Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

mes dovanojom jauniesiems 200 lt, po 2 litus. monetas supylėm į gražią medinę skrynelę.

mūsų vestuvės buvo prieš 4 mėn ir visų paprašėm kad dovanotų vokelius, nes tik mes su vyru žinom ko mums reikia, todėl tuos pinigėlius galėjom panaudoti naudingai.
Atsakyti
Vestuvems dovanojau kvietima romantiskai vakarienei, prie zvakiu sviesos, smuiko ar pijanino muzikos... zvakem ir rozes ziedlapiais nukloto stalo, kuris atskirtas nuo kitu restorane esanciu zmoniu. Kvietimas galioja 3 men.. Pati vestuvese sesers negalejau dalyvauti (buvo susirasymas tik..), nenorejau grizus dovanot pinigu ar kokio virtuvinio prietaisio, patalyniu.. norejau kazko isimintino, ko ne kiekviena diena pasitaiko.. ax.gif
Atsakyti
Už svaitėlės teks dalyvauti vestuvėse, tai užmečiau akį į šitą temelę, bet vistiek vokelį dovanosim, nes taip nori jaunieji... tik pasinaudosiu idėja su gulbe, dar kokį palinkėjimą apie gulbių ištikimybę skelsiu ir manau bus visai gerai biggrin.gif
O va prieš savaitę vienas kolega vedė, mūsų kolektyvas tik 3 žmonės metėsi, tai $$$ daug nesusidarė ir galvojau ne į temą bus tiek į vokelį dėt, tai nupirkom tokias dideles brendines taures (ne iš pigiųjų)... Dar po vestuvių kolega negrįžęs, įdomu neišbrokijo mūsų ten visiškai...??? g.gif Nu bet kai iš savo pusės pagalvojau, priš pusmetį ir mes gavom kažkokia proga taures brendžiui, tai dabar tik 2 ir belikę - sudaužėm daug, tai gal sakau ir jiems bent jau kažkada tos taurės pravers.. Kaip jūs manot? rolleyes.gif
Atsakyti
Vienoje vestuvėje mačiau kai atnešė gal 10 pripūstų balionų.Jaunieji juos aprogdino ir skaitė iškrentančius linkėjimus o viename iš jų buvo "ruliukas" pinigėlių perrištų dovanine juostele.Kažkaip įdomu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Per musu vestuves mano dede padovanojo 1k lt, kelios draugu poros po 500lt, bet mano geriausios drauges po 50lt ir manau kad joms tai buvo gana daug, tikrai nesitikejau. kiekvienas dovanoja pagal galimybes ir tikrai nera nustatytos sumos. nors tiesa, 50lt dar ir mano seneliai padovanojo, kuriu gal 10metu nemachiusi buvau, ir shiaip tokia dosnia dovana gavom manau todel, kad teta dave. tokie zmones tikrai nemalonus, bet ne del pinigu wink.gif

o jeigu y tema, dabar einam i vestuves, tai labai norejau padovanoti skrydy oro balionu, nes jaunieji visko turi smile.gif bet netiketai paaishkejo kad jie nori "vokelio" atseit mashinai pirkti unsure.gif laaabai nenorechiau dovanoti tokios "dovanos", kaip ir panashus atvejis kaip kazkuri rashe kad tureti daugiau y kelione pasimti. noris juk kad kazhkox prisiminimas liktu, o ne shaip eilinis biudzheto papildymas ir po to jo ishvaistymas schmoll.gif dovanosim 500 vnt po 1lt "auksiniam" puode smile.gif bet tik todel kad galimybes leidzhia shiuo metu, nors jie mums irgi panashiai dovanojo - nemanau kad reikia verstis per galva vien del to "ka jie pasakys", jei geri draugai ar giminaichiai, tai puikiai supras manau.
Atsakyti
Aš už vokelius, nusiperki ką nori ir ko reikia, o kai gauni du lygintuvus, du mikserius ar paveikslus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamke @ 2006 07 16, 23:02)
Rugpjucio pabaigoje einam i vyro sesers vestuves,ji gyvena prancuzijoje,vestuves vyks cia.Tai dabar iskilo toks klausimas,ka gi mums jiems padovanoti,nes jie grizta su masina-tai dovanu daug ir negali pridovanoti,nebent kokia nedidele,bet ka? O ir pinigu nedovanosi,nes jie ir taip pasiturintys.
Taigi gal man kas nors gali padeti?

