sveikos, turiu klausima kaip Jums atrodo tokia dovana kaip masazas, galvoju paieskot gal ,kur daro masaza jam ir jai... nes jaunieji sake pinigeliu nelabai nori,daiktu juo labiau. kaip sake drauge gerai butu ,jei ka idomaus, smagaus ir ne visai iprasto sugalvociau.
ar jums tokia dovana atrodo normali? gal kas esat ka panasaus dovanoje? padekit vestuves jau si savaitgali, jos nebus dideles, bus svente baznycioj ir laisvo stiliaus vakaras sodyboj
QUOTE(_adlim @ 2009 09 02, 20:24)
sveikos, turiu klausima kaip Jums atrodo tokia dovana kaip masazas, galvoju paieskot gal ,kur daro masaza jam ir jai... nes jaunieji sake pinigeliu nelabai nori,daiktu juo labiau. kaip sake drauge gerai butu ,jei ka idomaus, smagaus ir ne visai iprasto sugalvociau.
ar jums tokia dovana atrodo normali? gal kas esat ka panasaus dovanoje? padekit vestuves jau si savaitgali, jos nebus dideles, bus svente baznycioj ir laisvo stiliaus vakaras sodyboj
jaunajai gal ir labai patiktų... Esu girdėjusi, kad kai vyrui padaro tokią dovaną, ja pasinaudoja moteris (nes jiems smagiau pvz. kokie kartingai), nes jam tai neįdomu visai... Bet ir vyrų yra visokių... Gal kokią fotosesiją (Maksimose dabar pilna dovanų kuponų - čekių) geriau - bus prisiminimas
Čia tik mano subjektyvi nuomonė.
QUOTE(syri @ 2009 09 02, 21:32)
jaunajai gal ir labai patiktų... Esu girdėjusi, kad kai vyrui padaro tokią dovaną, ja pasinaudoja moteris (nes jiems smagiau pvz. kokie kartingai), nes jam tai neįdomu visai... Bet ir vyrų yra visokių... Gal kokią fotosesiją (Maksimose dabar pilna dovanų kuponų - čekių) geriau - bus prisiminimas
aciu uz nuomone, todel cia ir rasiau, nes idomu kitu zmoniu nuomone...labai priestaringu susilaukiau vertinimu kam pasakau apie sia dovana. mano draugai buvo gave vestuviu proga, tai vyrui patiko labiau nei zmonai man net keista buvo
o siaip tai zinau,kad jaunajai labai patiktu, bet kaip tu ir sakai,kazin ar jaunajam patiktu o fotosesiju tai jie abu labai nemegsta, galvojau gal dar koki skrydi apzvalgini
labai sunku, nes drauge sake,kad is draugu tikis ne pinigu ir ne daiktu,o kazko TOKIO! tai ir suk zmogus galva ,ka cia TOKIO sumascius
QUOTE(_adlim @ 2009 09 03, 18:52)
aciu uz nuomone, todel cia ir rasiau, nes idomu kitu zmoniu nuomone...labai priestaringu susilaukiau vertinimu kam pasakau apie sia dovana. mano draugai buvo gave vestuviu proga, tai vyrui patiko labiau nei zmonai man net keista buvo
o siaip tai zinau,kad jaunajai labai patiktu, bet kaip tu ir sakai,kazin ar jaunajam patiktu o fotosesiju tai jie abu labai nemegsta, galvojau gal dar koki skrydi apzvalgini
labai sunku, nes drauge sake,kad is draugu tikis ne pinigu ir ne daiktu,o kazko TOKIO! tai ir suk zmogus galva ,ka cia TOKIO sumascius
oro balionais skrydžai brangūs - nuo 400 lt asmeniui, o "kukurūzniku" nežinau, turbūt pigiau . Romantiškas pasijodinėjimas žirgais? Atrakcija su delfinais?
Samdomi artistai - pvz. Parodijų teatras ir su jais svečių atliekama bendra daina-sveikinimas?
QUOTE(VelDan @ 2009 08 27, 01:13)
Nėra nustatytos sumos, daug aplinkybių, pagal kurias turi apsispręsti, kiek įdėti. Kas vienu atveju bus 500 Lt mažai, o kitu atveju gali būti ir 100 Lt daug
Būsim liudininkai. Vestuvės nedidelės, be to, tuokiasi jau 8-9 mt kartu pragyvenę, ir vaikas paaugęs...
