QUOTE(aridax @ 2010 05 20, 06:45)
Taaip, regis, dauguma dovanoja pinigelius
aisku, paprasta, pravercia.. lieka tik galimybe spresti: "skrega svecias ar pakankamai uzsimokejo"
Mes visai neseniai buvom draugu vestuvese. Is pradziu irgi mastem apie pinigelius, bet.. pinigai uzdirbami, o asmeniskumo, silumos juose - jokios. Todel mes dovanom mandarinmedi (kad santuoka butu vaisinga), zvake (kad seimos zidinys liepsnotu) ir angelo statulele nemaza (kad saugotu - beje, labai grazi ir prabangiai atrodanti interjero detale). Tai cia pagrindines dovanos
Nepamenu, gal kada rasiau apie savas dovanas.. tai jei ka, sorry, pasikartosiu
Vienintele dovana, kuri labai nepatiko - tai a la kompozicijoj isdelioti 6 stikliukai. Is zmoniu, kurie mane lyg ir pazista, ir zino, kad as visiskai nevartoju jokio stipresnio alkoholio ir net sveciu niekada tuo nevaisinu
O siaip tai mes gavom pukine antklode (plonyte, bet ziauriai silta - labai sia ziema praverte); ceki, uz kuri issirinkom stalo irankius; jaunuju taures; vestuvine nakvyne viesbutyje; du stilingus kompasus (isgraviruotus, kad vienas kita rastume); puodyne medaus ir du medinius saukstus su musu vardais; tuscia puodyne medui - kad pripildytume patys; dar indeli medaus ir dar viena ziauriai grazu sauksta prie jo
porcelianine balandziu statulele; gele is metalo ir akmens...skrynia su sokoladiniais ir tikrais pinigeliais...
Ir regis viskas.
Isvardinau net smulkmenas, bet jos man tokios mielos, tokios siltos.. as visai buciau nepriestaravus gaut daugiau dovanu, aisku, apgalvotu ir pritaikytu
man patiko dovanos
bet velgi, del angelo statuleles tai ka zinau..kad labai prabangi ir grazi tai yra gerai,bet ne visiems gi patikti gali..vieni gali i balkona isnesti,kiti issivezti pas bobute i kaima..dar kazhkas parduotu uz 50lt kaip nereikalinga daikta.
o del medaus,sauksto,patalynes tai man labai labai patiko
del skregos gerai pasaket
turbut,dauguma taip ir galvoja "kad tik jie nepagalvotu,kad as skrega" bet ir per daug.kai kam. nesinori padovanot..ypach , jeigu ne is "saviskiu" , o neiti negali-nes "privalai"..
labai man patinka kaip uzhsieny (o gal ir Lietuvoj) kai kurie daro: duoda sarasiuka,kuriame surasyti daiktai,kurie is tikruju reikalingi jaunavedziams..jeigu daiktas brangesnis,tai dovanoja ne pora i pora poru
be abejo yra milijonas niuansu,kad pvz patalyne arba taures noretusi paciams issirinkti,bet tokius kaip TV arba DVD gal ir sveciai "galetu" padovanot..
tik as neisivaizduoju kaip sveciai susitaria kas ka dovanoja,jeigu vieni kitu nepazista