Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(angelicious @ 2009 05 15, 13:10)
ta vieta Klaipedoje vadinasi artmanija, netoli Klaipedos viesbucio, as ten nesiau taures puosti smile.gif

o foto neturit? butu idomu paziureti... ax.gif
Atsakyti
PAtys neseniai gavom kruva vokeliu ir keleta paslaptingu dezuciu .. ir dabar tuoj leksim i vestuves, dovanosim pinigus ir tikrai zinom, kad nevokelyje .. Nes ta dezutes paslaptis ir suzadintas smalsumas islieka keleta dienu, mes vis ratais ejom, kankinom csave, kol galiausiai nusprendeme paziureti kas ten smile.gif viduje nors ir druskos priberta gali buti o ten uzkasti pinigai, betdaug mielesne tokia dovana nei vokelis smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mane netiketai uzklupo. Drauge praneshe, kad greitai jos vestuves, ji Gyvena Anglijoje ten ir darys jas. Zodziu nesugalvojau ka padovanoti, ji pasake kokios mini dovaneles vyrui noretu, cia man lengviau, o jai niekaip nesugalvoju. Gal pasidalinsite savo idejomis, laiko turiu savaite, noriu kazka originalaus juokingo ir atsimintino .

Aciu
Atsakyti
Patarkite, ka butu galima padovanoti jaunavedziams nuo liudininku, salia vokelio? Norisi kokia puikia isimintina dovana ..
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2009 08 02, 10:19)
Patarkite, ka butu galima padovanoti jaunavedziams nuo liudininku, salia vokelio? Norisi kokia puikia isimintina dovana ..

priklausomai kiek pinigeliu norit skirti, fotosesija pvz...
Atsakyti
Sveikos, na ir aš pasidalinsiu savo sumanymu. teka mano pusiau sesė. ji ir jos būsimasis-labai artimi žmonės man, tai pagalvojau, kad aš jiem gal ne vokelį dovanosiu, nes juk pakankamai gerai pažįstu, norisi daugiau šilumos įdėt, tai va ir sugalvojau: radau C&D STYLE tokį mielą iškylų krepšį, pamaniau įdėsiu šampano butelį, saldumynų ir neva tai bus medaus mėnesio rinkinukas. Jie tokie romantikai, mėgsta dviese į gamtą važiuot... Tai ką jūs manot? Beje tas krepšys jau su indais, tai pamaniau, kad būtų gal gražu ten esančias taures išgraviruot, bet gal jau nebeoriginalu būtų, nes jie mūsų vestuvėm irgi taures graviravo? Gal turite minčių? unsure.gif
Atsakyti
Savaitgalį atšventėm MB pusbrolio vestuves....Aišku,kaip ir jaunieji pageidavo dovana buvo-pinigai hihihi.gif Norėjom juos pateikti gražiai,orginaliau,nei vokutyje blush2.gif
Nupirkau gražią medinę skrynutę, įdėjom pinigėlius ir juos užbarstėm krūva šokoladinių "eurų" biggrin.gif Palinkėjimas buvo toks : kad šioje skrynutėje būtų kaupiamas ne tik šeimos biudžetas, santaupos, bet ir gražios akimirkos, meilė, šilti jausmai ir t.t.
Jauniesiems labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 08 03, 11:11)
Savaitgalį atšventėm MB pusbrolio vestuves....Aišku,kaip ir jaunieji pageidavo dovana buvo-pinigai  hihihi.gif Norėjom juos pateikti gražiai,orginaliau,nei vokutyje  blush2.gif
Nupirkau gražią medinę skrynutę, įdėjom pinigėlius ir juos užbarstėm krūva šokoladinių "eurų"  biggrin.gif Palinkėjimas buvo toks : kad šioje skrynutėje būtų kaupiamas ne tik šeimos biudžetas, santaupos, bet ir gražios akimirkos, meilė, šilti jausmai ir t.t.
Jauniesiems labai patiko...

thumbup.gif labai grazi ideja.

