Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

NA as labai pritariu tam, kad dovanoti nuotrauku albuma, mums po vestuviu reikejo visa KAuna ismaisyti ir tik Vilniuj radomsir uz tinkama kaina ir grazu ir talpu,, bet kokiu atveju pravers...

o del sumos tai gavom vokeliuose ir 50 litu ir 100 ir ka patenkinti sudejom tuos pinigus i kruva ir uz nuotraukas sumokejom..tai va....o siaip tai mano drauge gavo taures ant kuriu net ir kaina buvo 12 litu....buvo nebuvo nesvarbu gi uz kiek dovanoji, bet atrodo, kad pakeliui i vestuves ta dovana nupirko.....
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 03 23, 09:54)
As ideciau i vokeli 200 litu ir basta. Sakai, jie turi pinigu? Niekas ju neturi tiek, kad jau sakytu - viskas, as ju turiu pakankamai.

O 40 litu vestuviu dovanai, sutinku, per maza suma. Na, nebent jsu savo draugams esate itin artimi, nedalyvaudami ju vestuvese juos tiesiog izeistumet, o pinigu tuo metu neturit. Tada tinka bet kokia dovana.

Kazkaip jiems net butu geda dovanoti pinigus- tie 200Lt pries ju algas- tik pietus dry.gif . Todel ir galvoju nesugalvoju kokia dovanele "su cinku" gaut. As galvojau apie dvi katinu medines skulpturas (gana nemazos, interjerui paivairint) - panasiu dalyku pas juos nemaciau. na, tiesiog nezinau, o laiko jau mazeja...
Atsakyti
Mes irgi pliki basi studenciokai, tai per vestuves praktisku daiktu laukem. Na, daugiausia gavom vokeliu, dar mini-orkaite (super, kaip reikejo, kaip dabar naudinga thumbup.gif ), du virdulius biggrin.gif (uzmate sveciai, kad turim patresusi), patalynes (ramancika heart.gif ). Mano mociute (tiksliau, abu seneliai), kai tik suzinojo, kad tuokiames, pradejo pinigus taupyt - atseit, pirma anuke zenijasi, gal daugiau neteks anuku vestuvese dalyvaut, tai reikia geeeera dovana pateikt. Ir ka- nesutaupe mociute 1000Lt (kai pensija 300Lt, tikrai sunkoka huh.gif ), tai is keliu kaimynu "paskola" eme, kiek truko iki tos sumos. Oi, kaip nefaina buvo ta vokeli imt sad.gif
Atsakyti
Nu matai, tie katinai tau patinka, o jiem gal ne... Ir ka jie darys? Jei nepasistatys namuose - uzejus iskart pastebesi ir tau bus nemalonu. Nemaloniai jausis ir jie. Kam to reikia? Namu aplinka tox intymus dalykas...
As tai tiesiai sviesiai i ragus paklausiau ko norisi. Pasakiau, kad "fintikliusku" nedovanosiu: jei kazko reikia - nupirksiu, jei kaina man bus neikandama - gaus vokeli su pinigais ir basta. Cia toks mano poziuris po savu vestuviu, kai davau kruva kavos servizu ir visi su mazais puodeliais, kuriu as tiesiog nevirsinu plius kruva buitines technikos, kurios man ir uz dyka nereikia. Oj vargau po to bandydama visa ta "turta" isdalinti. Mano drauge suprato, kad su manim nepasigincysi. Gavo pavedima su busimu vyru issirinkti ko nori ir tiksliai man pasakyti: parduotuve, kaina, modelis, firma ir kaip atrodo. Pridesiu ir ceki. Ne tam, kad matytu kiek mokejau (vis vien zino laugh.gif ), o kad galetu pasikeisti jei persigalvos ar priduoti jei sugestu. Va taip ukiskai mes. (O mano draugai irgi nera is biednuju, bet ju toks poziuris visai nepribloske).
Papildyta @ [mergetime]1080080455[/mergetime]
A, tiesa, turim kuoka (toks dygliuotas rutulys pakabintas ant grandines, kuri pritvirtinta prie koto). Tai buvo pavadinta "Seimynines santarves simboliu". Man mintis labai patiko.
Atsakyti
Galima laaabai diiiiiidelę taurę (būna l. gražių,pvz.konjakui) ir išgraviruoti kažkokį gražų palinkėjimą wink.gif
Aš esu gavus 25 metų proga ne tokią didelę,bet labai mielą dūšiai.Išgraviruota "Už jaunas dieneles" biggrin.gif
Atsakyti
Na, mes be KAMASUTROS apie kurtizanes fear.gif bei Biblijos doh.gif dar gavom pinigų vokeliuose (dėjo po 500-700 Lt), virtuvinį kombainą, indų servizą pietums: puodelis, sriubinė lėkštė, antro lėkštė, dar viena mažesnė lėkštė, salotinė - visko po 6 vienetus, taurių šampanui, du didelius vestuvinėms nuotraukoms albumus, virtuvinių įrankių stalui rinkinį, laikrodį, kuris fiksuoja oro temperatūrą kambaryje ir lauke bei rodo datą, savaitės dieną ir laiką, duoninę, čekį Senukuose už 1500 Lt bei didžiulį glėbį gėlių ir puokščių. Dar piršliai atvežė 3 aukštų tortą bei pintą saldainių ir alkoholinių gėrimų aukštos klasės, krikštatėviai - vaisių.

