Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(miskouoga @ 2008 02 25, 15:13)
Arteja sese vestuves,niekaip nesugalvoju, ka padovanoti. Nenoriu sesei pinigu dovanot, norisi kazkokios dovanos, kuri butu ilgam prisiminimui ir primintu tokia grazia proga  g.gif

Skrydi oro balionu arba suoli is parasiuto. Ilgai jus atsimins, manau biggrin.gif
Atsakyti
galiu pasiulyti keleta ideju 4u.gif esame dovanoje jaunavedziu tapyta paveiksla is nuotrauku, manau atsimins jie ne tik mus, bet ir savo tuoktuves smile.gif taip pat labai smagi dovana yra kelialapis i SPA savaitgaliui su meiles simfonija programa (druskininku SPA smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif cia ziuriu beveik visos pamisusios del tu visokiu masazu,voniu, SPA ir t.t. ir pan. O pvz. man visai nepatiktu tokia dovana.Ne karta esu gavusi gimtadieniu ar Kaledu proga nemokamu valandu masazo,visokiu purvo voniu ir t.t.Bet nei vieno kupono nesu panaudojus,nes nematau jokio malonumo ten nusirenginet pries svetimus zmones ir kad mane minkytu blink.gif Jau geriau man i soliariuma ar kokios kosmetikos parduotuves kupona padovanotu...Manes net nelabai traukia ir tos visos vandens atrakcijos,i pirtis isvis negaliu eit,nes pradeda sirdis kalatotis ir pradedu dust verysad.gif Nezinau ar supratot mane,tiesiog norejau issakyti savo nuomone del tu visu SPA malonumu...Tiesiog dovanojant tokia dovana,reikia zinoti ar tiems zmogiukams tikrai patiks,nes kaip isivaizduoju pinigelius nemazus kainuoja,o mano atveju tie kuponai atsiduria siuksliu dezeje arba yra perleidziami i kitas rankas...Galit mane smerkti,galit ir nesmerkti,tiesiog issakiau savo nuomone,ne visi zmones vienodi,vieniems vienas patinka,kitiems - kitas 4u.gif
Atsakyti
manau reikia atsizvelgti i tai kas zenyas, ar artimas zmogutis ar ne! as tai daryciau taip: jei kokia sesute ar broliukas zenytusi, tai dovanociau pinigais(jeigu tai butu ju prasymas) ir dar ka nors mielo dadeciau! wub.gif biggrin.gif o tik siaip draugai ar pazystami, tai dovanociau atsizvelgiant ar jie prase pinigu, ar dovanu!

mes raseme, kad norime, kad dovanos tilptu i vokeli...tai musu vienas draugiukas sako, na as jums ikisiu kokia vaza i voka!!!! thumbup.gif kaip kas supranta, juk i voka galima ideti daug ka!
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2008 04 08, 13:38)
galiu pasiulyti keleta ideju  4u.gif esame dovanoje jaunavedziu tapyta paveiksla is nuotrauku, manau atsimins jie ne tik mus, bet ir savo tuoktuves smile.gif taip pat labai smagi dovana yra kelialapis i SPA savaitgaliui su meiles simfonija programa (druskininku SPA smile.gif) 4u.gif

jei jau dovanoji paveikslą tai jau geriau rimto dailininko, o ne tapytą iš nuotraukos... doh.gif

dėl visokių SPA tai visai gera mintis

QUOTE(Edikute)
manau reikia atsizvelgti i tai kas zenyas, ar artimas zmogutis ar ne! as tai daryciau taip: jei kokia sesute ar broliukas zenytusi, tai dovanociau pinigais(jeigu tai butu ju prasymas) ir dar ka nors mielo dadeciau! wub.gif biggrin.gif o tik siaip draugai ar pazystami, tai dovanociau atsizvelgiant ar jie prase pinigu, ar dovanu!

mes raseme, kad norime, kad dovanos tilptu i vokeli...tai musu vienas draugiukas sako, na as jums ikisiu kokia vaza i voka!!!! thumbup.gif kaip kas supranta, juk i voka galima ideti daug ka!

