Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

Mirtishe, manau ilgai tave prisimintu jei padaovanotum ka nors isgraviruoto, g.gif pvz 2puodelius su lekstutem ir ploksciais sauksteliais bei 2mazais dubeneliais pusryciams tongue.gif tongue.gif wink.gif Tokius dovanojom busimojo vyro sesei, pirkom Maximos antram aukste, mokejom atrodo 95lt. Tas rinkinukas neatrodo pigiai jis metalinis, ne matinis , o blizgus...beje supokuotas i dezute. Svarbiausiai ka nors nuosirdziai isgraviruok smile.gif cia man nuosirdumas yra esme rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1090618559[/mergetime]
Bassvoice, ne visi materialistai gi biggrin.gif As bent jau pinigais dovanu nematuoju, bet kai gauni dovanu, kuriu neturi kur padeti, tai jau geriau smulkesne suma, bet jas surinkus gali nusipirkti viena reikalinga daikta. Galima gi po rolleyes.gif

O gimines megsta kuo didesne deze atnesti, kad kiti matytu.. ir jiems nebaisiai rupi ar reikes to daikto dry.gif
Atsakyti
o ka padovanot, jei pinigai jauniesiems na gal ir svarbus bet siuo atveju reiktu kazkokios super simbolikos ta prasme isvaziuoja nuotaka is LT ir noris padovanot kazka tokio kad primintu mus bet kada (biski savanaudiska, ale... laugh.gif ) vyzos netinka, reik kazko tuo paciu ir grazaus ir stilingo ir modernaus ir norisi lietuvisko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 09:52)
"Atsipirkimas" yra toks, kad mes bent jau galetume Turkijoj po brangesni kokteili galetume isgerti:)

Atsiprašau, bet čia tai pritrenkė unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1090755667[/mergetime]
Ir dar , aš pati sonokai ištekėjau, gavau ir dovanų ir pinigų.Dovanos iki šiol man primena mielus žmones, kurie dalyvavo vestuvėse, o kur pinigus padėjau g.gif tikrai nepamenu, nors tada atrodė labiausiai jų reikėjo.vis dėlto šiais laikais geriausia išeitis- dovanų čekiai arba dovanų sąrašėlis prie kvietimo.
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 07 25, 13:35)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 09:52)
"Atsipirkimas" yra toks, kad mes bent jau galetume Turkijoj po brangesni kokteili  galetume isgerti:)

Atsiprašau, bet čia tai pritrenkė unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1090755667[[b]*Neringa ir Nerijus rgetime] [/b]
Ir dar , aš pati sonokai ištekėjau, gavau ir dovanų ir pinigų.Dovanos iki šiol man primena mielus žmones, kurie dalyvavo vestuvėse, o kur pinigus padėjau g.gif tikrai nepamenu, nors tada atrodė labiausiai jų reikėjo.vis dėlto šiais laikais geriausia išeitis- dovanų čekiai arba dovanų sąrašėlis prie kvietimo.

Vikas yra suprantama, kai tai tikrai yra mielas dalykelis, kuris primena brangius zmones..Kai kai padovanojamas servizas neskoningas tai nelabai yra ji kur deti...As tai uzsiprasiau is draugu visu, kdd padovanotu vyriska ir moteriska chalatus! Va cia tai bent dovana thumbup.gif Nes as pasitikiu ju skoniu ir zinau, kad mums to daikot tikrai reikia wink.gif
Ir tie piktumai, apie dovanas pinigus, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Pvz mums visiskai nieko nereikia i namus! Nes mes paprasciausiai viska viska turime. Tad kiekvienas ir nusprendzia, ar jam vokelis, ar stiklines su saukstais reikalingos... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 26, 08:30)
Ir tie piktumai, apie dovanas pinigus, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Pvz mums visiskai nieko nereikia i namus! Nes mes paprasciausiai viska viska turime. Tad kiekvienas ir nusprendzia, ar jam vokelis, ar stiklines su saukstais reikalingos... wink.gif

