Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

nezinau, bent musu gauti pinigai tai isgaravo, todel manau tuos pinigus geriau paverst i dovanu ceki, tada kazkaip zmogu ipareigoji isigyt daikta o ne paleist pinigus vejais.
Atsakyti
mes pakvietimuose prasome, kad dovana butu pinigai. Nes mums pinigu labiau reikia nei daiktu.
Atsakyti
mes irgi norime pinigais arba dovanu kuponais is stambiu prekybos centru...
jokiu tauriu ir patalyniu ir dar bala zino ko
Atsakyti
QUOTE(kika @ 2006 05 17, 15:34)
nezinau, bent musu gauti pinigai tai isgaravo, todel manau tuos pinigus geriau paverst i dovanu ceki, tada kazkaip zmogu ipareigoji isigyt daikta o ne paleist pinigus vejais.

va mums irgi taip dazniausiai buna doh.gif dingsta tie pinigai, o apsiziuri, kad jokio daikto uz juos taip ir neturi. Tai as kartais pagalvoju, kad kazka faino visai noreciau gauti, o ne vien tik pinigais.

Mes jauniesiems (geri musu draugai) padovanojom toki kilima-kaili balta toki, koks jis man fainutis negaliu, as sau norejau tokio, bet po siai dienai neturim unsure.gif O dovanojom viena su ta intencija, kad antra patys nusipirktu, tai dabar mano drauge zmonele prie savo lovos ji pasitiesusi, sako nerealus jausmas is ryto i toki kailiuka kojas nuleisti biggrin.gif o vyriukui vis dar nenupirko antro tokio.
Tiesa, dar supakavom i tokia didele deze auksine, helio balionu priraisiojom prie rankeneles ir zodziu labai ciotka dovana buvo, daug fainiai nei vokelyje 100lt. Nu bet cia gal nuo situacijos priklauso, kiek tu pazisti zmogu, zinai ka turi ko ne, koks interjeras, ka megsta... nu ir t.t.... gerai nepazistamies tikrai tik pinigus dovanociau 4u.gif
Atsakyti
šiaip jei tikrai žmogus nežinai, ko jauniesiems būtent reikia, tai tada geriau pinigėliai ax.gif
Atsakyti
nu man irgi atrodo geriau pinigelius dovanot, bet jei esi artima drauge tai 100lt tikrai mazoka schmoll.gif o artimi giminaiciai kiek esu girdejus po 500 nesa ir daugiau. mano viena teta negales atvaziuot i vestuves tai jau mano mamai idave "dovana" 200 euru. bet jei pavyzdziui jaunieji dirba uzsieni ar gyvena geriau nei tu tai kazkaip irgi nekaip butu pinigus nest. tada geriau jau kokia orginalia dovana, paveiksla gero dailininko, aisku ne koki kica papigiai ar kaip kazkas sake albuma speceliai uzsakyta
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2006 05 18, 15:02)
nu man irgi atrodo geriau pinigelius dovanot, bet jei esi artima drauge tai 100lt tikrai mazoka schmoll.gif o artimi giminaiciai kiek esu girdejus po 500 nesa ir daugiau. mano viena teta negales atvaziuot i vestuves tai jau mano mamai idave "dovana" 200 euru. bet jei pavyzdziui jaunieji dirba uzsieni ar gyvena geriau nei tu tai kazkaip irgi nekaip butu pinigus nest. tada geriau jau kokia orginalia dovana, paveiksla gero dailininko, aisku ne koki kica papigiai ar kaip kazkas sake albuma speceliai uzsakyta

del 500lt tai isvis noreciau papriestarauti, savo vestuvese nesitikiu kad gausiu po 500lt nuo artimu draugu, dziaugsiuosi jei zmones po 100lt imes i vokeli. Isvis as manau, kiek kas gali tiek tas deda, o ne tai, kad jeigu laaabai artimas tai turi 500lt ikist, nu nesamone schmoll.gif jeigu tas pats artimas labai sunkiai verciasi, tai kas tada...nebebus tau toks artimas po vestuviu? ir apskritai, man tie artimi tiek pades per vestuves, kad as kai kuriu tikrai prasysiu nieko nenesti, na kad ir tarkim tu, kuriuos kviesim pirsliais, tikrai grieztai prisakysiu, kad jokiu dovanu jie nenestu, nes ir taip indelis i vestuves bus didziulis, dziaugsimes, kad tik eitu zmones ax.gif

