Vasarą tuokiasi gera mano draugė, kuri jau seniai gyvena Italijoje. Suku galvą,ką jai ir vyrui padovanoti. Turėtų būti daiktas, kurį būtų nesunku parsivežti į Italiją. Toptelėjo mintis padovanoti "Kamasutrą". Aš ir pati tokios dovanos norėčiau. Ką apie tai manote?
QUOTE(nireglina @ 2006 03 22, 15:24)
Vasarą tuokiasi gera mano draugė, kuri jau seniai gyvena Italijoje. Suku galvą,ką jai ir vyrui padovanoti. Turėtų būti daiktas, kurį būtų nesunku parsivežti į Italiją. Toptelėjo mintis padovanoti "Kamasutrą". Aš ir pati tokios dovanos norėčiau. Ką apie tai manote?
Jei žinai, kad jai tikrai patikts tada liuks Mes su vyru nuo uošvio tokią dovaną gavom Man patiko
manau, tai tikrai puiki dovana...:)kamasutra
bet jei kas nežinot ką padovanoti ir neturit laiko, tai geriausia vokelis....
tada jaunieji patys nusipirks ką norės...
nes būna tokių nesamonių su tom dovanom...
pvz.mano sesė per vestuves gavo 3 virdulius, 2 sumuštinių keptuves...
tai buvo prieš 5 metus...
bet jei kas nežinot ką padovanoti ir neturit laiko, tai geriausia vokelis....
tada jaunieji patys nusipirks ką norės...
nes būna tokių nesamonių su tom dovanom...
pvz.mano sesė per vestuves gavo 3 virdulius, 2 sumuštinių keptuves...
tai buvo prieš 5 metus...
Mums, manau, pasisekė su dovanom, kurias gavom. Visiems subtiliai leidom suprast, kad geriausia butų vokeliai - nes taupėm svajonei - saviems namams. Bet džiaugiuosi, kad ne visi paklausė. Ir tie, kurie dovanojo ne vokelius, tai pataikė, ir naudingų ir gražių daiktų gavom, o geriausia, kad naudodamasis jais maloniai prisimeni juos dovanojusius žmones. Bet pinigėliai irgi į balą neprapuolė - investavom į savo svajonę. Ir nors tiek kiek gavom per vestuves - iš tiesų buvo lašas jūroj - bet mums tai labai svarbus lašas.
Šiaip ar taip, šiemet mes pakviesti į draugų vestuves ir manau dovanosim vokelį. Nebent ką nors nerealaus+praktiško užtiktume. O pinigėlius pora manau visada ras kur panaudot, kad ir kavinėj kur pasedėt, juk nuo to, kad dovanos nebėra santykiai tarp žmonių nesikeičia. Keičiasi dėl visai kitų priežasčių...
Šiaip ar taip, šiemet mes pakviesti į draugų vestuves ir manau dovanosim vokelį. Nebent ką nors nerealaus+praktiško užtiktume. O pinigėlius pora manau visada ras kur panaudot, kad ir kavinėj kur pasedėt, juk nuo to, kad dovanos nebėra santykiai tarp žmonių nesikeičia. Keičiasi dėl visai kitų priežasčių...
Man labiausiai patiktų gauti pinigais, pirkčiau dovaną jei žinočiau ko tiksliai nori jaunieji, bet savo nuožiūra tikrai ne.
Sveikos,
nezhinau,gal ir yra tokia tema (jei taip-atsiprashau moderatoriu),bet turiu problema. Esu pakviesta i drauges vestuves,bet nezhinau,ka padovanoti. Reikalas tame,kad senokai buvau vestuvese ir esu atsilikusi nuo vestuviniu dovanu madu. Tiesa sakant,nenorechiau buti ta,kuri atneshe sheshta patalynes komplekta,ar trechia kavos aparata
Todel klausima uzhduodu nesenai tekejusioms (vedusiems) ir formuluoju taip: ka gero gavote dovanu? Kas patiko/nepatiko?
Suprantu,kad kiekvieno skonis savitas,bet gal rasiu kokia nors gera ideja.
nezhinau,gal ir yra tokia tema (jei taip-atsiprashau moderatoriu),bet turiu problema. Esu pakviesta i drauges vestuves,bet nezhinau,ka padovanoti. Reikalas tame,kad senokai buvau vestuvese ir esu atsilikusi nuo vestuviniu dovanu madu. Tiesa sakant,nenorechiau buti ta,kuri atneshe sheshta patalynes komplekta,ar trechia kavos aparata
Todel klausima uzhduodu nesenai tekejusioms (vedusiems) ir formuluoju taip: ka gero gavote dovanu? Kas patiko/nepatiko?
mes duotume pinigais. galima paklausti, ko norėtų. ar geriau pinigais... mes buvom pareiškę tik pinigais
as irgi manau, kad geriausia yra dovanoti pinigus, jei jaunieji konkreciai nieko nera pasake.siaip kiek girdejau, taciau nenoriu suklaidinti jei esate pakviesti tik kaip sveciai tai dauguma dovanoja 100 lt, o jei kaip pora t.y.pamerge, pabrolys - jau tada 200 lt .taciau kiekvienas renkasi kiek dovanoti ir ka pagal savo galimybes
QUOTE(Nendria @ 2006 05 15, 14:43)
Sveikos,
Mes tai irgi jau daugumai atasėme, kad pinigėliais geriausia būtų
Musu visi klause ko reikia. Mes atsakem paprastai: "Kolkas nereikia nieko, nes gyvensim kolkas pas tevus, bet veliau reiks visko, nes turesim savo namus". Tai buvo zmones upratingi ir atnese pinigus. Birzeli eisiu i dvejas vestuves, tai mes irgi issiaikinom ko kam reikia, bet negaliu skelbti, nes mano busimos nuotakos irgi aktyviai dalyvauja siuose forumuose
As kvietimuose parasiau pastabele "tiesiai per aplinkui" kad geriausia dovana butu pinigeliais. As pati noreciau issirinkti patalynes komplektus, taures, puodus ar t.t. Juk kiekvienas dovanotu daiktus, kurie atrodytu jiems grazus, bet tai nereiskia, kad patiks ir mums, tai juk tada geriau pinigeliais. O kazkurioj temoj net buvo minciu, kaip originaliai iteikti pinigelius