Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(AstaM @ 2008 05 23, 14:48)
As turiu ta pati klausima.
Einu i buvusios grupiokes vestuves. Busim pulke. Vestuvese paskutini karta esu buvusi pries 4 metus, neturiu supratimo ka sitoj vietoj padare infliacija.  blush2.gif

Aisku, visi pagal galimybes, bet kazkoki suvokima butu gerai turet.

as gavau nuomoniu,kad kaip svetys eidama viena (nromaliai dirbantis ir uzdirbantis zmogus, ne studente) tureciau det 200 litu+geles+pageidautina butelaitis, bet kadangi as alkoholio nei laso, tai butelio nesinesiu rolleyes.gif
nuo poros taip iseina dvigubai turetu but, jei tik galimybes leidzia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 05 23, 15:03)
as gavau nuomoniu,kad kaip svetys eidama viena (nromaliai dirbantis ir uzdirbantis zmogus, ne studente) tureciau det 200 litu+geles+pageidautina butelaitis, bet kadangi as alkoholio nei laso, tai butelio nesinesiu  rolleyes.gif
nuo poros taip iseina dvigubai turetu but, jei tik galimybes leidzia.  rolleyes.gif

Paskutini kart kai ejau i vestuves, tai mes visa seima susimetem ir dovanojom 1000 Lt, musu buvo 6 asm. zinoma plius dovanojom geles, butelaicius bent kelis atsinesem ir dar as ir mano sesuo su antrom pusem buvom porose (tai teko sukneles nuomotis, batukus pirktis, mergvakari organizuot), o mano tevai pirsliavo, tai manau 1000 lt buvo pats tas nuo 6 asm. g.gif .. O siaip mano nuomone siais laikais kai vestuves vienam zmogui kainuoja apie 200 lt tai tokia suma ir butu galima dovanot, zinoma jei galimybes leidzia. bet galiausiai juk kvieti zmones i savo vetsuves ne del pinigu wink.gif
Kas liecia ne pinigines dovanas, tai pvz as sesers uzsiprasiau, kad mums padovanotu patalynes komplekta (banalu, bet mums jo reikia lotuliukas.gif ) , nes jau senuosius reik atnaujint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2008 05 24, 15:54)
Paskutini kart kai ejau i vestuves, tai mes visa seima susimetem ir dovanojom 1000 Lt, musu buvo 6 asm. zinoma plius dovanojom geles, butelaicius bent kelis atsinesem ir dar as ir mano sesuo su antrom pusem buvom porose (tai teko sukneles nuomotis, batukus pirktis, mergvakari organizuot), o mano tevai pirsliavo, tai manau 1000 lt buvo pats tas nuo 6 asm.  g.gif .. O siaip mano nuomone siais laikais kai vestuves vienam zmogui kainuoja apie 200 lt tai tokia  suma ir butu galima dovanot, zinoma jei galimybes leidzia. bet galiausiai juk kvieti zmones i savo vetsuves ne del pinigu wink.gif
Kas liecia ne pinigines dovanas, tai pvz as sesers uzsiprasiau, kad mums padovanotu patalynes komplekta (banalu, bet mums jo reikia  lotuliukas.gif ) , nes jau senuosius reik atnaujint  biggrin.gif

žinok kai pagalvoju tai ir nesupykčiau už kokią patalynę ar kokį miksery gerą - būna prireikia , o kaip nenusiperku taip nenusiperku. Iš tikro tai kažkaip dzin ką gausiu dovanų. Va vieni draugai prašė pinigų tai jiem iš viso svečiai biški virš tūkstančio sunešė - tai kas iš jų smile.gif

svarbu kad niekas butelio neneštų - kaip čia kažkas rašė biggrin.gif
Atsakyti
mes vestuviu proga gavom dovanu pledus 3, kavos servizus,patalynes komplektus kelis...ir zinoma pinigeliu.giminaiciai nors ir kaikurie nedalyvavo vestuvese,bet i atvirute idejo po 500 lt, draugai po 100, 200lt, na ir zinoma gausybe geliu,butelaiciu,o vieni seimos draugai(irgi seima) prie piniines nemazos dovaneles,geliu...pridejo ir gausybe fejerverku.
mes kaime sventem vestuves,tai buvo labai smagu grazu ir visi buvom labai patenkinti tokia staigmena:) smile.gif

mes patys po menesio dalyvausim mano tetes vestuvese,tai zadam jauniesiams padovanoti pasidabruota tauriu ar kavos serviza,manau tai naudinga ir praktiska,bei vertinga dovanele...
Atsakyti
Mes neseniai buvome vestuvėse, tai dovanojom 2 krištolines žvakides. tiesa, jauniesiems arti 50, abiem antra santuoka, tai buitis ir namų ūkis sukurti. o jauniems jaunavedžiams arba klausičiau, ko nori, jei nežinotų - dovanų čekį dovaanočiau.
Atsakyti
QUOTE(Imagee @ 2008 06 01, 15:56)
Kai kurie dovanoja vestuvems paveikslus. Dabar kaip tik vienas zmogus prase, Sventosios Seimos paveiksla, kuri dovanos vestuvems.
Galima ir jaunavedziu portreta dovanot smile.gif

Neįsižeisk, bet nežinau kur slėpčiau tokias dovanas. Na jei aišku tokių pageidavo, tai liuks....

