QUOTE(Mumm @ 2004 03 23, 10:43)
Mane truputi sokiravo tiesa sakant jusu dovanu pasiulymai. Man atrode bent jau iki siol, kad dovanos vestuviu proga na niekaip negali kainuoti 40 litu
. Tai gi cia vestuves, o ne gimtadienis
paprastai kiek zinau, tai dovanai vestuvems isleidziama daugiau, na sakyciau jei imti min tai kokie 100 litu bent jau. Ar as ko nesuprantu
Aš tai pritariu. Ne dėl stavkės kokios tai, o šiaip, na, nežinau iki 100 suma bais juokingai atrodo, ką už ją nusipirksi? Draugams ir tai negailėjom, juk vieną kartą (aš mėgstu maišyti dovanas, pinigai vyrui, moteriai perlai ir pan. ), o pvz broliui... Už mėnesio vestuvės, nu žiauriai nėra pinigų, nu blyn, bet ką daryt... Tai teks klot piniginę ir ne vieną šimtinę, o ir gal ką šiaip įdomaus padaryt, nes vien tik vokelis keliauja į krūvą ir išsileidžia, nebūtų - nereiktų. O dovana yra dovana (nekalbu apie buitinę techniką ar patalynę).
Be to, kas per kvaila mada, pinigus dėt į baltą voką ir nieko daugiau, juk yra tų vokų, originalių, įvairiausių. Man labai nepatinka žmonių atsainumas, manau reikia nors kiek pasistengti