Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos jaunavedžiams

Man tai didziausia dilema tokia: pernai per savo vestuves nuo turtingos vyro sesers gavom 500 lt. Siemet ji isteka, bet mes tikrai neturim galimybiu tiek dovanoti, juolab kad kudikelio laukiam. Dovanosim 100 euru ir tai jau cia 's vercha'. Juk kiekvienas pagal savo galimybes, ane?
Atsakyti
QUOTE (sesyte @ 2004 07 23, 11:10)
Tikrai kiekvienas turetu nesti pagal savo isgales.

Ir as manau, kad geraiu tegul dovanoja pinigais, kas kiek gali aisku bet geriau, negu kokia nereikalinga dovana wink.gif Imesi ja i rusi ir amen, o pinigelius galesime isleisti mums svarbiu daiktu pirkimui clap_1.gif
Atsakyti
O man visai patiko gauti dovanas per vestuves daiktais,nors daugumai sakem(tie kurie klause),kad dovanotu pinigais,bet gavom ir dovanu nemazai,ir labai jau jos praverte,nes pradejom gyventi atskirai ir nicnieko neturejom.
Gavau dovanu puodu rinkini(ne zepter ir ne bauer) iki siol naudoju
Indu rinkini,lekstes,lekstutes,salotones,silkine
2 Irankiu komplektus(dazniausiai naudoju viena,o kartais ir abieju prireikia) Kriksto tevai su savo vaiku seimomis susideje padovanojo saldytuva
Gavom grazu adijala,iki siol naudojam
2 pukines pagalves ir patalynes komplekta
Mikseri
Samciu ir visokiu daikteliu rinkinuka
keptuve
Puoduku rinkini
O uz gautus pinigus,iskarto nusipirkom kompiuteri,kad neissvaistytumem
Atsakyti
Praeitais metais pries musu vestuves klause musu ko norim. Apsvarstem su vyru ir pasakem. O tie, kurie klause padovanojo vistiek kitka, ko buvom kitu uzsiprase. Tai va taip ir gavosi....kam tada klausti, jei vistiek savaip padarai. Dovana - maloniau, prisiminimas ilgesniam laikui islieka, bet pinigai turbut racionaliau. Visas padovanotas dovanas - daiktus naudoju iki siol. Tik va tie sudubliuoti stovi....
Atsakyti
o as noreciau gauti stilingu prieskoniu indeliu tongue.gif arba molinuku cenachams g.gif baisiai praktiski mano norai laugh.gif
Atsakyti
aisku, kad geriausia dovana shiais laikais lieka vokelis su pinigeliais g.gif, bet as asmenishkai noreciau gauti koki grazhu pietu serviza 12 asmenu (va taip banalu, bet kai nera ish ko svecius pavalgidinti, tai servizo tikrai reikia), grazhias taures: shampanui, brendzhiui, kokteiliams ir pan, nes ish mano beveik nieko nebeliko, vis laimei dauzhom smile.gif

o dar svajoju, kad kas padovanotu didzhiule dvigule kaldra (2x2.20m)!!!! tokia pukine smile.gif shilta smile.gif i kuria galima butu isiviniuoti kartu su mylimuoju vyreliu ir saldzhiai miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 23, 13:39)
O man visai patiko gauti dovanas per vestuves daiktais,nors daugumai sakem(tie kurie klause),kad dovanotu pinigais,bet gavom ir dovanu nemazai,ir labai jau jos praverte,nes pradejom gyventi atskirai ir nicnieko neturejom.
2 Irankiu komplektus(dazniausiai naudoju viena,o kartais ir abieju prireikia) Kriksto tevai su savo vaiku seimomis susideje padovanojo saldytuva
Mikseri
keptuve
Puoduku rinkini