Bet turiu patarimą - jei jau dovanojate paveikslus, tai geriau nueikit į normalią galeriją ir nupirkit normalų paveikslą normalaus dailininko. Tada ir gražu ir vertinga. O ne jaunųjų portretus iš foto perpiešinėkit...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 01, 16:06)
Neįsižeisk, bet nežinau kur slėpčiau tokias dovanas. Na jei aišku tokių pageidavo, tai liuks....

Bet turiu patarimą - jei jau dovanojate paveikslus, tai geriau nueikit į normalią galeriją ir nupirkit normalų paveikslą normalaus dailininko. Tada ir gražu ir vertinga. O ne jaunųjų portretus iš foto perpiešinėkit...

O ar tas normalus paveikslas is normalios galerijos,tiks ir patiks ir atitiks interjera jaunuju namuose...menas toks dalykas sudetingas,kiekvienam pagal "skoni"...as pvz tik karta maciau man patinkanti paveiksla...deja tuo metu jo negalejau isisgyti.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 06 01, 19:39)
O ar tas normalus paveikslas is normalios galerijos,tiks ir patiks ir atitiks interjera jaunuju namuose...menas toks dalykas sudetingas,kiekvienam pagal "skoni"...as pvz tik karta maciau man patinkanti paveiksla...deja tuo metu jo negalejau isisgyti.

nu jei žmogus mano dovanoti iš foto perpaišytus jaunųjų portretus ar pan - tai jau geriau normalus menas smile.gif Normalus menas juk ne dėl interjero, rėmelius galima visada pasikeisti smile.gif Nebūtina gi ten gigantiškų dovanot smile.gif

Nežinau, mano aplinkoj nemažai tokių "cvankt" žmonių tai kažkaip susišnekam tais klausimai:)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 01, 18:06)

Nematau ko isizeist, nes jaunoji pati issirinko, kokio religinio paveikslo kopija/inspiracija noretu pasikabint ant sienos. Siaip jau, jei nezinojai, yra tokia tradicija, kad tevai dovanoja jauniesiems religini paveiksla per vestuves. Tai kam jiems pirkt ireminta kserokopija, jei gali ranku darbo paveiksla uzsisakyt.

Be to, nieks nesake, dovanot is nuotrauku piestus portretus. Gali isigyt pas dailininka dovanu ceki ir jaunavedziai kazkada patys nueis ir papozuos bei aptars, kokio stiliaus portreto nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imagee: 01 birželio 2008 - 22:08
QUOTE(Imagee @ 2008 06 01, 21:55)
Nematau ko isizeist, nes jaunoji pati issirinko, kokio religinio paveikslo kopija/inspiracija noretu pasikabint ant sienos. Siaip jau, jei nezinojai, yra tokia tradicija, kad tevai dovanoja jauniesiems religini paveiksla per vestuves. Tai kam jiems pirkt ireminta kserokopija, jei gali ranku darbo paveiksla uzsisakyt.

Be to, nieks nesake, dovanot is nuotrauku piestus portretus. Gali isigyt pas dailininka dovanu ceki ir jaunavedziai kazkada patys nueis ir papozuos bei aptars, kokio stiliaus portreto nori.

Na iš tiesų kiekvieniems žmonėms skirtingų dalykų reikia, jei pažisti jaunavedžius tai ir gerai. smile.gif

Na tos tradicijos su šventųjų paveikslais nežinau, tikiuosi ir mano tėvai nežino biggrin.gif
Atsakyti
Vokelis.Tai yra geriausia dovana..
Tačiau daug smagiau išpakuoti dėžę
ir tenai rasti kažką kitą nei pinigus.
Na..bet šiais laikais pinigų visur reikia..
O su tais sąrašiukais..nu nežinau nežinau...
Asmeniškai man būtų net gėda tokį sąrašą
daryt.
Reikia nepamiršt,kad ant kitų žmoniu reikia
`kraut` kuo mažiau nepatogumų ir išlaidų.
Dovana tai dovana..ale niekas nepagalvoja,kad
gauti daug lengviau nei duoti. blink.gif
Atsakyti
O mes su MB tai nieko is vis apie dovanas niekam nesakom, ju valia kad padovanos, tas gerai... irnesakyk.gif Nors mes tai nieko visai neturim, net sauksto bendro... blink.gif O daryti sarasa dovanu tai man butu nesmagu pries svecius, dar ko gero pas mus nera priimtini tokie dalyaki.. rolleyes.gif

Tik va patys taip pat eisim pas draugus i vestuves, nezinom kiek cia jiems pinigeliu ideti, nes abu dar nesam buve vestuvese... blush2.gif doh.gif GAlvojam ar 500 uzteks?... blush2.gif
Atsakyti