as cia buvau prasiusi, kad pasakytu kazkas ten kur rase, kaip dovanoti saskaitos pavidalu, bet nesulaukiau atsakymo, taigi pati isvarciau. o buvo taip :
is pat pradziu padovanojom geles, pasakem posmely is atvirutes ir atvirutes vokelyje buvo cekis uz 100 lt.
po to turejom dar viena staigmena jauniesiems. galvojom ja padarysim vakaro begyje, bet gavosi taip, kad padovanojom jau jiems iseinant miegoti "pirmosios nakties". tai va. susistbadem juos beiseinancius ir pradejom kalba. turejau parasiusi ta saskaita: gyvenimo pradziai dvi sakutes, du sauksteliai, du puodeliai, vaiku fabriko buhalterija ( ten buvo dvi knygutes apie vaikus ), zvake romantikai, ir neveiksminga apsisaugojimo priemone pirmai nakciai. ai dar pasakiau, kad siuntejai yra aistra skaistuole ir jaudulys kipsevicius, o adresas kampas tarp dangaus ir zemes lovu gatve 69. tai va. viska susumavus jaunieji turejo uz sitas dovanas susimoketi 1000 cnt. bet mes stai ka padarem: sakau " nu kadangi jauniesiems gyvenimo pradzia, pinigeliu nera, tai mes pasisiulem apmoketi sita ju saskaita. ir iteikeme A4 formato nuotrauku remely, o ten po 1 lt sudeti 114 lt. po tais pinigeliais musu ir jaunuju nuotrauka, kuria dareme per musu vestuves. tada mano pussesere pagavo jaunosios puokste, buvo mano pirmoji pamerge, o jos dabartinis vyras buvo pirmasis pabrolys. ji nuotraukoje stovejo su jaunosios nuometu ir mano puokste. mano vyras su seimynine kepure, o as su seimininkes daiktais: skarele ir ziurstu. ta va. manau, kad gavosi prasminga dovana jiems, idomiai pateikta, o ir mums nepigiai atsiejo
bet nemateme tokio dziaugsmo ju veiduose, kurio tikejomes, kai padovanojome.
taip ir likom nesuprate, ar jiems patiko ar is nuovargio neberode emociju
Gyvenime nėra to blogo, kas neišeitų į gera