Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

QUOTE(kate0 @ 2005 08 11, 14:53)

o man pinigai pati neįdomiausia dovana.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 08 13, 12:04)
o man pinigai pati neįdomiausia dovana.... ax.gif

o mes dziaugemes, akd gavome ne pinigais tik viena dovana, pleda iskyloms, kurio reikejo. O taip pas mus suvenyru nera kur deti, nemegstam apkrautu pavirsiu visokiai niekuciais, buitines prekes ir taip visas turime. Reiketu pavyzdziui vienodu leksciu 24 asmenims, bet taip niekada nepadovanoja, todel tos 6 kai ateina daugiau zmoniu buna skirtingos man buna negrazu. todel mums buvo geriausoia dovav pinigais arba niekuom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gavom dovanas pinigais, norėjom paveikslo, bet visi sakė, kad tai per daug asmeniška, tai nešė pinigėlius, tik kai kurie buvo labai originaliai supakuoti ir pateikti, visas įdomumas yra ne ką dovanosi, bet kaip tu tą dovaną apipavdalinsi.
Atsakyti
manau jau geriau dovanoti "dovana-ceki" nei paciam isrinkti indus, nes pvz. man labai sunku itikti, ir daznai geriau paciam dasideti pinigu ir nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 16, 13:58)
manau jau geriau dovanoti "dovana-ceki" nei paciam isrinkti indus, nes pvz. man labai sunku itikti, ir daznai geriau paciam dasideti pinigu ir nusipirkti

as irgi mastau, kad geriausia arba pinigai, arba cekis. Nes tokiai vriednai kaip man tai tikrai retas gali itikti blush2.gif
Atsakyti
Na aš išteku rugpjūčio 27 ir dovanų tikrai norėčiau, kad man dovanotų pinigus. O tie svečiai, kurie žino, ko mums reikia, tai tegu tai ir perka. Aišku geriausia prieš tai paklausti jaunųjų... ax.gif
Jei pati eičiau kaip svečias, tai tikrai dovanočiau pinigus. Jau tie žmogeliai, manau, tikrai ras kur juos išleisti. Va taip!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
tik tuos pinigelius reiketu kazkaip idomiai supakuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2005 08 17, 09:34)
tik tuos pinigelius reiketu kazkaip idomiai supakuoti smile.gif

galima bloknoto "veida" ireminti, labai idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
O mum supakavo kaip saikaita...
Ir dovanodama, sake, kad atejo pas juos saskaita musu vardu ir prasom pasiimti ir apsimoketi! g.gif
Tikrai nuskambejo idomiai ir linksmai!
Atsakyti
Nors man ir nesinori, manau teks dovanoti pinigus, nes kaip matau dazniausia dovana - pinigai 4u.gif Sutinku, kad ji pati praktiskiausia ir reikalingiausia, atitinkanti visu skonius smile.gif O gal dar yra kas gaves ir originaliu dovanu iskyrus $?
Atsakyti
Mes is idomesniu dovanu gavom miegmaisi smile.gif
Atsakyti
n akai aš ėjau liudininke su brangiausiuoju, tai jauniesiems dovanojom tokias dvi iš medžio padarytas suvenyrines žirafas metro gal metro dvidešimt aukščio, dar abiem po kaklu bantikus pririšo. vienžo, akropoly pirkom, ten dovanų parduotuvių yra, ir konsultantės maloniai pataria thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 18 rugpjūčio 2005 - 12:15