Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 31, 17:37)
Sveikos, mes ruosiame labai nedideles vestuves - baznycia, fotografavimasis ir pietus su keliais artimiausiais zmonemis. Ar tokiais atvejais jauniesiems nesa dovanas? Ar tik geles? Suprantu, kad dovanos buna "riebios", kai kelia poros paru trukmes vestuves, o kai taip kukliai?

As buvau tokiose vestuvese - dovanas visi dovanojo (daugiausia vokelius). Net ir tie, kurie nepietavo kartu, o tik atejo pasveikint prie baznycios.
Atsakyti
geriausia dovana manau pinigai
Atsakyti
zinote, kaip kam smile.gifsmile.gif
man tai 100-200lt atrode daug. ypac kai draugai studentai ar pan.
Atsakyti
kiek vestuviu teko dalyvauti,visad dovanojom vokelius su pinigelias..manu tai geriausia dovana..na nebent jaunavedziai tiksliai pasako ko nori..o i vidu vokelio visi deda pagal galimybes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi ruosiames eiti i vestuves ir galvoju ka cia idomesnio sugalvojus... nesinori dovanoti vokelio, nes pinigelius isleis ir jokio atsiminimo... galiu pasakyti is patirties. per savo vestuves pagrinde gavome vokeliais, bet patys artimiausi zmones dovanojo dovanas tokias kaip namu kinas, video kamera thumbup.gif dar gavome peiliu, sakuciu ir t.t. rinkini, bet labai gera ir tuo labai patenkinti.
Galvoju padovanoti jaunavedziams ju foto "ideta" i drobe ir ireminta. jei as pati gauciau tokia originalia dovana buciau patenkinta. kaip jus manote? ar geras sumanymas?
Atsakyti
Noriu pasiūlyt ir savo mintį smile.gif Su vyru esame pakviesti i visai nedideles draugų vestuves. Sugalvojom simbolišką ir gana nebrangią dovaną. Medį! smile.gif
Būsima jaunoji laukiasi berniuko, padovanosim medį jiems pasisodint ir jiems beliks tik namą pasistatyt:) Vilniuje už Rasų, važiuojant juoduoju keliu yra puikus medelynas (12-tame kilometre nedidukė medelyno iškaba į dešinę. Labai lengvai randama) ir 0,5 m ąžuoliuką pirkom už 12Lt. (o kiek pvz. internete ieškojom botanikos soduose, tokie kainuoja po 150Lt...) Aišku papildomai vazonas, pakavimas ir pan. Bet suma apie 60 Lt ir manau įsimintina ilgalaikė simboliška dovana smile.gif
Tas ąžuoliukas kurį laiką ir namie gali pabūt, o po to romantiškai įkas kur nors:)
Atsakyti
QUOTE(Mumm @ 2004 03 23, 10:43)
Mane truputi sokiravo tiesa sakant jusu dovanu pasiulymai. Man atrode bent jau iki siol, kad dovanos vestuviu proga na niekaip negali kainuoti 40 litu blink.gif . Tai gi cia vestuves, o ne gimtadienis  g.gif paprastai kiek zinau, tai dovanai vestuvems isleidziama daugiau, na sakyciau jei imti min tai kokie 100 litu bent jau. Ar as ko nesuprantu  blink.gif  huh.gif

Aš tai pritariu. Ne dėl stavkės kokios tai, o šiaip, na, nežinau iki 100 suma bais juokingai atrodo, ką už ją nusipirksi? Draugams ir tai negailėjom, juk vieną kartą (aš mėgstu maišyti dovanas, pinigai vyrui, moteriai perlai ir pan. ), o pvz broliui... Už mėnesio vestuvės, nu žiauriai nėra pinigų, nu blyn, bet ką daryt... Tai teks klot piniginę ir ne vieną šimtinę, o ir gal ką šiaip įdomaus padaryt, nes vien tik vokelis keliauja į krūvą ir išsileidžia, nebūtų - nereiktų. O dovana yra dovana (nekalbu apie buitinę techniką ar patalynę).

Be to, kas per kvaila mada, pinigus dėt į baltą voką ir nieko daugiau, juk yra tų vokų, originalių, įvairiausių. Man labai nepatinka žmonių atsainumas, manau reikia nors kiek pasistengti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yellow_vespa @ 2009 07 03, 16:43)
Noriu pasiūlyt ir savo mintį smile.gif Su vyru esame pakviesti i visai nedideles draugų vestuves. Sugalvojom simbolišką ir gana nebrangią dovaną. Medį!  smile.gif 
Būsima jaunoji laukiasi berniuko, padovanosim medį jiems pasisodint ir jiems beliks tik namą pasistatyt:) Vilniuje už Rasų, važiuojant juoduoju keliu yra puikus medelynas (12-tame kilometre nedidukė medelyno iškaba į dešinę. Labai lengvai randama) ir 0,5 m ąžuoliuką pirkom už 12Lt. (o kiek pvz. internete ieškojom botanikos soduose, tokie kainuoja po 150Lt...) Aišku papildomai vazonas, pakavimas ir pan. Bet suma apie 60 Lt ir manau įsimintina ilgalaikė simboliška dovana smile.gif
Tas ąžuoliukas kurį laiką ir namie gali pabūt, o po to romantiškai įkas kur nors:)

Na medis gal ir nebloga mintis, bet labiau tiktu vaiko gimimo proga ar krikstynoms...
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 14, 21:33)
Sveikos, vakar buvau tokioje vietoje kur labai graziai ,,apformino" pinigine dovana. Buvo toks sirdeles formos butelys su padekliuku visokiais graziai apdekoruotais papuosimais, o pinigai suvynioti i aukso spalvos popieriu,susukti ir uz sniureliu ileisti i vidu, viduje irgi graziai papuosta, kazko primesta, ir uzdengta, o tie pinigeliai issitruakia uz sniureliu, ant sono butelio yra graziu raastu uzrasytas sveikinimas ant dekoruoto popieriaus. nezinau, ar ka supratot is tokio abstraktaus aprasymo, bet atrode nuostabiai, esme pinigeliai butelyje.

Kokiame mieste? vieta?
Atsakyti
http://furoshiki.com/techniques/

cia parodyta kaip labai graziai galima supakuoti dovanas ir ne tik happy.gif
youtube taip pat yra visokiu furoshiki pakavimo pavyzdziu

assa.gif
Atsakyti
Man rodos, kad jaunavedžiams reikia ne tik vokelių, bet ir simbolinių dovanų. Aišku, visi žmonės skirtingi. Vieniems norisi to, kitiems - kito.
Kai mes tuokiamės, tai prašėm vokelių ax.gif Bet šiaip keista buvo, kai mums beveik visi vokelių ir pridovanojo. Aišku, gerai, džiaugiamės, jaunai šeimai pinigėliai visada pravers, juolab kad butą įsirenginėjam. Bet laimei atsirado ir tokių, kurie padarė kitaip ir dovanojo daiktus - televizorių, kamerą, superinę žvakidę, brangaus konjako butelį... blush2.gif Paskutine dovana ypač džiaugiamės, laukiam progos kada galėsim atidaryti ir paragauti hihihi.gif
Atsakyti
Mačiau kaip jauniesiems buvo dovanojamas gaublys, man visai patiko.
Gali buti prieraše ir žodžiai tokie kaip ,,Jums nuo šiol priklauso visas pasaulis '' smile.gif
arba,, išsaugokit meilę tokią beribę kaip visas pasaulis" ....... smile.gif
Atsakyti