Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

vokiuka:)
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 08 24, 20:20)

o jeigu y tema, dabar einam i vestuves, tai labai norejau padovanoti skrydy oro balionu, nes jaunieji visko turi smile.gif bet netiketai paaishkejo kad jie nori "vokelio" atseit mashinai pirkti  unsure.gif

as noreciau savo draugams, kurie greitai tuoksis padovanoti butent tokia dovana - skrydi oro balionu. Manau zmonems, kai visko turi, kai pinigu nereikia pati graziausia dovana. thumbup.gif
Gal kas gali ka parekomenduoti?
Gal kas dovanojo ar gavo tokia dovana? Kaip man rasti ir nupirkti tokia dovana? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 22, 19:05)
as noreciau savo draugams, kurie greitai tuoksis padovanoti butent tokia dovana - skrydi oro balionu. Manau zmonems, kai visko turi, kai pinigu nereikia pati graziausia dovana.  thumbup.gif
Gal kas dovanojo ar gavo tokia dovana? Kaip man rasti ir  nupirkti tokia dovana?  unsure.gif

Galima nupirkti per interneta.Man atrodo,kad vadinasi laisvalaikio dovanos blush2.gif Pabandyk ivesti i google.Ten pasiulymu daug.Ir visai nebrangus skrydis oro balionu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 22, 20:11)
Galima nupirkti per interneta.Man atrodo,kad vadinasi laisvalaikio dovanos blush2.gif Pabandyk ivesti i google.Ten pasiulymu daug.Ir visai nebrangus skrydis oro balionu ax.gif

radau as cia, bet pasirodo be 800Lt neapseisi.. unsure.gif

bandysiu dar ka pigesnio ieskoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 22, 18:05)
as noreciau savo draugams, kurie greitai tuoksis padovanoti butent tokia dovana - skrydi oro balionu. Manau zmonems, kai visko turi, kai pinigu nereikia pati graziausia dovana.  thumbup.gif
Gal kas dovanojo ar gavo tokia dovana? Kaip man rasti ir  nupirkti tokia dovana?  unsure.gif

http://www.laisvalai...nos/activity-2/
Vienam zmogui 399 Lt. Itariu, kad tokia dovana mes gausim vestuvem blush2.gif

ai, jau paziurejai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 22 balandžio 2007 - 18:37
QUOTE(Joa @ 2007 04 22, 20:36)
http://www.laisvalai...nos/activity-2/
Vienam zmogui 399 Lt. Itariu, kad tokia dovana mes gausim vestuvem  blush2.gif

ai, jau paziurejai...

kazkaip netikejau, kad gali taip pakankamai brangiai kainuoti.. su parasparniu skrydis kainuoja 100 Lt.. net nebezinau ka daryti. juk vistiek, jei dovanoti tokia dovana, tai kad butu tik dviese, na dar su pilotu aisku. o jei taip tai iseina labai brangiai..

hmm...

gal kas turi kokiu minciu? Ka galima padovanoti idomaus.. unsure.gif
Papildyta:

QUOTE(aggate @ 2007 04 22, 20:42)
g.gif kazin ar pigiau gausi g.gif Oro balionu skristi labai brangu.Pigiau tik pakilti ir nusileisti juo,o su paskraidymu tai schmoll.gif Mes irgi norejome siaip paskraidyti,tai kiek ieskojome,domejomes,nieko pigiau negavome schmoll.gif Likome nepaskraide dar kol kas blush2.gif

bandysiu dar ieskoti tame reikale pazistamu biggrin.gif
Atsakyti
Na as tai tikrai nenoreciau gauti skrdi balionu, nes MB labai aukscio bijo lotuliukas.gif net nezinau kaip teks i povestuvine lektuvu lotuliukas.gif O siaip irgi norime vokeliais, tik mano kriksto mamos paprasem virtuvinio kombaino, nes ji pasake kategoriskai, kad dovanos tik daikta, ir liepe patiems issirinkti, tai issirinkom ko labiausiai norime is buitines technikos. O is dovanotu vokeliu norime pirkti nauja masina blush2.gif
Atsakyti
Mudu tai gavom pleda, patalynes ir uzvalkalu komplektu jai, o siaip tai pinigeliais. Ir daugiausia buvo po 100lt nuo zmogaus. Sveciai nesiveze nei tortu nei gerimu, na dar geliu prie vokeliu. Kai gavom nuo pakankamai pasiturincios seimos po 50 Lt nuo zmogaus (150Lt) tai labai nepatogiai pasijautem, nes net kai i paprasta gimtadieni einam tokios vertes dovanas dovanojam, o cia vestuvem blink.gif As taip neisdrisciau, turbut geriau buciau nejusi isvis i vestuves arba tik viena seimos nari atsiuntus. Juolab, kad is ju viena pamerge buvo. O neprasem nei sukneles derintis prie kitu, ir puokste patys parupinom, tai tikrai nusivylem. Juolab, kad ji dar ir nepatogumu prisigerus mum pridare.
O mano vyresnelio brolio dovana buvo bilietai i povestuvine kelione thumbup.gif Nors man butu pakake vien to, kad jis is tolimo uzsienio mano vestuviu proga parvaziavo namo po ilgo ilgo laiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo So Lucky: 23 balandžio 2007 - 01:14
Mes prie pora metu norejom draugams nupirkt suoli parasiutu, bet nepamenu kodel persigalvojom. Kai apie tai veliau uzsiminiau nuotakai, tai ji apsidziauge, kad nesugalvojom to padaryt: pasidodo jaunasis nemegsta aukscio, o ji kazkada turejusi stuburo trauma, tad jai toks extreem'as isvis netinka schmoll.gif
Pusseserei praeitais metais dovanojom geru puodu rinkini (pries tai klausem ko jie nori).
Atsakyti
Mums per vestuves beveik visi vokelius dovanojo, tai net nejaukiai jautemes, kai vyras juos kaip koki kysi i kisene dejo unsure.gif o po to kai grizom ir lovoj gulejom skaitem atvirukus visu rolleyes.gif

Labiausiai patiko kai draugai padovanojo lagaminus gerus 2 thumbup.gif ir ispudingai atrode kai supakuoti buvo ir iteike thumbup.gif Labai pravercia thumbup.gif
Atsakyti
vakar po interneta narsydama suradau puslapi www.dovanosvestuvems.lt, ka manot apie toki dovanu sarasa? gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiukasas: 12 birželio 2007 - 08:47
QUOTE(Auksiukasas @ 2007 06 12, 09:40)
vakar po interneta narsydama suradau puslapi www.dovanosvestuvems.lt, ka manot apie toki dovanu sarasa? gal kas bandet?

Šiaip mintis nėra nauja - užsienyje tai labai populiaru. Tačiau šis puslapis tai nelabai schmoll.gif Galėjo labiau pasistengti, nes tikrai nepatogus, nelabai informatyvus, o bet ir puslapio dizainas doh.gif
Pats dovanų sąrašas labai patogu, jeigu jaunieji nori ne pinigėlių, o jau dovanų thumbup.gif
Atsakyti