As irgi noreciau gauti Zepter puodus biggrin.gif
Bet kiek teko is kitu patirties pasimokyti, tai dovanoja daznai pigius daiktus. Jei arbatinukas, tai uz 60Lt. Arba kaip vienai draugei padovanojo dvi dideles lempos ir kur jas deti ji nezino. Sake, kad perdovanos. Nenoreciautokiu dovanu sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Oleska @ 2004 07 23, 16:04)
QUOTE (paiduke @ 2004 07 23, 13:39)
Mikseri
keptuve
Puoduku rinkini

As irgi noreciau gauti Zepter puodus biggrin.gif
Bet kiek teko is kitu patirties pasimokyti, tai dovanoja daznai pigius daiktus. Jei arbatinukas, tai uz 60Lt. Arba kaip vienai draugei padovanojo dvi dideles lempos ir kur jas deti ji nezino. Sake, kad perdovanos. Nenoreciautokiu dovanu sad.gif

Su tais pigiais daiktais, tai faktas. Man labai "patiko" dovana, kuria mano drauge per vestuves gavo is pusbrolio- 2 lekstes+ 2 puodukai... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 23, 14:20)
QUOTE (Oleska @ 2004 07 23, 16:04)
...Sake, kad perdovanos. Nenoreciautokiu dovanu sad.gif

Su tais pigiais daiktais, tai faktas. Man labai "patiko" dovana, kuria mano drauge per vestuves gavo is pusbrolio- 2 lekstes+ 2 puodukai... laugh.gif

mad.gif o kazkas ka tik parase, kad lai dovanoja sveciai kiekvienas pagal isgales..
taip ir galvojau, kad jei ne Zepter puodai arba servizas 12 asmenu geriau i sugalvoti priezasti ir neiti i tas fck vestuves.. sedziu dabar ir lauzau galva kaip pasielgti, nes neturiu tiek pinigu dovanai - o veda tikrai l.artimas zmogus sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirtishe @ 2004 07 23, 21:55)
Su tais pigiais daiktais, tai faktas. Man labai "patiko" dovana, kuria mano drauge per vestuves gavo is pusbrolio- 2 lekstes+ 2 puodukai... laugh.gif [/QUOTE]
mad.gif o kazkas ka tik parase, kad lai dovanoja sveciai kiekvienas pagal isgales..
taip ir galvojau, kad jei ne Zepter puodai arba servizas 12 asmenu geriau i sugalvoti priezasti ir neiti i tas fck vestuves.. sedziu dabar ir lauzau galva kaip pasielgti, nes neturiu tiek pinigu dovanai - o veda tikrai l.artimas zmogus sad.gif

Su tais puodeliais, tai norejau pasakyt, kad jie tiesiog nelabai reikalingi tik 2 g.gif O tas zmogus isties galejo nupirkti geresne dovana smile.gif tik kazkodel to nedare... blink.gif (isties zinau, kad galejo, nes mes kartu dviese taremes uzsakyt jauniesiems prabangia nakti viesbutyje...)
Atsakyti
O va mes sveciams kvietinuose paraseme linkejimus atnesti vokeliuose, nes jau pusantru metu kartu gyvenam, tai tuoc buitinius daiktus kaip siurbli, virduli , lygintuva turime....

Zinau tik kad patys artimiausi zmines- tevai, mociute tai prie vokeliu ir dovenele padovanos... mociute jau is anksto perdave4 nenaudota amerikoniska termosa (na cia LT jiis buvo pirktas dolerinej pries 16 metu,. todel mociutes akyse ir dabar verte turi), tevai planuoja padovanoti 2metalinius isgraviruotus puodelius ant padeklo mums vakarinei arbatai gerti ...

O siaip tai smagiausia manau tas dovanas ispokuoti clap.gif clap.gif Vaje kaip man patinka tai daryti tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Nesiruosiu dovanoti dovanu, brangesniu kaip mano 3 dienu uzdarbis.. (10% atlyginimo).. Galiu ir is anksto paklausti - ko reiktu..
Nesuprantu brangiu dovanu dovanojimo prasmes..
Ar cia konkursas - kas brangiau ar kieciau padovanos, ar demesio zenklas?
Atsakyti