Na tai ka išrinkai , netyčia užklydau i ši skyreli ir atsiminiau kad bedos turėjom su dovanom Tai ka pirkai?
Aš tai pasigirsiu blush2.gif nupirkau zodiako ženkla g.gif norėjau kiekvienam bet pasirodo jie abu vežiai lotuliukas.gif tai nupirkau delno dydžio vėži su Svarovski akmeneliu tongue.gif ir irėminau blush2.gif labai gražiai gavosi lotuliukas.gif o kitoje puseje užrašiau 2 x1 lotuliukas.gif Buvau su draugu vestuvese tai zodiakas buvo nuo manes mirksiukas.gif o draugas padovanojo Medicinos enciklopedija viršelis atsidaro o ten 2 taureles užrašem jaunuju vardus ir nupirkom suvenirine nedidele bonkute suktinio lotuliukas.gif Jaunoji medike doctor.gif na kita diena apžiūrėjo dovaneles tai labai patiko thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš savo nuomonę išsakyti. Manau, kad reikia atsižvelgti į jaunavedžių norus, ko jie nori ar pageidauja vestuvių proga. Aš asmeniškai niekada nedovanočiau vestuvių proga dovanų čekių, man jie kažkokie nuvalkioti. Tikrai nėra noro po vestuvių dar eiti i parduotuves ir rinktis tariamą dovaną. Šiemet buvo mūsų vestuvės ir gavom dovanų vienintelį čekį nors visi svečiai buvo perspėti, kad mes norėtume piniginių dovanų. Ir ką Jūs galvojat?! Po kiek laiko po vestuvių netyčia randu tą čekį, o jis jau pasibaigęs 4u.gif O pinigai niekada iš galiojimo neišeina mirksiukas.gif Beje, tą čekį padovanojo "tariami" draugai, taip kad mum jo visai negaila tongue.gif . Kartais žmonės iš didelio rašto išeina iš krašto. Tai vat tokia mano nuomonė mirksiukas.gif .
Atsakyti
O aš tai už čekius. Pinigai išsileis ir neliks jokio atsiminimo apie žmones, kurie dalinosi tą dieną laime. Čekis, manau, optimaliausias variantas - dovana bus, bet bus tokia, kuri tikrai tiks jaunavedžiams.
Papildyta:
QUOTE(vitalija... @ 2006 08 10, 13:00)
Pritariu thumbup.gif
Ketimam grietai veseliot ir prisipazinsiu atvirai, net minciu apie dovanas ar pinigus negalvojam.Yra tokiu, kurie ir tuokiasi manydami kad atsipirks doh.gif  lotuliukas.gif
Keisti tie skaiciavimai keturiese 50lt, ar dviese 100lt.Toks jausmas - "ubagai mum ne sveciai" smile.gif.Koks skirtumas. Ir taip sveciai daug issileidzia.As uz vestuves be isskaiciavimo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei darai vestuves ir lauki iš svečių pinigų tik tam, kad tos vestuvės gautūsi pigesnės.... blink.gif nežinau, bet man tai kultūros stoka kvepia.
Papildyta:
QUOTE(Kagnella @ 2006 12 14, 11:16)
Norėčiau ir aš savo nuomonę išsakyti. Manau, kad reikia atsižvelgti į jaunavedžių norus, ko jie nori ar pageidauja vestuvių proga. Aš asmeniškai niekada nedovanočiau vestuvių proga dovanų čekių, man jie kažkokie nuvalkioti. Tikrai nėra noro po vestuvių dar eiti i parduotuves ir rinktis tariamą dovaną. Šiemet buvo mūsų vestuvės ir gavom dovanų vienintelį čekį nors visi svečiai buvo perspėti, kad mes norėtume piniginių dovanų. Ir ką Jūs galvojat?! Po kiek laiko  po vestuvių netyčia randu tą čekį, o jis jau pasibaigęs 4u.gif O pinigai niekada iš galiojimo neišeina mirksiukas.gif Beje, tą čekį padovanojo "tariami" draugai, taip kad mum jo visai negaila tongue.gif . Kartais žmonės iš didelio rašto išeina iš krašto. Tai vat tokia mano nuomonė mirksiukas.gif .

O kam jūs tuos "tariamus" draugus kvietėt? Tikėjotės daugiau pinigų?
Atsakyti
pati geriausia dovana manu - pinigai, jaunieji gali nusipirkti ka nori, kad ir kelione uz tuos pinigus nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelionė turėtų patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu kam patogu Klaipėdoje, tai senamiesty yra jaukus dailės salonas " Artmanija" ten galima rasti kokią malonią smulkmeną tėvams (ir ne tik), beto ten apipavidalina ir užrašo tekstus.
Atsakyti