Oi kaip sutinku!!!
Mes kartu gyvenam 2 metus- tai tikrai viska turim. Dabar laikomes teises ir po vestuviu svajojam isigyti masina. Mes taupom, o daiktu nereikia, taigi, manau normalu prasyti zmoniu, kad jie nepirktu dovanu, kuriu mums nereikia...
Tiesa sakant, maniau, kad cia visiems suprantamas dalykas. Pasirodo- ne. Maniau, kad sunkiausia bus kalbetis su tevais ir vyresniais giminaiciais, o pasirodo, jie iskart suprato ir pagyre ta minti, o vat su draugais gan ilgai ir nuobodziai aiskinomes kas kaip ir kodel. Finale esu nuliudus, nes vakar buvom nuvaziave i Siaulius, susitike su mano artimiausia drauge (mes viena kita seserim vadinam...) - artimiausiu metu turejom suzinoti ar jie gales pabuti liudininkais, bet... suzinojom, kad jie gali isvis nedalyvauti (na, ji laukiasi, jai bloga ir t.t.- nieko cia nepakeisi wink.gif ) ir padovanojo dovana... Nors pries tai net kelis kartus buvom kalbeje , kad nereikia, bet vistiek liko prie savo nuomosne, kad "as vat prisimenu, kad tas man ta dovanojo, o anas ana, noriu, kad ir tu prisimintum!" Gal ir ne kaip butu atrode, jei menesi pries vestuves jie mums vokeli butu iteike, bet gal geriau jau isvis nieko nebutu dovanoje, nes pasijutau iskaudinta- mano geriausia drauge, visada mane suprantanti, paniekino musu prasymus ir pasielge pagal savo nuomone... Tiesiog gaila. Liudina butent pats faktas sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 26, 08:45)
Gal ir ne kaip butu atrode, jei menesi pries vestuves jie mums vokeli butu iteike, bet gal geriau jau isvis nieko nebutu dovanoje, nes pasijutau iskaudinta- mano geriausia drauge, visada mane suprantanti, paniekino musu prasymus ir pasielge pagal savo nuomone... Tiesiog gaila. Liudina butent pats faktas sad.gif

na, aš manau, tavo geriausia draugė ne paniekino tave, o tiesiog turi savo nuomonę, požiūrį ir juo vadovaujasi gyvenime.Ir jeigu tai būtų tavo geriausia draugė, tai tikrai nesijaustum taip, tiesiog džiaugtumeisi jos dovana.Labai subjektyvi yra nuomonė, kai yra sakoma "mums nieko nereikia", tai tolygu pasakyti "aš jau viską moku". Dar viena problema dėl ko vyresni žmonės sutinka dovanoti vokelį, o jaunesni ne, manau, yra, kad jie turi daugiau pinigų.Na, į vokelį tikrai neįdėsi 30 , 40 ar 50 lt., o dovaną už tokią sumą tikrai jau gali išrinkti.
Atsakyti
O kur ta "Kurima" parduotuve yra Kaune, kurioje vietoje?
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 08 19, 08:54)
O kur ta "Kurima" parduotuve yra Kaune, kurioje vietoje?

Yra senamiesty dvi - Vilniaus ir Daukšos (berods) gatvėj, ir nuo Laisvės al. ties Konrado užeiga, kieme tokiam, dar Mickevičiaus g. (jei neklystu)
Atsakyti
Sveikos, merginos. Galiu pasidalinti savo patirtim su ta patalyne.. Aš ją nusipirkau Vilniaus Kurimoj ir išiuvinėjau. Bet... Pasirodo ten tokia siuvinėjimo technologija, kad šlapint reikia - tai plėmai liko. Nors verk unsure.gif huh.gif Mokėjau 267 Lt, dar už siuvinėjimą 40 lt. šiaip atrodo labai gražu ir , aišku, kai pirmą kartą išskalbs, viskas bus gerai, bet kaip dovanot. Reikia jau šįr savaitgalį g.gif

Išdžiūti tai išdžiūvo, bet liko plėmai ir dar kai ir tušinuko taškelis. Ne, na akivaizdžiai nekokybiškai padarė. O kai pasakiau, kad, ką man dabar daryti, kai tokią dovanoti, atsakė, kad čia nieko tokio ir tiek. Jie gi man naujos patalynės nenupirks? Ot, pati kvaila, norėjau romantiškai, o sugadinau gerą daiktą. naują pirkti pinigų nebeturiu. Žodžiu sad.gif

Nedavė jie ten jokių garantijų. Pasitikėjau, kvailė doh.gif Ai, nebesiskaudinu. Tik kitom norėjau patarti, kad nepakliūtų ant tokio kabliuko. Ta firma vadinasi EMBROIDERA, Savanorių prospekte.
Atsakyti
O kaip idomiai ipakuoti ta ceki is parduotuves?
Ir kokius zodziu sakyti, nieko nezinau..............sad.gif
Atsakyti
As noreciau gauti marskinelius, ant vienu - JUST, o ant kitu- MARRIED. Butu super dovana, bet nemanau kad kasnors tai sugalvos mums padovanot ax.gif
Atsakyti
mes per savo vestuves gavom ireminta paveikslili, o tame paveikslelyje is pinigu islankstyta poreliu jaunuju.. nereliai atrode.. pasikabinome ant sienos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti