Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

Aš kažkaip esu įsitikinusi, kad jaunavedžiams geriausia dovana - ta, kuri telpa vokelyje. Ir nesvarbu, kiek ten galite įdėti, nusipirks, ko norės, medaus mėnesio kelionei prisidės. Dagu geriau nei gauti nereikalingų diaktų ir sukti galvą, kur juos padėti.
Atsakyti
QUOTE(birutea @ 2010 04 18, 17:31)
Sveikos SM  4u.gif
norėčiau pasiklausti jūsų nuomonės, smile.gif ką galima dovanoti porai vestuvių proga? vokelis netinka smile.gif neas ta pora it taip turi nemažai pinigėlių, ir jiems tikrai jie ne rodyklis smile.gif
savo pusbroliui ir jo žmonai norėčiau padovanoti ką nors tokio, kas primintų judviejų šventę smile.gif kažka mielo smile.gif
aciu  doh.gif  doh.gif

Sveika,aš pati mąsčiau apie tokią dovaną ir tau pasiūlysiu...Monetų kalykloje galima nusipirkti vestuvinius medalius,būna žalvariniai,pasidabruoti ir visiškai sidabriniai.
Aš dovanosiu visiškai sidabrinį,gražiau atrodo ir turi didelę išliekamąją vertę. kainų puslapyje nerašo,bet kiek pamenu,nuo 60lt iki 180 lt

nuoroda : http://www.lithuania...tail.php?ID=401 žalvarinis variantas smile.gif
Atsakyti
manau geriausia pinigai arba cekis 4u.gif
Atsakyti
Netrukus ir mums teks keliauti i vestuves. Nusprendeme, kad pinigeliai jaunavedziai susirinks is visu kitu, o mes dovanosime kupona viesbutyje su pusryciais thumbup.gif .
Atsakyti
Kiek reklamos daug smile.gif nors aš tai nieko prieš, gal kam kils gerų idėjų biggrin.gif
Mes ir labiausia norime vokelių, norim siubliuką-robotuką nusipirkt ir dar šį bei tą, pvz kelionei povestuvinei pinigėlių dasidėt smile.gif
Kiek ėjau į vestuves, tai visad bandau nuspėti, kiek kainavo mane pakviesti, tai yra kiek jaunieji mokėjo už maistą, sodybą ir pan. vienam žmogui, tą sumą ir dovanoju vokelyje. Stengiuos užsimokėti už save thumbup.gif
Beto manau visiem reikia pinigų, jau geriau vieną didelį daiktą ar kelionę nusipirkt, nei daug suvenyrų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 04 30, 17:18)
Iš vienos pusės yra gerai dovanoti pinigus, bet geriau pagalvojus, jei ką nors naudingo padovanoji, tai bent prisimena ką žmonės dovanojo. O pinigus kartais taip išleidžia ir tiesiog nieko nelieka prisiminimui. g.gif

Tikra tiesa.
Aš į vestuves taip pat nešu pinigus. Iš kitos pusės kai pati švenčiau vestuves, tai dauguma dovanojo pinigus, bet taip džiaugiuosi ir gautomis dovanomis: patalyne, pietų, kavos servizais, geromis knygomis ir pan. Daugiausia jų gavau iš bendradarbių ar draugų, kurie negalėjo dalyvauti vestuvėse. Kažką turiu prisiminti wub.gif
O dovanutus pinigus išleidome povestuvinei kelionei thumbup.gif
Atsakyti
mes per vestuves gavom ir pinugu ir dovana:
dovana primena zmogu, o pinigus panaudojom konkretiems dalykams, o ne uz buta moket, ar maista pirkt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,iškilo klausymas....kiek dabar dedama į vokelį? 4u.gif birželį turime eiti į vestuves,jaunieji sakė,kad norėtų vokelio,nes nori į kelionę išvykti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2010 05 04, 18:13)
manau geriausia pinigai arba cekis 4u.gif

jau tik ne ceki, nera nesamoningesnes dovanos uz ceki o tuo labiau vestuviu proga...
Papildyta:
QUOTE(angel dreams @ 2010 05 12, 14:32)
Sveikos,iškilo klausymas....kiek dabar dedama į vokelį? 4u.gif birželį turime eiti į vestuves,jaunieji sakė,kad norėtų vokelio,nes nori į kelionę išvykti drinks_cheers.gif

Priklauso nuo vestuviu, kur kokios ir t.t. bet nuo zmogaus vidutiniskai 200Lt kazkur
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 05 12, 20:00)
jau tik ne ceki, nera nesamoningesnes dovanos uz ceki o tuo labiau vestuviu proga...
Papildyta:

Priklauso nuo vestuviu, kur kokios ir t.t. bet nuo zmogaus vidutiniskai 200Lt kazkur
čia nuo žmogaus 200?
vestuvės nedidelės,vyks Šiauliuose,kavinukėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2010 05 13, 10:20)
čia nuo žmogaus 200?

Jeigu gaila tiek deti, tai kam klausiat ? smile.gif dekit i ta vokeli, kiek negaila draugams, o ne kiek "reikia" wink.gif
Atsakant i klausima, pritarsiu Allur, as deciau apie 200, plius minus 50 lt. Bet velgi, tos nustatytos sumos juk nera.
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2010 05 13, 08:20)
čia nuo žmogaus 200?

ten gavai is busimos nuotakos atsakyma lotuliukas.gif ...... paziurek i parasa..... kazkodel sioje temoje pagrinde reiskiasi ne kas ruosiasi dovanoti, o busimos nuotakos, kurios piktinasi per mazom sumom ir pan. ....... cia ju nuomone planuojant vestuves, kad dar kiekvienas ir uzsimoketi uz save turi lotuliukas.gif lyg ir tema cia butu toms kurios ruosia dovanas....... o reziume nuotaku tema kiek jos pageidauja gauti lotuliukas.gif ....... praktiskai jeigu mus kviecia i vestuves visa seima su dukra, turim deti jau 600 lt........ nu kad susimoketi ir dar liktu, vidutiniskai po 200 lt nuo zmogaus lotuliukas.gif jau atejo laikas kai bijai, kad tik niekas ivestuves nepakviestu g.gif ...... siaip geriau sita suma turiningesniam laisvalaikio praleidimui seimai galima skirti, o ne sedejimui prie stalo g.gif
Atsakyti