QUOTE(isora @ 2012 12 07, 11:08)
Sveikos...
Sorry, kad dingus.. Bet.. Neturiu ką rodyt, neturiu dabar net kaip fotkint, dešinės rankos rodomąjį blederint ikišau, sudarkė visą pirštą vaiko gimtadienio dieną, gryžę namo rado kraujo klane atsijungusią.... Na nesvarbu.. Sugys, tik palinkėkit kuo greičiau...
oje, kaip skaudžiai
linkiu, kad greit sugytų.
QUOTE(sayonara @ 2012 12 07, 11:31)
oho, cioce.. galėsim eit naktį vilniuj pasivaikščiot
aš tai pakliūnu į situacijas. vieną kartą į invalido vietą toks lėktuvo dydžio
mersas mersas skersai pasistatė prie PC, išlindo toks gorila didelis ir plaukuotas, aš priėjau, sakau, užuojauta. Jis, kodėl, kas? Sakau, nu Jūs visiškas invalidas, man invalidų visada labai gaila.
galvon negavai?
ekstremalės jūs su vuniščia
QUOTE(Vuniščia @ 2012 12 07, 11:34)
O studentavimo laikais kai prie vyro priėjo monstrai su pasakymu - DUOK parūkyt!, jis pasakė aš nerūkau, o po to - DUOK paskambint, tai atidavė telefoną ramiai ir nuėjo
Sveiko proto džentelmenas
QUOTE(R.i.R. @ 2012 12 07, 11:41)
Say, tikiu, kad padarytas gėris, kaip ir blogis sugrįžta. Aš irgi iš tų rėksnių ir pasipiktintojų. Kartą pamokiau alkoholikę motiną ir jos vyriškį, kurie kūdikį, laikė žemyn galva
Bet... kas iš to? ar jie ims elgtis geriau? smarkiai abejoju.
Gal neims, o gal ir ims. Visvien yra dalis žmonių, kuri tik parodžius tam tikras jų klaidas iš pradžių gal šiaušias, bet vėliau susimąsto, pakeičia bent minimaliai. Kad ir tuo atveju, gal bent viešai stengsis elgtis taip, kad panašių pastabų negautų, nes tai gi nemalonu yra.