Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

As taip pat psiziurejusi ta puslapiuka www.dovanosvestuvems.lt tikrai likau nesuzaveta puslapiu, bet pati mintis tikrai puiki...pinigu dovanojimas tikrai banalu ir eidomu. Padovanojus kazka naudingo jaunavedziams isliks prisiminimas ilgam, o pinigai...
Atsakyti
o as tai manau pinigai pats praktiskiausias dalykas. ka nores- ta nusipirks. jau geriau nei kazkas nereikalingo dulkes kazkur rusyje
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 14, 21:15)
o as tai manau pinigai pats praktiskiausias dalykas. ka nores- ta nusipirks. jau geriau nei kazkas nereikalingo dulkes kazkur rusyje

Na gal is vienos puses gerai pinigais, bet as tai pvz noreciau ir dovanu juk smagu gauti toki daikta, kurio tikrai sau neleistum nusipirkt, tai galima dovanu paprasyt..
o mano mama dar ir dabar turi labai graziu doanu nuo savo vestuviu ir tikrau manau teigiamas emocijas sukelia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 15, 17:25)
Na gal is vienos puses gerai pinigais, bet as tai pvz noreciau ir dovanu juk smagu gauti toki daikta, kurio tikrai sau neleistum nusipirkt, tai galima dovanu paprasyt..
o mano mama dar ir dabar turi labai graziu doanu nuo savo vestuviu ir tikrau manau teigiamas emocijas sukelia.. smile.gif

Tikrai pritariu. Kas tie pinigai čia jų turi čia jau išleidai... geriau pasikonsultavus sudaryti reikalingu dovanu sąrašą ir nebijosi, kad kažką nereikalingo padovanos. Aš tik už dovanas - pačios išrinktas biggrin.gif
Atsakyti
O as dovanojau stai ka. Pati padariau ax.gif Tik nuotraukos kokybe ne kokia verysad.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas žinot ar šiais laikais pamergės ir pabroliai dovanoja dovanas jauniesiems?
Nes kai manęs paklausė nežinojau ką atsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 07 06, 14:56)
gal kas žinot ar šiais laikais pamergės ir pabroliai dovanoja dovanas jauniesiems?
Nes kai manęs paklausė nežinojau ką atsakyti  g.gif

Atsiprasau, bet man pasirode labai keistas klausimas ax.gif Aisku dovanoja - lygiai taip pat kaip ir visi sveciai ir nesvarbu, kad islaidauja mergvakariui ar kokiems kitiems dalykams, bet ir dovanas i vestuves nesa.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 07 09, 11:58)
Atsiprasau, bet man pasirode labai keistas klausimas  ax.gif  Aisku dovanoja - lygiai taip pat kaip ir visi sveciai ir nesvarbu, kad islaidauja mergvakariui ar kokiems kitiems dalykams, bet ir dovanas i vestuves nesa.

Ir man tas klausimas labai keistas pasirodė biggrin.gif ir net tokių minčių nekyla, aišku kad reikia dovanoti 4u.gif
Nu bet manęs to pirma pamergė paklausė unsure.gif
Atsakyti
Musiskiai jaunieji nori kaljano ax.gif ax.gif na kadangi vestuves 1 diena .tai isleidziant i pirmaja nakti Butent tai ir padovanosim pries tai juos papuosiu tinkamais apredais ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
musu draugai gavo labai faina dovana - tokia grazia skrynia (nedidele), o ten 500lt po 1lt monetomis smile.gif Na, ne suma svarbu, bet ideja - faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 01 25, 12:39)
Dar galima romantiška savaitgalį dovanoti:

druskininkų vakarai
savaitgalis dviese

druskininkų gydyklose gydomieji masažai
masažų kainos
atsipalaidavimui manau labai tinka

mes broliui vestuvems dovanojom savaitgali, sake, kad geriausia dovana buvo wub.gif

QUOTE(d-oncek @ 2007 02 17, 23:16)
O gal naujos patalynes biggrin.gif Per vestuves dovanota jau susidevejo,nubluko rastai atsibodo per 30m lotuliukas.gif

sutinku, kad mes dar per mazai pinigu skiriam graziai ir naujai patalynei, todel tokia dovana gauti yra visada labai smagu tongue.gif
Atsakyti
patiko ma ncia ta nuoroda

http://www.geocities...biliejai34.html

nes atvaziuoja vyro brolis su zmona is airijos ir jie kaip tik sves 1 metukus kaip vede, tai sukau maukaule doh.gif kacia padovanoti juk didelio daikto negales vestis o ir pinigais juokingai atrodys tai sumasciau taip
kadangi 1 metuku vestuves popierines :
tai arba knyga arba albuma.dar neapsipredziau ir padarysiu nuotraukyte ju abieju ant puodeliu.tikiuosi patiks dar kaip nors graziai supakuosiu ir idomiai pateiksiu blush2.gif
Atsakyti