Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Cili @ 2005 08 16, 13:58)
manau jau geriau dovanoti "dovana-ceki" nei paciam isrinkti indus, nes pvz. man labai sunku itikti, ir daznai geriau paciam dasideti pinigu ir nusipirkti

mes būtent ir gavome dovaną - čekį į Žanos indų parduotuvę, tai prisipirkau labai gražių indų biggrin.gif
Atsakyti
mane sudomino ten dovana pateikta kaip saskaita smile.gif einu i puskes vestuves rytoj, gal galit patarti kuo greiciau. vdrug pasiseks ir ta mamyte parasys ax.gif siaip as jau nupirkau ceki i topo centra, bet galvojau dar ka nors, nes viena ceki nesti kazkaip berysio... galvojau dar gal patalynes komplekta ar ranksluosciu nupirkti, bet ta saskaita tai man labai patiko smile.gif parasykit iki 17 val, jei galit. aciu sirdingiausiai 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau gauti visas dovanas vokeliuose... ax.gif Manau, kad jaunavedžiams taip yra geriausia...
nes pridovanoja po to tokių dalykų, kurių neturi kur dėti.. doh.gif
Atsakyti
Pritariu,kad geriau vokelis. thumbup.gif Kas is to, kai atnesa 5 vienodus kavos servizus, ir 4 kavos virdulius.... sad.gif Suk tada galva kur juos visus sutalpint! g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 08 13, 12:04)
o man pinigai pati neįdomiausia dovana.... ax.gif

Įdomiausia- neįdomiausia, bet jei tikrai reikia kokio stambus daikto (pvz. mums - mašinos, o puodų bliūdų ir čecholų turim), tai tik pinigai...
Kaip mano pusseserei buvo, piršliai padovanojo puodą, kuor valgis verdamas ant garų, sumokėjo apie 400. o jie išpakavo, vieną kartą išvirė, neskanu-ir dabar jau 5 metai stovi. Reikalingo daikto kaip ir nėra, o tokie pinigai išleisti... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bercike: 19 rugpjūčio 2005 - 22:54
Mums labai patiko odinis nuotraukoms albumas, specialiai mums buvo gamintas, nes ant viršelio išraitytos mūsų pirmosios vardų raidės, išraityti vestuviniai žiedai ir rūtos šakelė. Kiek žinau specialiai darytas Kaune, pas odos meistrą. kaina apie 140 Lt. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai turiu specialų albumą vestuvinėms nuotraukoms ir odinis ilgai tarnaus thumbup.gif
Atsakyti
as cia buvau prasiusi, kad pasakytu kazkas ten kur rase, kaip dovanoti saskaitos pavidalu, bet nesulaukiau atsakymo, taigi pati isvarciau. o buvo taip : smile.gif

is pat pradziu padovanojom geles, pasakem posmely is atvirutes ir atvirutes vokelyje buvo cekis uz 100 lt.

po to turejom dar viena staigmena jauniesiems. galvojom ja padarysim vakaro begyje, bet gavosi taip, kad padovanojom jau jiems iseinant miegoti "pirmosios nakties". tai va. susistbadem juos beiseinancius ir pradejom kalba. turejau parasiusi ta saskaita: gyvenimo pradziai dvi sakutes, du sauksteliai, du puodeliai, vaiku fabriko buhalterija ( ten buvo dvi knygutes apie vaikus ), zvake romantikai, ir neveiksminga apsisaugojimo priemone pirmai nakciai. ai dar pasakiau, kad siuntejai yra aistra skaistuole ir jaudulys kipsevicius, o adresas kampas tarp dangaus ir zemes lovu gatve 69. tai va. viska susumavus jaunieji turejo uz sitas dovanas susimoketi 1000 cnt. bet mes stai ka padarem: sakau " nu kadangi jauniesiems gyvenimo pradzia, pinigeliu nera, tai mes pasisiulem apmoketi sita ju saskaita. ir iteikeme A4 formato nuotrauku remely, o ten po 1 lt sudeti 114 lt. po tais pinigeliais musu ir jaunuju nuotrauka, kuria dareme per musu vestuves. tada mano pussesere pagavo jaunosios puokste, buvo mano pirmoji pamerge, o jos dabartinis vyras buvo pirmasis pabrolys. ji nuotraukoje stovejo su jaunosios nuometu ir mano puokste. mano vyras su seimynine kepure, o as su seimininkes daiktais: skarele ir ziurstu. ta va. manau, kad gavosi prasminga dovana jiems, idomiai pateikta, o ir mums nepigiai atsiejo ax.gif

