Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

klausyk ,vovere, nueik į www.ona.lt. ten brangu, bet nebūtina pirkti - ten gal rasi idėjų. yra net nuoroda ''ypatingos dovanos''

sėkmės
Atsakyti
Rugpjucio pabaigoje einam i vyro sesers vestuves,ji gyvena prancuzijoje,vestuves vyks cia.Tai dabar iskilo toks klausimas,ka gi mums jiems padovanoti,nes jie grizta su masina-tai dovanu daug ir negali pridovanoti,nebent kokia nedidele,bet ka? O ir pinigu nedovanosi,nes jie ir taip pasiturintys.
Taigi gal man kas nors gali padeti?
Atsakyti
Sudėtinga situacija... g.gif Mes irgi už mėnesio einam į vestuves ir taip nesinori to vokelio nešt... schmoll.gif Kažkaip jokio skirtumo kas ką dovanoja, sudės visas babkes į krūvą ir dzin, jokio prisiminimo... verysad.gif Ir dar žiūrėk, kai mes ženysimės tie patys jaunieji atneš tokią pat kupiūrą biggrin.gif
Atsakyti
Esu pakviesta į draugės vestuves. Dėl dovanos galvos sukt nereikia- ji norėtų gaut dovanų pinigais. Užtat šitoj vietoj man jau klausimas- kokia kupiūra turėtų būti vokelyje? unsure.gif
Atsakyti
Anksčiau, jei eidavo pora, į vokelį įdėdavo 100Lt. Bet dabar kažkaip mažoka suma atrodo g.gif
O kaip jums atrodo, jei į vokelį įdėti pvz.: 50 eurų, ypač jei žinai, kad jaunavedžiai ruošiasi į povestuvinę kelionę?
Atsakyti
QUOTE(IGu @ 2006 05 05, 18:20)
Ir tie, kurie dovanojo ne vokelius, tai pataikė, ir naudingų ir gražių daiktų gavom, o geriausia, kad naudodamasis jais maloniai prisimeni juos dovanojusius žmones.

Tame ir esme kad naudojant tuos daiktus prisimeni tuos zmones 4u.gif
Tuos gautus pinigelius aisku panaudoji kur reikia, bet dovana kad ir kokia pigesne bet visada prisimeni ir sypteli : - Ai cia tas ir anas padovanojo mirksiukas.gif

Atsakyti
Labutis, pas mane tokia pati problema g.gif Turiu kelias mintis gal padovanosiu ireminta paveksla tapyta ant drobes(cia jau rinkis pagal kaina) ireminsiu ir manau bus grazu thumbup.gif dar priedo galvoju panasius remus isrinkti vestuvinej nuotraukai , nes nusiziurejau du nedidelius paveikslelius ir plius remai 30x40 nuotraukai bus ok ))) arba dar vazuosiu i Akropoli ziuresiu dar tokia mintis uzklydo taures dvi ir isgraviruoti jaunuju vardus,data ir kokio konjako buteli i grazia dezute su uzrasu isgerti per sidabrines vestuves )))) na dar nezinau man jau visai netoli 19 rugpjucio tai rek suktis))) parasyk gal tu turesi kokiu minciu
Atsakyti
mano vestuves buvo balandi, gyvenam ne lietuvoje, ir tikrai nieko netruksta, todel gaugumai sveciu kaip ir jums buvo sunku. dovanu gavom daug, tai parsigabent nebuvo labai lengva, bet ir nebuvo labai sunku. o dovanos, kurios kainavo ne tikek daug, bet man labai patiko:
1. kapucino kavai kavinukas, toks i karve panasus, labai skania kava verda.
2. du labai prabangiai atrodantys (ir nemazai kainuojantys) kavos puodeliai
3. arbatinuka su dviem puodeliais
4. linines patalynes komplekta(daug kam atrodo, kad prastai patalyne dovanot, bet as labai apsidziaugiau)
5. stora receptu knyga

daugiau nepamenu. kitos tai biski brangios ir tokios kures visi gauna, kaip paveikslai (4 gavom, gerai, kad daug sienu turim), zepter puodu rinkinys (cia nuo mano teveliu), ranksluosciu su inicialais, dekius, taures, vazu, japoniska indu rinkinuka (irgi labai patiko, nes abu labai japoniska virtuve megstam ir tokiu induku dar nebuvau macius), albuma, kolekcinio vyno ir daugiau nebepamenu.
vokeliu irgi gavom, su gan didelem sumom, bet kazkaip liudna pasidare, nes tokiu dovanu kaip vokeliai, kad ir kiek juose butu as nevertinu.
tikiuosi nors kiek pagelbejau. perkant dovana pagalvokit ar jums pacioms ji patiktu ir butu reikalinga, nes labai nesinori gabent toli kazka, kas buvo nupirkta tik tam, kad bile nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin* @ 2006 07 31, 12:07)
O tikrai )))) na tai Ukmergės rajone ,Balninkų mestelis sodyboje prie ezero ))))
Jaunoji Edita o jaunikis Gintaras )))))
Na tai kaip su dovanom  g.gif  ar issirinkai ka nors  thumbup.gif  as tai laiko neturejau sestadieni dirbau o sekmadieni uogienes viriau tai nebuvo laiko reik jau sia savaite ziureti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as tai eisiu i vestuves Siluteje.
Galvoju kad nupirksiu grazia zvakide ir ka nors isgraviruosiu.
Atsakyti
nu jo, kai kurios čia neblogai nori... Turtuolių vestuvėse, tikiu, kad ir ne po 500 dovanoja ax.gif
Mano vestuvėse dalyvavo viena teisininkų pora ir tai tik 100lt į vokelį įdėjo irnesakyk.gif
Bet man asmeniškai jų pačių galėjo ir nebūti, mamai norėjosi doh.gif
Manau, kad ir 100lt nuo poros yra šis tas.
Aišku, tekėjau jau prieš truputį daugiau nei 3 metus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 03 rugpjūčio 2006 - 22:53
gal kartais netycia zinote kur daro puzle vadinamus blink.gif is musu pateiktų nuotrauku ??
Atsakyti
man tiesa sakant kriksto tevai padovanojo superini puodu komplekta thumbup.gif . tuo metu atrode keistai g.gif , bet va naudoju jau devinti metai ir neatsidziaugiu thumbup.gif . o siaip butu paciai reikeje pirkti ...
dar gavau labai graziu japonisku porceliano indu komplekteli - labai labai wub.gif . deja is keturiu daliu tik vienas dabar belikes.
kitu net neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omega: 08 rugpjūčio 2006 - 12:10