QUOTE(aistule @ 2006 05 18, 15:02)
nu man irgi atrodo geriau pinigelius dovanot, bet jei esi artima drauge tai 100lt tikrai mazoka o artimi giminaiciai kiek esu girdejus po 500 nesa ir daugiau. mano viena teta negales atvaziuot i vestuves tai jau mano mamai idave "dovana" 200 euru. bet jei pavyzdziui jaunieji dirba uzsieni ar gyvena geriau nei tu tai kazkaip irgi nekaip butu pinigus nest. tada geriau jau kokia orginalia dovana, paveiksla gero dailininko, aisku ne koki kica papigiai ar kaip kazkas sake albuma speceliai uzsakyta
Čia man patiko,mano mamos atlyginimas 750lt(čia ne didmiestį aišku)eis į savo krikšto sūnaus vestuves,su kuriuo nelabai bedrauja,tai išeitų taip kad mano mama privalo jam dovanot 500lt ir mėnesį laiko bus nevalgius Pvz man tai tokiu atveju iš žmogaus uždirbančio minimalų atlyginimą būtų daugiau nei nesmagu gaut tokią sumą pinigų vien dėl to kad kažkas sugalvojo kad artimieji į vestuves turi nešt 500lt Teko dalyvauti tokiose vestuvėse kur 5asmenų šeima į voką buvo įdėjusi 50lt ir jaunieji labai džiaugėsi kad jiems artimi žmonės išvis dalyvavo vestuvėse,juk ne dėl solidžių sumų žmonės tuokiasi