Manau 100-150 lt pakaks, nes dar kokių siurprizų norėtusi sukurti, negalim sau leist išlaidaut per daugiausia...
Ir šiaip iš pradžių sakė, kad tik jie ir mes, o dabarprie svečių prisidės dar ir broliai seserys. Mes sutinkam su kukliom sąlygom, piršlių ir linksmintojų vietos nesiruošiam užimti..
mes nešėm dovaną pinigais, kaip prašė patys jaunieji tik kad nebūtų paprastas vokelis, sugalvojom taip. visą pinigų sumą pakeitėm po 10 lt, sudėjom i stiklainį, ant jų pasodinom karvę (karvės metai) ir "užvakavom". uždėjom nertą skrybėlaitę, kad karvutė būtų labai lietuviška ir kaimiška
ir palinkėjom melžti karvutę itisus vedybinio gyvenimo metus
ir palinkėjom melžti karvutę itisus vedybinio gyvenimo metus
Norime savo draugams padovanoti nusileidima parasiutu arba pazintini nardyma.
Ka manot? Ar dziugintu tokia dovana?
Nes jie sake, kad nera materialistai ir kol kas turi uz ka pavalgyt, tai labiau dziaugtusi staigmenom, nei vokeliais.
Nes jie sake, kad nera materialistai ir kol kas turi uz ka pavalgyt, tai labiau dziaugtusi staigmenom, nei vokeliais.
QUOTE(Arven @ 2009 09 19, 09:39)
Norime savo draugams padovanoti nusileidima parasiutu arba pazintini nardyma.
jeigu jiems tai patiktų tai aišku gera dovana. bet pvz , man, kai aš aukščio bijau, ir man net neidomu tas parašiutizmas, tai tokia dovana net nepasinaudočiau
tai jei draugus pažisti, žinai kad tas jiems patiktų, tai dovana tikrai faina
QUOTE(_adlim @ 2009 09 02, 20:24)
sveika.na mes pernai ziema buvom nusipirke romantiska savaitgali viename is druskininku viesbuciu.i ta komplekta buvo itrauktos 2 romantiskos vakarienes,pirtis ir baseinas ir masazas su aliejais.ir mums is viso to savaitgalio labiausiai tas masazas patiko.mano MB sake tikrai noretu dar kada visa tai pakartoti manau tikrai cia butu gera dovana ir vestuviu proga.na,bet cia tik mano nuomone
QUOTE(nangaliuks @ 2009 09 22, 15:20)
sveika.na mes pernai ziema buvom nusipirke romantiska savaitgali viename is druskininku viesbuciu.i ta komplekta buvo itrauktos 2 romantiskos vakarienes,pirtis ir baseinas ir masazas su aliejais.ir mums is viso to savaitgalio labiausiai tas masazas patiko.mano MB sake tikrai noretu dar kada visa tai pakartoti manau tikrai cia butu gera dovana ir vestuviu proga.na,bet cia tik mano nuomone
Mes panašų variantą dovanojome mano tėvams sidabrinių vestuvių proga Jie buvo labai labai patenkinti Vistiek amžius jau vyresnis, kažkur romatiškai pabūti jiems neišeina, tai buvo maloniai nustebinti. Ant voko užrašėm "Medaus savaitgalis" ir tai buvo simboliška povestuvinė kelionė. Tam labai gerai pasitarnavo https://www.geradovana.lt/ pasiūlymas, nes tėvai ne tik išmėgino pirtis ir baseinus, bet ir boulingą pažaidė, masažus darėsi. Grįžo patenkinti ir sakė mielai pakartotų
na puodeliai jau kiek nusibodę, bent aš jų nenorėčiau gauti jau rašiau kitoje temoje, kad dabar svaigstu apie vieną naujovę - dovanų rinkinius. Tikrai tinka jaunavedžiams, draugams, tėvams, kam nori ir aišku priklauso nuo sumos kurią galite skirti, bet rinktis yra iš ko. Pasižiūrėti galite internete arba prekybos centruose jau atsirado. Įdedu video, jame idėja atskleista https://www.geradova...Page=5&LngID=LT.