As 100metu jau vestuvese nebuvau ir net neisivaizduoju, kokia pinigu suma reiketu dovanoti jauniesiems g.gif Busim eiliniai sveciai ax.gif
Ir dar klausimas - pati jaunuju svente bus svenciama kavineje. Ar dabar sveciai atsinesa gerimus ar ateina tik su dovana? blush2.gif
Atsakyti
Si savaitgali buvo vestuves.Kadangi jaunieji pageidavo pinigu tai ju ir gavo o eiliniai sveciai dovanojo nuo poros 200-300Lt o gerimu tai ne visi nesesi kaip ir geliu.Ju ir taip prie baznycios draugai ir bendradarbiai tiek prinese kad dabar pilnas balkonas ir kambariai.
Atsakyti
Na visko neskaiciau,bet kadangi neseniai buvom vestuvese,tai pasakysiu ir musu dovanos ideja ax.gif Musu jaunieji norejo pinigu,bet,is principo,jie kolkas ju ir taip nestokojo,tai norejosi vistik kazko su ideja..Siaip priklauso aisku nuo sumos,kuria gali skirti dovanai,bet mes susidejom 3poros kartu ir padovanojom investicinio aukso luita biggrin.gif Nebuvo jis didelis pagal svori,bet pakankamai kainuoja tokie dalykai..Siaip zadejom progine moneta auksine ar sidabrine,kur Lietuvos bankas karts nuo karto isleidzia,bet per velai susigriebem ir taip greit neradom.Na jauniesiems labai patiko blush2.gif Juolab,kad ir vertes nepraras..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enriga: 05 rugpjūčio 2009 - 12:34
QUOTE(enriga @ 2009 08 05, 13:33)
Na visko neskaiciau,bet kadangi neseniai buvom vestuvese,tai pasakysiu ir musu dovanos ideja  ax.gif Musu jaunieji norejo pinigu,bet,is principo,jie kolkas ju ir taip nestokojo,tai norejosi vistik kazko su ideja..Siaip priklauso aisku nuo sumos,kuria gali skirti dovanai,bet mes susidejom 3poros kartu ir padovanojom investicinio aukso luita  biggrin.gif Nebuvo jis didelis pagal svori,bet pakankamai kainuoja tokie dalykai..Siaip zadejom progine moneta auksine ar sidabrine,kur Lietuvos bankas karts nuo karto isleidzia,bet per velai susigriebem ir taip greit neradom.Na jauniesiems labai patiko  blush2.gif Juolab,kad ir vertes nepraras..

va čia tai daiktas, nenuvertės per visą gyvenimą thumbup.gif.

Man širdis skauda - pačio artimiasio wub.gif žmogaus vestuvės, o dalyvauti negalėsiu verysad.gif , tad dovaną nešime arba po ceremonijos bažnyčioje arba po "zakso". Beje, o kokia tvarka vyksta - pirma "zaksas", o po to bažnyčia, ania?
Ir kas blogiausia - pinigais nenoriu dovanoti, noriu, kad liktų atminimui kas ax.gif , tai blaškausi tarp savo minčių ir šių pasiskaitymų, vis nieko neišrenku... O kaip atrodytų daili pašto dėžutė blush2.gif (mat jie po vestuvių eis gyventi į savo naujus, nors ir ne visai dar įrengtus, namus), o gal kvaila dovana?

Padėkite, o tai nusikrioksiu kaskart apie tą "veselę" pagalvodama cray.gif ...
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 08 06, 18:48)
va čia tai daiktas, nenuvertės per visą gyvenimą  thumbup.gif.

Man širdis skauda - pačio artimiasio  wub.gif žmogaus vestuvės, o dalyvauti negalėsiu  verysad.gif , tad dovaną nešime arba po ceremonijos bažnyčioje arba po "zakso". Beje, o kokia tvarka vyksta - pirma "zaksas", o po to bažnyčia, ania?
Ir kas blogiausia - pinigais nenoriu dovanoti, noriu, kad liktų atminimui kas  ax.gif , tai blaškausi tarp savo minčių ir šių pasiskaitymų, vis nieko neišrenku... O kaip atrodytų daili pašto dėžutė  blush2.gif (mat jie po vestuvių eis gyventi į savo naujus, nors ir ne visai dar įrengtus, namus), o gal kvaila dovana?

Padėkite, o tai nusikrioksiu kaskart apie tą "veselę" pagalvodama  cray.gif ...

Man atrodo, kad labai orgiginali dovana. Ir su mintim-juk Jūsų draugai kelsis į savus namus,o pašto dėžutė labai reikšmingas dalykas smile.gif O jei dar priedo padovanot kokio laikraščio prenumeratą...?
Atsakyti