Bet didžiausia dovana yra tai, kad visi buvo linksmi, pakylėtos nuotaikos, šoko, dainavo ir linkėjo mums sėkmės iš visos dūšios. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 24 kovo 2004 - 11:34
Kazkas minejo taure graviruota. As papildysiu. Galima dvi labai grazias pvz. sampano taures ir ant ju isgraviruota koki nors eilerasti apie meile. Ant vienos taures pradeti, ant kitos pabaigti.
man atrodo labai grazu.
Dar labai grazius remelius nuotraukoms. BEt jau tikrai vertingus: sidabrinius kokius.
Atsakyti
jei nieko netrūksta, pinigai vistiek nepamaišys, apžendinom vieną labai turtingą porą, ir tai visų prašė pinigėlius nešt g.gif
Atsakyti
Cia galima i gilias diskusijas pasinerti del "vokeliu su slamanciais", bet as manau, kad tai geriausia dovana ir iseitis tuo atveju, jei is jaunuju niekaip neispesi apie ju norus bei pageidavimus rolleyes.gif O dabar is savo poziciju - mes prasysim tik $ (jeigu klaus), nes kartu gyvenam beveik 4 metus, buta turim, visus reikalingiausius buitinius prietaisus irgi turim, patalynes ir ranksluosciu pakankamai, uzuolaidas metam lauk, nes dedames zaliuzes, o paveikslu, zvakidziu ir kitokiu meno gaminiu mes nemegejai... unsure.gif Tai kas lieka??? Be to - taupom povestuvinei kelionei clap.gif
Atsakyti
Mano mama pries vestuves patare nieko savo buiciai nesipirkti, sake, kad kai pamatysiu dovanas, tada ir galesiu pirktis ko truksta. thumbup.gif Visi klause ko norim. Labai reikejo saldytuvo, kompo ir t.t., tai prasem pinigais, bet ir siaip iv. dovaneliu gavom, pvz.: ciklonine krosnele (labai naudingas daiktas smile.gif ), puodu rinkini, patalynes komplekta, indu rinkini bei stalo irankiu rinkini. Siap daugiau visi nese pinigais. Manau, kad tai yra viena naudingiausiu dovanu, nusipirksi ko reikes ir dovanu po kelias vienodas nebus biggrin.gif Tik viena problemele (ar kaip ten ja pavadinti) eina du zmones ir vokelyje atnesa 200 Lt, ir ateina sesi zmones su 120Lt. Viskas suprantama, kai tu pinigu neturi, bet kai ju turi..... Argi gaila? g.gif
Atsakyti
O ka manot apie mini barelius - tokius dekoratyvinius, pvz., butelis vezimaityje ir stikliukai ant sonu sukabineti, meskiukas, apkabines statine su kraneliu, sedi ant suoliuko, etc?
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 04 07, 16:57)
O ka manot apie mini barelius - tokius dekoratyvinius, pvz., butelis vezimaityje ir stikliukai ant sonu sukabineti, meskiukas, apkabines statine su kraneliu, sedi ant suoliuko, etc?

Man tai jie tokie... g.gif "popigiaja"Gavom statinaitę su stikliukais,padėjau vietuvėj ant spintelių-nė tai gražu, nė naudojam,o dulkes renka ir išmest gaila.....Bet mačiau ir gražių-pvz.: gero "šnapso" įdomesnis butelis su kraniuku (nepamenu tiksliai,bet lygtai buvusiam univermage Ia.)
Atsakyti