Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

matai Dani tas vestuves tevai kele, tai vaikai turejo derintis prie ju ir sokti pagal ju dudele, nors ir is pat pradziu spiriojosi, taciau antra diena svente  be tevu ir taip kaip jiems norejosi ir dar jaunikio mamyte burbejo todel, kad jos sunelis neturi savo busto ir reikejo ne tokiu jam dovanu, nors kaip supratau jaunavedziai tai budo patenkinti tokia netiketa dovana  :)
ir siaip  kiekvienas gyvenimo vertybes supranta savaip, juk mes visi savaip keisti esam ir neturim  teises teisti vieni kitu, del skirtingo poziurio.
Atsakyti
Man atrodo, kai seima apsirupinus savo buiti, tada tinka ir tokios "neapciuopiamos" dovanos. Bet kai jaunai seimai visko reikia, tai manau vertingiau ka nors materialaus padovanoti, kad ir pinigu i voka. Bet ir su tais pinigais i voka visaip buna. Pinigus isleidi, o prisiminimo nera. Paciai daug smagiau prisiminti, kas padovanojo ta dovana, kai gerai "pataikyta" dovana. Tai dabar suku galva, ka tokio universalaus ir naudingo nupirkti. Na, jeigu ka, lieka alternatyva - vokelis.
Atsakyti
Sveikos mamos, ka tik is vestuviu, todel galiu pasidalinti ispudziais. Jaunieji is karto visu sveciu paprase nepirkti dovanu,  dovanoti vokelius... Bet mes padovanojom apsipirkimo ceki parduotuveje.. Bet kadangi jis buvo idetas i vokeli, tai nedaug ir  nukrypom nuo tikroves..
Per savo vestuves, kai tekejau, neturejom jokios buitines technikos, todel visai ramiai paprasiau bendradarbiu padovanoti dulkiu siurblio, draugu - dar kazko realaus. Dabar, kai tas siurblys vis dar veikia ir kito nereikia, dovanu noretusi ko nors neapciuopiamo - kad ir fejerverku ar tukstancio helio balionu, suolio parasiutu ar dar ko nors.. Bet tuomet man reikejo siurblio nors tu ka.. Taip kad kiekvienam savo... Geriausia paklausti, o ir jaunieji bus patenkinti, kad jais taip is anksto rupinamasi..
Atsakyti
prisiminau kokia dovana mano tevai gavo vestuviu proga smile.gif

nepatikesit  -  medines klumpes smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
per vestuves daugiausia gavome vokeliu,ceki is buitiniu prekiu parduotuves(viena pora pasiule ,mes sutikom issirinke parduotuve), todel is karto nusipirkome saldytuva,mikrobangine, telika i virtuve,prabangu stalo irankiu komplekta 12 asmenu.todel tikrai manau geriausia dovana yra vokelis su pinigais arba cekis is kokios nors parduotuves uz padoria suma.galima ir is kokios nors kelioniu agenturos ceki padovanoti.
Atsakyti
Iskilo problema: Veda draugas. Ka padovanoti jiems vestuviu proga, jei kuriamai seimynelei nieko netruksta- nei daiktu (ypac buitiniu), nei pinigu? g.gif g.gif Va cia fantazijai krakas sad.gif
Atsakyti
Jei zinai ju skoni gal koki grazu meniska ir kartu naudinga daikciuka, pvz., vaisine ar stova vyno buteliams susideti ar koki grazu vestuvini albuma.
Galima ir ka nors prie bajerio, pvz., kokias pizamas aprasinetas visokiais linkejimais g.gif
Atsakyti
Aš pritariu dėl nuotraukų albumo; Mano draugai tuokėsi, nupirkau albumą su medžiaginiu viršeliu, didelį, baltą,- Jiems laaabai patiko, man irgi thumbup.gif 40lt. "Akropolio" foto prekėse radau biggrin.gif
Atsakyti
Na dar labai dabar madinga kokius cekius apsipirkimui dovanoti, pavyzdziui Dorado dovanos-o gal issirinks ka nors jiems patikusio wink.gif
Atsakyti
QUOTE (balionas @ 2004 03 22, 03:19)
grazu meniska ir kartu naudinga daikciuka

DU RANKU DARBO PUODELIUS. KODEL DU? JIE NEPIGUS. VIENO KAINA NUO 60 IKI 80LT. RASI AKROPOLIO KORIDORIUOSE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 03 22, 01:13)
Iskilo problema: Veda draugas. Ka padovanoti jiems vestuviu proga, jei kuriamai seimynelei nieko netruksta- nei daiktu (ypac buitiniu), nei pinigu? g.gif g.gif Va cia fantazijai krakas sad.gif

jei jie megsta isbandymus, galima padovanoti skrydi oro balionu (akropoly, girdejau, parduoda) arba suoli nuo tv boksto...

jei ne, galima padovanoti savaitgali kokioje kaimo turizmo sodyboje... zinoma, visi sie pasiulymai daugokai kainuoja...

o jei kalbant apie pigesnius pasiulymus - man labai patinka visiems dovanoti (ir patiko gauti) grazia pasaga - ir simboliska, ir grazu, ir gal netgi laime nesa...

be to, viena pazistama draugei vestuviu proga padovanojo veliava, kad turetu ka ant nuosavo namo kabint... va...
Papildyta @ [mergetime]1079948417[/mergetime]
arba dar galima padovanoti apsilankyma kokiame sporto klube su visokiais jacuzi - itariu, medaus menesiui puiki dovana - vis tiek panaudos.... arba kokio restorano ceki...
Atsakyti
Tik nedovanokit KAMASUTRŲ ir BIBLIJŲ. Nepatariu.
Atsakyti