Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(aistule @ 2006 05 18, 15:02)
nu man irgi atrodo geriau pinigelius dovanot, bet jei esi artima drauge tai 100lt tikrai mazoka schmoll.gif o artimi giminaiciai kiek esu girdejus po 500 nesa ir daugiau. mano viena teta negales atvaziuot i vestuves tai jau mano mamai idave "dovana" 200 euru. bet jei pavyzdziui jaunieji dirba uzsieni ar gyvena geriau nei tu tai kazkaip irgi nekaip butu pinigus nest. tada geriau jau kokia orginalia dovana, paveiksla gero dailininko, aisku ne koki kica papigiai ar kaip kazkas sake albuma speceliai uzsakyta

Čia man patiko,mano mamos atlyginimas 750lt(čia ne didmiestį aišku)eis į savo krikšto sūnaus vestuves,su kuriuo nelabai bedrauja,tai išeitų taip kad mano mama privalo jam dovanot 500lt ir mėnesį laiko bus nevalgius blink.gif blink.gif Pvz man tai tokiu atveju iš žmogaus uždirbančio minimalų atlyginimą būtų daugiau nei nesmagu gaut tokią sumą pinigų vien dėl to kad kažkas sugalvojo kad artimieji į vestuves turi nešt 500lt doh.gif Teko dalyvauti tokiose vestuvėse kur 5asmenų šeima į voką buvo įdėjusi 50lt ir jaunieji labai džiaugėsi kad jiems artimi žmonės išvis dalyvavo vestuvėse,juk ne dėl solidžių sumų žmonės tuokiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samana @ 2004 04 27, 15:32)
Na va, o man tai kitaip atrodo:) juk jei tie keturi zmones pakviesti is sirdies, tai as pasidziaugciau, kad jie isvis atejo... ir net jei man vokeli atnestu 20 lt, suprasciuau, kad jie daugiau neturejo ir tikrai nejausciau jokios nuoskaudos:) na, jus merginos skaiciuojate kiek isleidote, manote kad "turi atsipirkti"? o man atrodo, kad siais laikais i vestuves eiti ir taip sunku... paskaiciuokim buhalteriskai sveciu islaidas: jei eina du zmones: dovana (100lt) NORMALU???
                  gėles - 40 lt
                  sampanas... 20 lt /// jau 160 smile.gif
                  jei koks 100 km iki jaunuju vaziuoti - keione,
                  abieju sveciu apranga,batai - na kokia 400 (cia kukliai)
ir pan. o tada pasirodo kad del vienos dvieju dienu visa seima ant sauso lieka:) na nezinau. jei mnao dukra dabar tuoktusi, as jai patarciau, kad pasikviestu i svente zmones, kuriuos pamatyti noretu ne del pinigiuku:) o jusu pasiklausius, man pasirode, kad visos labiau ne aspie svecius, o apie pinigiukus mastote:) bet cia tik mano nuomone:)

Pritariu thumbup.gif
Ketimam grietai veseliot ir prisipazinsiu atvirai, net minciu apie dovanas ar pinigus negalvojam.Yra tokiu, kurie ir tuokiasi manydami kad atsipirks doh.gif lotuliukas.gif
Keisti tie skaiciavimai keturiese 50lt, ar dviese 100lt.Toks jausmas - "ubagai mum ne sveciai" smile.gif.Koks skirtumas. Ir taip sveciai daug issileidzia.As uz vestuves be isskaiciavimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 10 rugpjūčio 2006 - 13:01
o kaip idomiau ipakuoti tuos pinigelius? kai vieni draugai tuokesi tai i taupykle idejome kupiura, pridejome centu ir padovanojome, liko patenkinti:), o kitiems balta labai grazia gulbe islanksteme ir i ja idejome tuos pinigelius (voka), atrode ispudingai...dabar tuokiasi draugai tai galvoju gal kokia floriste graziai apipavidalintu ta voka ar kazka panasaus...na net nezinau....norisi graziai, originaliai ir idomiai.....Gal turite dar kokiu minciu g.gif
Atsakyti
Dar galima dovanuoti dovaną+pinigus, mes jau kelis kartus taip darėme..
Dovanėlę kokią mielą išrinkti ir supakuoti kartu su pinigėliais, bent jau mums taip gavosi dovana+100Lt+gėlės apytiksliai 200Lt gavosi wink.gif
Atsakyti
Labukas, norėčiau paklausti, kaip būtų galima orginaliai supakuoti ar kaip nors orginaliai iteikti jauniesiems vokeli smile.gif mat prašymas buvo dovanoti pinigus.. ir kažkaip labai norisi išsiskirti iš visų smile.gif
Atsakyti
Mačiau vienose vestuvėse dovanojo taupyklę, o joje daug 5 litų monetų biggrin.gif Visus labai pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
O jei į medžiaginį vokelį įdėti pinigėlius g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2006 08 17, 11:52)
Mačiau vienose vestuvėse dovanojo taupyklę, o joje daug 5 litų monetų biggrin.gif Visus labai pralinksmino  biggrin.gif

Dar labiau pralinksminsi, jei po 1cn pridėsi į taupyklę lotuliukas.gif
Atsakyti
nu po 1centa tai super biggrin.gif bet vargsas bankas ir jaunieji smile.gif kai reiktu kazkur 100 lt skaiciuot po 1cnt smile.gif gal dar kas turit ideju?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckia @ 2006 08 17, 19:56)
nu po 1centa tai super biggrin.gif bet vargsas bankas ir jaunieji smile.gif kai reiktu kazkur 100 lt skaiciuot po 1cnt smile.gif gal dar kas turit ideju?smile.gif

Yra automatas, kur supili monetas ir gauni popierinį pinigą- skaičiuoti nereikia 4u.gif
O dėl idėjos- galima įrėminti pinigėlius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckia @ 2006 08 17, 19:56)

Bet užtat kokie turtingi pasijaustų per medaus mėnesį pinigus skaičiuodami biggrin.gif
Atsakyti
Mano pazisatmiems floriste voka ispuose gelem ir pridejo ant svyrancios puokstes, labai graziai sake buvo
Atsakyti