QUOTE(Liorka @ 2006 08 24, 20:20)
o jeigu y tema, dabar einam i vestuves, tai labai norejau padovanoti skrydy oro balionu, nes jaunieji visko turi bet netiketai paaishkejo kad jie nori "vokelio" atseit mashinai pirkti
as noreciau savo draugams, kurie greitai tuoksis padovanoti butent tokia dovana - skrydi oro balionu. Manau zmonems, kai visko turi, kai pinigu nereikia pati graziausia dovana.
Gal kas gali ka parekomenduoti?
Gal kas dovanojo ar gavo tokia dovana? Kaip man rasti ir nupirkti tokia dovana?
QUOTE(coliukė @ 2007 04 22, 19:05)
as noreciau savo draugams, kurie greitai tuoksis padovanoti butent tokia dovana - skrydi oro balionu. Manau zmonems, kai visko turi, kai pinigu nereikia pati graziausia dovana.
Galima nupirkti per interneta.Man atrodo,kad vadinasi laisvalaikio dovanos Pabandyk ivesti i google.Ten pasiulymu daug.Ir visai nebrangus skrydis oro balionu
QUOTE(aggate @ 2007 04 22, 20:11)
Galima nupirkti per interneta.Man atrodo,kad vadinasi laisvalaikio dovanos Pabandyk ivesti i google.Ten pasiulymu daug.Ir visai nebrangus skrydis oro balionu
radau as cia, bet pasirodo be 800Lt neapseisi..
bandysiu dar ka pigesnio ieskoti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 22, 18:05)
http://www.laisvalai...nos/activity-2/
Vienam zmogui 399 Lt. Itariu, kad tokia dovana mes gausim vestuvem
ai, jau paziurejai...
QUOTE(Joa @ 2007 04 22, 20:36)
http://www.laisvalai...nos/activity-2/
ai, jau paziurejai...
ai, jau paziurejai...
kazkaip netikejau, kad gali taip pakankamai brangiai kainuoti.. su parasparniu skrydis kainuoja 100 Lt.. net nebezinau ka daryti. juk vistiek, jei dovanoti tokia dovana, tai kad butu tik dviese, na dar su pilotu aisku. o jei taip tai iseina labai brangiai..
hmm...
gal kas turi kokiu minciu? Ka galima padovanoti idomaus..
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 04 22, 20:42)
kazin ar pigiau gausi Oro balionu skristi labai brangu.Pigiau tik pakilti ir nusileisti juo,o su paskraidymu tai Mes irgi norejome siaip paskraidyti,tai kiek ieskojome,domejomes,nieko pigiau negavome Likome nepaskraide dar kol kas
bandysiu dar ieskoti tame reikale pazistamu
Na as tai tikrai nenoreciau gauti skrdi balionu, nes MB labai aukscio bijo net nezinau kaip teks i povestuvine lektuvu O siaip irgi norime vokeliais, tik mano kriksto mamos paprasem virtuvinio kombaino, nes ji pasake kategoriskai, kad dovanos tik daikta, ir liepe patiems issirinkti, tai issirinkom ko labiausiai norime is buitines technikos. O is dovanotu vokeliu norime pirkti nauja masina
Mudu tai gavom pleda, patalynes ir uzvalkalu komplektu jai, o siaip tai pinigeliais. Ir daugiausia buvo po 100lt nuo zmogaus. Sveciai nesiveze nei tortu nei gerimu, na dar geliu prie vokeliu. Kai gavom nuo pakankamai pasiturincios seimos po 50 Lt nuo zmogaus (150Lt) tai labai nepatogiai pasijautem, nes net kai i paprasta gimtadieni einam tokios vertes dovanas dovanojam, o cia vestuvem As taip neisdrisciau, turbut geriau buciau nejusi isvis i vestuves arba tik viena seimos nari atsiuntus. Juolab, kad is ju viena pamerge buvo. O neprasem nei sukneles derintis prie kitu, ir puokste patys parupinom, tai tikrai nusivylem. Juolab, kad ji dar ir nepatogumu prisigerus mum pridare.
O mano vyresnelio brolio dovana buvo bilietai i povestuvine kelione Nors man butu pakake vien to, kad jis is tolimo uzsienio mano vestuviu proga parvaziavo namo po ilgo ilgo laiko
O mano vyresnelio brolio dovana buvo bilietai i povestuvine kelione Nors man butu pakake vien to, kad jis is tolimo uzsienio mano vestuviu proga parvaziavo namo po ilgo ilgo laiko
Mes prie pora metu norejom draugams nupirkt suoli parasiutu, bet nepamenu kodel persigalvojom. Kai apie tai veliau uzsiminiau nuotakai, tai ji apsidziauge, kad nesugalvojom to padaryt: pasidodo jaunasis nemegsta aukscio, o ji kazkada turejusi stuburo trauma, tad jai toks extreem'as isvis netinka
Pusseserei praeitais metais dovanojom geru puodu rinkini (pries tai klausem ko jie nori).
Pusseserei praeitais metais dovanojom geru puodu rinkini (pries tai klausem ko jie nori).
Mums per vestuves beveik visi vokelius dovanojo, tai net nejaukiai jautemes, kai vyras juos kaip koki kysi i kisene dejo o po to kai grizom ir lovoj gulejom skaitem atvirukus visu
Labiausiai patiko kai draugai padovanojo lagaminus gerus 2 ir ispudingai atrode kai supakuoti buvo ir iteike Labai pravercia
Labiausiai patiko kai draugai padovanojo lagaminus gerus 2 ir ispudingai atrode kai supakuoti buvo ir iteike Labai pravercia
QUOTE(Auksiukasas @ 2007 06 12, 09:40)
vakar po interneta narsydama suradau puslapi www.dovanosvestuvems.lt, ka manot apie toki dovanu sarasa? gal kas bandet?
Šiaip mintis nėra nauja - užsienyje tai labai populiaru. Tačiau šis puslapis tai nelabai Galėjo labiau pasistengti, nes tikrai nepatogus, nelabai informatyvus, o bet ir puslapio dizainas
Pats dovanų sąrašas labai patogu, jeigu jaunieji nori ne pinigėlių, o jau dovanų