dar be to, ne visi buna kvieciami i baliu, va tokia situacija ir buvo pas mus, kai mes dovanojom ta kailiuka. Jie ten vestuves dare 10 zmoniu rate, tai mes atejom tik pasveikinti prie baznycios, tai ir dovana virs 100lt man atrode tikrai pakankama ir nesvarbu, kad esam geri draugai su tais zmonemis.
Atsakyti
QUOTE(Nendria @ 2006 05 18, 12:10)
Panashu i tai,kad dovanu niekam nereikia  unsure.gif

Numaža dalis jaunųjų tuokiasi jau kartu pagyvenę, taigi ir būtiniausius (o dažnai ir ne tik būtiniausius ax.gif ) daiktus jau turėdami 4u.gif

QUOTE(lineva @ 2006 05 18, 14:08)
šiaip jei tikrai žmogus nežinai, ko jauniesiems būtent reikia, tai tada geriau pinigėliai ax.gif

O dar kartais tas žinojimas prasilenkia tikraisiais su jaunųjų poreikiais doh.gif Atrodo, kad reikia, o pasirodo, kad ne unsure.gif Mes irgi tokią dovaną gavom- žmonės manė, kad reikia, neklausė, nors net kelis kartus prašiau nepirkti schmoll.gif Rezultatas- greit bus du metai po vestuvių, bet dovana naudojomės vos porą kartų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 18 gegužės 2006 - 22:08
atsimenu, kai klause, ko mums reikia, tai atsakem, kad patys nusipirksim. o gavosi, kad isleidau sau ant rubu nestukiu (bet geru).. nes laukiausi. vis delto galima dovanoti mamos cekiu, senuku, sarmos. ir tikrai bent nutuokti. o taip ir nieko nepasilikau. tik puokste, o kas nepatiko - ismeciau blush2.gif
Atsakyti
mes irgi greitai tuoksimes, tai tikiuos, kad visi dovanos pinigelius, nes jau esam buiti susikure, is daiktu nieko nereikia, o vestuvems visas santaupas isleisim, todel is dovanotu pinigeliu noretumem isvaziuoti i povestuvine kelione, manau tai butu puikiausia dovana, labai tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Nu bet atrodo , kad vestuves keliamos kad pinigu gaut. dar kazkokios stafkes, mazdaug jei artimas tai 500lt, jei tolimesnis tai gal ir 200lt uzteks g.gif g.gif na mes per vestuves abejojam ar is vis gausim ka nors daugiau nei suvenyru. pvz geriausia drauge nei darbo normalaus neturi, as is vis dziaugiuosi kad atvaziuos... va tik mama labai primygtinai klausinejo ko norim, tai sugalvojom kad gal kokio vilnonio pledo...
Atsakyti
Na as ir ispradziu norejau kad nestu mums dovanas pinigeliais, nes vestuves zadejom daryti is savo pinigu, tai butu nebelabai uzteke kelionei. Nenorejom, kad tevai pinigu duotu, norejom patys sau svente pasidaryti, bet tevai tiek mano tiek jo buvo tokie uzssipyre, kad vistiek isiule pinigus, sake daryk ka norit, norit kelkit baliu norit ne. Kai suskaiciavom kiek jie tu pingu dave, tai niekaip suprast negalejom IS KUR JIE TIEK PRISITAUPE? smile.gif
Na tada nusprendem kad norim dovanu, ne pinigu, nes dabar uztenka ju viskam ( ir dar lieka) smile.gif
Bet siaip pirma karta girdziu kad artimi zmones nesa po 500 lt, keista, labai jau daug...smile.gif
Atsakyti