kai prašo vokelyje tai man kyla instinktyvus noras dovanoti atvirutes biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Jei žianijasi broliukas ar sesutė, tai reiškias kad jaunavedžius labai gerai pažįsti ir mažiau problemų kyla dėl dovanų, ns tiesiog žinai ko jiems reikia ar kas patinka smile.gif
Atsakyti
as manau kad geriausia pinigeliai smile.gif nes kekvienas zmogus yra atskira individuali asmenybe g.gif gali ir labai prasaut su tom dovanom, o juk dovanos ne 10lt smile.gif pvz as neseniai gavau apyranke Tiffani uz 650lt o ji man nepatiko, buvo apmaudoka smile.gif o zinau viena nuotaka kur gavo 7 patalynes ir labai branges smile.gif liko nusiminus, nes tiek pinigu sukista o isdalino giminaiciams, nes patys buvo nusipirke prie vestuves, tay kur tiek det smile.gif arba vieni jaunavedziai gavo kaktusa uz 1000lt o neturejo kur det, nes labai didelis smile.gif tay va nlb fainai buna tongue.gif o vieni vestuvininkai graziai uzrase "Butu malonu jei prisidetumet prie po vestuvines keliones" smile.gif Manau labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2008 05 12, 14:24)
as manau kad geriausia pinigeliai smile.gif  nes kekvienas zmogus yra atskira individuali asmenybe  g.gif  gali ir labai prasaut su tom dovanom, o juk dovanos ne 10lt smile.gif  pvz as neseniai gavau apyranke Tiffani uz 650lt o ji man nepatiko, buvo apmaudoka smile.gif o zinau viena nuotaka kur gavo 7 patalynes ir labai branges smile.gif  liko nusiminus, nes tiek pinigu sukista o isdalino giminaiciams, nes patys buvo nusipirke prie vestuves, tay kur tiek det smile.gif  arba vieni jaunavedziai gavo kaktusa uz 1000lt o neturejo kur det, nes labai didelis smile.gif  tay va nlb fainai buna tongue.gif  o vieni vestuvininkai graziai uzrase "Butu malonu jei prisidetumet prie po vestuvines keliones" smile.gif  Manau labai gerai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi tokios nuomones,kad geriausia butu pinigeliais ir grazi-didele puoste geliu rolleyes.gif uz gautus pinigelius jaunieji gali kazka didesnio,vertingesnio ir svarbiausia reikalingesnio nusipirkti arba,kas vyksta i povestuvine kelione,ten juos isleis,nes vestuvems ir taip daug isleidziama rolleyes.gif
Atsakyti
O kokios dabar sumos dovanojamos g.gif , na kad visai neapsikiaulinti, arba tiesiog nuo per didelių pastangų nelikt plikiems? Jei jaunavedžiai draugai ir jei jaunavedžiai šeimos nariai?
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2008 05 21, 16:23)
O kokios dabar sumos dovanojamos  g.gif , na kad visai neapsikiaulinti, arba tiesiog nuo per didelių pastangų nelikt plikiems? Jei jaunavedžiai draugai ir jei jaunavedžiai šeimos nariai?

hmz, na pagal galimybes... jei einat dviese ir galit kažkiek sau leist, tai manau gražu būtų 200. bet jei dar šeima, tai manau, kad galima ir 300. na, kiekvienas pagal galimybes. mirksiukas.gif
Atsakyti
as, kaip studente, savo draugei nesiu 100 lt ax.gif musu draugiu bus 5, tai manau nesime kartu,kad grazi apvali sumele butu ax.gif
Atsakyti
eisiu i mazo biudzeto vestuves, viena, ne studente jau seniai, kiek i vokeli siais laikais turetu buti dedama g.gif ar 200 uztenka g.gif
Atsakyti
As turiu ta pati klausima.
Einu i buvusios grupiokes vestuves. Busim pulke. Vestuvese paskutini karta esu buvusi pries 4 metus, neturiu supratimo ka sitoj vietoj padare infliacija. blush2.gif

Aisku, visi pagal galimybes, bet kazkoki suvokima butu gerai turet.
Atsakyti