nu mes kita savaitgalį vaziuojam į draugų vestuves. nelabai žinau tų "stavkių" bet švaistytis irgi neturim iš ko.
dar sutikom būti liudininkais, nes iš giminių niekas nesutiko ir net piršliaut niekas nėjo
mes ir neseniai ejome pas draugus i vestuves- dejome 200Lt. man atrodo kad visai normalu, tokia suma
QUOTE(urtele @ 2009 08 16, 21:46)
mes ir neseniai ejome pas draugus i vestuves- dejome 200Lt. man atrodo kad visai normalu, tokia suma
Mes tiek pat įdėjom (buvom pora)
Kiek man teko dalyvauti vestuvese tai arba dovanojame pinigelius kokiam dailiai papuostam vokelyje, arba kazka neiprasto ir originalaus...visokiu idomiu dalykeliu randu dovanom ir siaip sau tokioj uzsienietiskoj rankdarbiu parduotuvej Etsy
Man ten labai patinka ir galiam rasti dovaneliu uz prieinamas kainas, tik reiketu si anksto tuo pasirupinti, nes atsiuntimas uztrunka..
Man ten labai patinka ir galiam rasti dovaneliu uz prieinamas kainas, tik reiketu si anksto tuo pasirupinti, nes atsiuntimas uztrunka..
QUOTE(zbara @ 2009 08 16, 21:41)
nu mes kita savaitgalį vaziuojam į draugų vestuves. nelabai žinau tų "stavkių" bet švaistytis irgi neturim iš ko.
dar sutikom būti liudininkais, nes iš giminių niekas nesutiko ir net piršliaut niekas nėjo
mum liudininkai atnese taures ranku daro is Dorado ir 200lt
Mūsų visi klausia, ką dovanoti ir mes visiems be išimties sakom, kad tik vokelius...
mes po poros savaičių eisim į vestuves. Geri mūsų draugai susituoks, manau, kad dėsim 500 lt.
Rugpjūčio 15 d. buvom draugės vestuvėse, tai dėjom 300 Lt. Kadangi patys ruošiamės savoms, tai pagalvojom, kad dedam tiek, kiek patys norėtumėm gauti, tuo labiau, kad vestuvės su nakvyne. Kai sausį ėjome i vienų draugų vestuves dėjome tik 200, nes buvo vienos dienos. Šiaip aišku jei finansai leistų norėtųsi ir daugiau įdėti.
Mazdaug pries menesi ejome i vestuves,dejome 300lt.Jeigu finansai butu leide,be abejo,butume deje daugiau.
Praėjusi savaitgali ėjom į vestuves, dejom pinigučių tiek, kiek leido išgalės O pakavau į tokį vokelį
Atrodėm orginalūs, nes daugumos vokeliai parduotuviniai, o šitąjį dariausi pati, tad ir tie pinigeliai nebe taip oficialiai atrodė.
Atrodėm orginalūs, nes daugumos vokeliai parduotuviniai, o šitąjį dariausi pati, tad ir tie pinigeliai nebe taip oficialiai atrodė.
manau suma priklauso nuo zmoniu artumo ir galimybiu.. ziema buvome geru draugu vestuvese dejome 500lt. vasara kuklesnese vestuvese pas nelabai artimus draugus dejome 200lt
QUOTE(anciukas. @ 2009 08 26, 12:11)
manau suma priklauso nuo zmoniu artumo ir galimybiu..
Nėra nustatytos sumos, daug aplinkybių, pagal kurias turi apsispręsti, kiek įdėti. Kas vienu atveju bus 500 Lt mažai, o kitu atveju gali būti ir 100 Lt daug