaikų, planuojam į vokelį 200lt., bet atėjau į šį skyrelį idėjų kaip įdomiau juos pateikti, tai kol kas svyruoju tarp skrynelės su šokoladiniais ir tikrais pinigėliais (metaliniais) ir vištos, dedančios auksinius kiaušinius cool.gif Gal dar kokių idėjų turit? help.gif
Atsakyti
As irgi su MB esame pakviesti i vestuves ir galvojame dovanoti pinigus, bet vis galvoju kaip cia graziau pateikus. kazkur maciau nebloga tokia minti, kuria galvoju panaudoti. Taigi ant riesutu isgraviruojami ar su lazeriu(tiksliai nezinau) parasomi zodziai, kokiu tik norima, pvz., kaip meiles, stiprybes, istvermes ir t.t. Tai va galvoju, kad reiketu isgraviruoti tuos zodzius, sudeti i kokia skrynele ir tarp tu riesuteliu ideti pinigeliu. Kaip jum stokia mintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2010 06 13, 19:39)
drinks_cheers.gif
biggrin.gif  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Patys paklausti atsakydavom-pinigėliais blush2.gif , buvo labai gėda taip sakyt, bet buvom pliki basi wub.gif , labai smagu buvo kurti viską nuo pradžios, patiems, todėl buvo dėkingi visiems, kurie dalyvavo mūsų šventėje nepriklausomai nuo įdėtos sumos (didžiausia nesiekė 400, mažiausia-100). Gavom kelias visiškai nenaudingas dovanėles, vietoj kurių būtumėm labiau apse geru buteliu vyno ar kokia įdomesne vazonine gėle. Gavom baisulines scare.gif užuolaidas, kurių net mama į kaimo sodybą nedrįso pasikabint, tai atidavėm vienai bobutei kaime-apsidžiaugė  biggrin.gif , nors toks džiaugsmas thumbup.gif  ir net apdulkėjusį baisuoklišką serviziuką (aišku mažų molinių puodelių  lotuliukas.gif ) kavai cool.gif Stumdėm stumdėm iš spintelės į spintelę, kol kažkur nusistumdė (po saugaus laiko po vestuvių hihihi.gif )

Dabar esam pakviesti į draugų vestuves, eisim kartu su vyru, be vaikų, planuojam į vokelį 200lt., bet atėjau į šį skyrelį idėjų kaip įdomiau juos pateikti, tai kol kas svyruoju tarp skrynelės su šokoladiniais ir tikrais pinigėliais (metaliniais) ir vištos, dedančios auksinius kiaušinius cool.gif Gal dar kokių idėjų turit? help.gif

o kaip cia su tom vistom ir kiausiniais????man idomu pasidare...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 06 14, 09:09)
o kaip cia su tom vistom ir kiausiniais????man idomu pasidare...

aga, ir man. Tikrai idomi mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rassske @ 2010 06 13, 20:57)
As irgi su MB esame pakviesti i vestuves ir galvojame dovanoti pinigus, bet vis galvoju kaip cia graziau pateikus. kazkur maciau nebloga tokia minti, kuria galvoju panaudoti. Taigi ant riesutu isgraviruojami ar su lazeriu(tiksliai nezinau) parasomi zodziai, kokiu tik norima, pvz., kaip meiles, stiprybes, istvermes ir t.t. Tai va galvoju, kad reiketu isgraviruoti tuos zodzius, sudeti i kokia skrynele ir tarp tu riesuteliu ideti pinigeliu. Kaip jum stokia mintis?  g.gif

o kur butu galima taip riesutus isgraviruoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 14, 16:13)
o kur butu galima taip riesutus isgraviruoti? g.gif

As pati dar ieskausi, maciau, kad vilniuje kazkurioje imoneje daro. Tiesiog suvesk i google ir ismes ir kainas ir pavyzdzius.
Atsakyti
Siulau pasizvalgyti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=547667
Atsakyti
As pernai dovanojau pinigeliu va taip

Nemegstu banaliu dovanu, tokiu kaip vokeliai ir visokie nereikalingi sudniekiai, todel visada stengiuosi padovanoti ka nors originalaus smile.gif Po poros savaiciu irgi eisim i vestuves, tai jau mastau kaip cia pateikus tuos pinigeliu idomiau g.gif buvaus sumascius dovanoti lobiu skrynele, kuria pati isdekupazuociau, bet pinigu per daugiausia nera, tai su dekupazu reiks kaip nors apsieiti, bet prie skryneles idejos jauciu pasiliksiu smile.gif Tik idomu ar banke iskeistu pinigus po 5 lt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 06 21, 20:03)
As pernai dovanojau pinigeliu va taip

Nemegstu banaliu dovanu, tokiu kaip vokeliai ir visokie nereikalingi sudniekiai, todel visada stengiuosi padovanoti ka nors originalaus  smile.gif  Po poros savaiciu irgi eisim i vestuves, tai jau mastau kaip cia pateikus tuos pinigeliu idomiau  g.gif buvaus sumascius dovanoti lobiu skrynele, kuria pati isdekupazuociau, bet pinigu per daugiausia nera, tai su dekupazu reiks kaip nors apsieiti, bet prie skryneles idejos jauciu pasiliksiu  smile.gif  Tik idomu ar banke iskeistu pinigus po 5 lt ? g.gif

ziurekit kad nesikartotu.. mes jau pernai toki "lobi" dovanojom, pasorode kad buvom ne vieninteliai tose vestuvese...
Atsakyti