Juo labiau
QUOTE(o la la la @ 2012 12 07, 15:52)
Praskiesti jūsų siaubiakus baubiakus
Labai gražu
QUOTE(o la la la @ 2012 12 07, 14:52)
Smagu, kad pasnigo
Labai grazu ir jauku
Bet kad pasnigo, tai visai nesmagu Pas mus jau visa salis baigia sugriuti, baisu ir pagalvoti, kas bus, jei nesiliaus snigti
QUOTE(o la la la @ 2012 12 07, 16:52)
Svelniai, patiko
Sveikos ,
Nekandraudama laukiu šiandienos advento kalendoriaus nuotraukos. Visos nuotraukos puikios. Skirtingas stilius, skirtingos mintys darant jas - man patinka paanalizuoti.
O la la - tikrai paprasta ir gražu
Nekandraudama laukiu šiandienos advento kalendoriaus nuotraukos. Visos nuotraukos puikios. Skirtingas stilius, skirtingos mintys darant jas - man patinka paanalizuoti.
O la la - tikrai paprasta ir gražu
O la la la -> Man irgi patiko foto tavoji
QUOTE(o la la la @ 2012 12 07, 14:52)
Gražu.
O la la la, įkelk į šią dieną advento kalendoriuje, kad neliktų tuščia.
QUOTE(erikamaja @ 2012 12 07, 23:57)
ši diena buvo mano, bet susikeitėm ir aš anksčiau įkėliau. Jaučiuosi atsakinga, kad nėra foto, tad. pavėluotai ..
buvo likę 17d.
"Kalėdos susitaikymo ir vilties metas, nuspalvintas tradicinėmis spalvomis raudona, balta, žalia, auksine, sidabrine, pražydęs vis margesnėmis Betliejaus žvaigždėmis.
Betliejaus žvaigždė taip romantiškai ir atspindint gražiausią bei prasmingiausią žiemos įvykį dažnai vadinama nuostabi gėlė, Puansetija."
QUOTE(Yvette @ 2012 12 07, 23:00)
ši diena buvo mano, bet susikeitėm ir aš anksčiau įkėliau. Jaučiuosi atsakinga, kad nėra foto, tad. pavėluotai ..
o tai kaip čia taip išeina, kad susikeitėt ir tas žmogus, kuris turėjo šiandien dėti, neįdėjo? nes tavo foto kartojasi, ją jau matėm...beje, labai patiko idėja, mintis
tai jau tuomet geriau, kad foto kalendoriuje nesikartotų, aš esu už tai, kad o la la įkeltų ją vietos pavėluotosios
QUOTE(gotte @ 2012 12 08, 01:22)
o tai kaip čia taip išeina, kad susikeitėt ir tas žmogus, kuris turėjo šiandien dėti, neįdėjo? nes tavo foto kartojasi, ją jau matėm...beje, labai patiko idėja, mintis
tai jau tuomet geriau, kad foto kalendoriuje nesikartotų, aš esu už tai, kad o la la įkeltų ją vietos pavėluotosios
na ne visai sutinku, kad foto kartojasi, tik veidai tie patys matyti. O foto, dvi skirtingos.
Olala foto graži ir kalendorių papuoš. Bet norėčiau ir šią foto ten palikti, o taip pat prijungsiu ir originaliai vakar turėjusią pasirodyti, kai tik žmogus prisijungs.
Kad išliktų eiliškumas, galiu pataisyti savo žinutę ir įkelti foto. Girdi, slapuke?
O kodėl žmonės foto neįkelia.... Negi jums nepasitaiko netikėtumų, dėl kurių reikia viską mesti ir foto advento kalendorius būna paskutinis dalykas apie kurį galvojat..
Geros dienos
Yvette gražiai užpildė 17 advento diena:)
O la la la, patiko tavo nuotrauka.
Yvette, grazu
Labai grazi ideja kalendoriaus, taip sventiskai ziurisi visos nuotraukos
Yvette, grazu
Labai grazi ideja kalendoriaus, taip sventiskai ziurisi visos nuotraukos