Aš už vokelius, kainuoja juk vestuvės šiais laikais
Ėjome į MB brolio vestuves, dalyvavome kaip svečiai, vestuvės buvo labai kuklios. Nusprendėme vokelio nedovanoti, tad padovanojome šokolado šou - degustaciją... Kainavo lyg ir 120lt. Bet dabar, prisiskaičiusi forume, net išsigandau, gal mūsų dovana buvo labai jau kukli...? Žinoma, mes dar tokie kaip ir jaunuoliai....
sveiki. kita menesi vyksiu i seses vestuves airijoj,taigi pinigeliais dovana manau nelabai tiktu,tiksliau ir pajamos tiek neisnestu 100euru juk nepakisi
sugalvojau padaryt tokia dovanele: stikle iamzinti ju abieju portreta,lazeriu, stiklas butu kubo formos kazkur apie 40cm aukscio. ka manot apie tai?
sugalvojau padaryt tokia dovanele: stikle iamzinti ju abieju portreta,lazeriu, stiklas butu kubo formos kazkur apie 40cm aukscio. ka manot apie tai?
QUOTE(*akviliukas* @ 2008 12 10, 23:28)
sveiki. kita menesi vyksiu i seses vestuves airijoj,taigi pinigeliais dovana manau nelabai tiktu,tiksliau ir pajamos tiek neisnestu 100euru juk nepakisi
Ir kiek toks grozis kainuotu? Siaip nebloga mintis...
mes tai 90% dovanu gavom vokelius ir buvom labai tuo patenkinti, nes galejome nusipirkti tai, ko norejome ir kas mums patinka
QUOTE(*akviliukas* @ 2008 12 11, 00:28)
O man tokia dovana primena paminkla, bet cia tik mano nuomone . As geriau patarciau, kazka analogisko - tai paveikslas, tapytas is ju nuotraukos.
QUOTE(Nari @ 2008 12 12, 11:05)
O man tokia dovana primena paminkla, bet cia tik mano nuomone . As geriau patarciau, kazka analogisko - tai paveikslas, tapytas is ju nuotraukos.
O as esu kazkaip pries visokius suvenyrus ar paveikslus...
Pvz gal jaunieji po vestuviu patys nori issirinkti graziausia nuotrauka, kad ja perpiestu ar tiesiog pasididint, tai juk su jie sukabins tiek?
Pvz kaip pas mane - yra dvi tuscios sienos, ta prasme vienoj pusej langas, kitoj per visa siena sekcija, tai dvi laisvos, ant vienos jau kaba didelis paveikslas, ant kitos planuojam is vestuviu nuotrauka persipiest, o jei gautumem dovanu - kur ja bedet? Nebent ceki tapybai padovanotu!
QUOTE(Karmen @ 2008 12 04, 15:38)
Aš už vokelius, kainuoja juk vestuvės šiais laikais
As, atvirksciai, pries vokelius. Jeigu neisgali dideliu vestuviu padaryti, tai daryk kuklias. Mes taip ir padarem, o sveciam grieztai pasakeme - jokiu vokeliu! Ir esame labai patenkinti dovanomis, ypac tomis, kurias draugai padovanojo (gavom stalo zaidima, fondiu rinkini, dideli ir vertinga akmeni, silkine patalyne ir kasmyrine patalyne...). Tik gimines nelabai pataike, nes gavom visokiu dideliu tauriu su svarovskiais, tai nezinom ka su jom daryti
manau, kad geriausia yra paklausti jaunųjų -
vieni norės vokelio -
kiti - dovanų...
vieni norės vokelio -
kiti - dovanų...
siemet nusimato dvejos vestuves
iskart paklausiau ko noretu dovanu, nesim pinigeliais. manau pats geriausias sprendimas. nemanau, kad cia susije tokie dalykai kaip neisgalejimas kelti vestuves ir pinigu nesimas... as pvz negaliu pakesti nereikalingu daiktu.... o pas mus lt nera populiaru sudarineti dovanu saraso... taigi kas belieka? na nebent, kai paklausi zmogaus ko nori, jis iskart pasako ko tiksliai noretu
iskart paklausiau ko noretu dovanu, nesim pinigeliais. manau pats geriausias sprendimas. nemanau, kad cia susije tokie dalykai kaip neisgalejimas kelti vestuves ir pinigu nesimas... as pvz negaliu pakesti nereikalingu daiktu.... o pas mus lt nera populiaru sudarineti dovanu saraso... taigi kas belieka? na nebent, kai paklausi zmogaus ko nori, jis iskart pasako ko tiksliai noretu
Aš tai nei už vokelius, nei prieš juos..Manau kad pinigai visada praverčia.. Bet jei jau nusprendžia svečiai nešti dovaną, bent jau tegu atsižvelgia į jaunuosius, kas jiems patinka/nepatinka, ko gal norėtų..
Nes pvz, mes su savo būsimuoju nuo vieno žmogaus visada gauname visokių molinių dramblių, žvakių ir t.t., geriausia, kai pridovanoja visokių fengshui piramidžių, kur gerą energiją skleidžia nors tas žmogus žino, kad mums tokie dalykai nepatinka..bet ne, juk jam patinka, tai ir dovanoja..Na, jei per vestuves gausim dar vieną molinį dramblį/karvę/strutį ar dar kokią nesamonę, tai nusišausim jau kur dėt nebėra jau geriau tada vokelis,arba tik gėlių puokštė, negu tokia dovana
Nes pvz, mes su savo būsimuoju nuo vieno žmogaus visada gauname visokių molinių dramblių, žvakių ir t.t., geriausia, kai pridovanoja visokių fengshui piramidžių, kur gerą energiją skleidžia nors tas žmogus žino, kad mums tokie dalykai nepatinka..bet ne, juk jam patinka, tai ir dovanoja..Na, jei per vestuves gausim dar vieną molinį dramblį/karvę/strutį ar dar kokią nesamonę, tai nusišausim jau kur dėt nebėra jau geriau tada vokelis,arba tik gėlių puokštė, negu tokia dovana
Jau nebesitikėjau, kad kas nors dar pakvies į vestuves, bet pakvietė. VEstuvės labai greitai. Klausiau dėl dovanos, tai jaunieji pasakė, kad ne dėl dovanų kelia, mes patys jiems dovana būsim, jei dalyvausim, todėl nieko konkretaus neišgirdau. Vokelis, aišku, paprasta, bet norėtųsi taip, kad paskui prisimintų. Šiaip jie tikrai viskuo apsirūpinę, todėl naktį sumąsčiau tokią dovaną: nupirkti gražų pintą krepšį (bus braškėms gal vėliau ), jį kupiną prikrauti visokių prieskonių ir arbatų (tų geresnių). Paskui pasakyti kalbą, kad gyvenimas atrodo paprastas kaip tas krepšys, bet iš tikrųjų jis pilnas įvairų skonių ir kvapų (kaip tos arbatos, prieskoniai). Kaip atrodo iš šalies?