bet nemateme tokio dziaugsmo ju veiduose, kurio tikejomes, kai padovanojome. cry.gif taip ir likom nesuprate, ar jiems patiko ar is nuovargio neberode emociju g.gif
Atsakyti
ir vis dėlto. ką galima būtų dovanoti be pinigų vokelyje ar dovanų čekio??

aš atsidūriau tokioje situacijoje - einu sveikinti grupiokės-draugės. ir, aišku, vien gelės ne išeitis tokioje situacijoje. vestuvėse nedalyvauju...
norėčiau išsisukti su kokiais 50 lt. ax.gif bet va.. į voką idėti tiek pinigėlių gal mažoka.. tai ir suku galvą, ką čia įdomesnio už 50 lt būtų galima padovanoti. reikės dar paieškoti.... tik laiko jau ne marios. trys dienos. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2005 09 07, 22:02)

aš atsidūriau tokioje situacijoje - einu sveikinti grupiokės-draugės. ir, aišku, vien gelės ne išeitis tokioje situacijoje. vestuvėse nedalyvauju...
norėčiau išsisukti su kokiais 50 lt.  ax.gif  bet va.. į voką idėti tiek pinigėlių gal mažoka.. tai ir suku galvą, ką čia įdomesnio už 50 lt būtų galima padovanoti. reikės dar paieškoti.... tik laiko jau ne marios. trys dienos.  cry.gif

mes gavom puslitri medaus ir pora sauksteliu medui kabinti smile.gif
Atsakyti
o kai mes tuokemes, tai padareme dovanu sarasa, is pradziu uosvis taip kreivai paziurejo, mol, kas cia per nesamone, sveciai isizeis! O mes liepem tiems izeidiems ir nerodyti! Issiuntinejom draugams internetu, o adminisratore (kas is to saraso ka zada pirkti, kad nesidubliuotu) paskyreme uosviene tongue.gif Tai visi buvo patenkinti - ir sveciai, kad nereikejo labai galvos sukti, ir mes, mazai nesamoniu gave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2005 09 07, 21:02)

norėčiau išsisukti su kokiais 50 lt.  ax.gif  bet va.. į voką idėti tiek pinigėlių gal mažoka.. tai ir suku galvą, ką čia įdomesnio už 50 lt būtų galima padovanoti. reikės dar paieškoti.... tik laiko jau ne marios. trys dienos.  cry.gif

gali padobanoti kokius grazius remelius nuotraukai, po vestuviu bus daug graziau nuotrauku, kurias manau nores isireminti
Atsakyti
QUOTE(skaute @ 2005 09 08, 13:07)
o kai mes tuokemes, tai padareme dovanu sarasa, is pradziu uosvis taip kreivai paziurejo, mol, kas cia per nesamone, sveciai isizeis! O mes liepem tiems izeidiems ir nerodyti! Issiuntinejom draugams internetu, o adminisratore (kas is to saraso ka zada pirkti, kad nesidubliuotu) paskyreme uosviene  tongue.gif Tai visi buvo patenkinti - ir sveciai, kad nereikejo labai galvos sukti, ir mes, mazai nesamoniu gave  mirksiukas.gif

labai gera ideja dovanu sarasas. buvau as keliose vestuvese usa, tai nupirkai ka jie isirinko ir spakaina galva. be to, ten kas ka pirko ir ko ne tvarko parduotuves darbuotojai. Duoda jie tau sarasa, ka tu izsirinkai ir yra ant jo pazymeta kas jau nupirkta. tai siaip labai patogu.

mes itariam prasysim vokeliu, nes gi sunku bus viska parsitemti is lietuvos i londona blink.gif blink.gif blink.gif patruksim dar
Atsakyti