QUOTE(sayonara @ 2012 12 07, 09:54)
* aš į bendrą tendenciją atsakiau - straipsnis su klausimu apie etiką ir netgi griežtesnį įvertinimą yra, temoje pasisakymai, kad šiurpu ir blogai yra,
tad ir paskatinau nesmerkti
** man, tarkim, nepatinka sensacijų vaikymasis, aprašinėjimai baisybių, nusikaltimų, stichinių nelaimnių ir pan., bet aš nerandų tikrai rimtų argumentų to nedaryti, nes tuomet žiniasklaida būtų nebe žiniasklaida, o
saldžių naujienų apie gražius žmones skleistuvas.
* Nu tai apie ka as ir kalbu...
Kokia bebutu diskusijos tema, visada anksciau ar veliau ateis say ir paskatins nedaryti to ar ano... o man, nesusipratusiai, vis uzkliuva tie paskatinimai, nes nu galvoju gi, kad visos cia jau dideles mergaites esam, ne mokinukes, tai gal ir nebutini tie paskatinimai
Ai bet nekreipk labai demesio, cia turbut tiesiog mano asmenine problema su autoritetais, sakeisi pati tokia turinti, tai gal ir mane suprasi
** Baisybiu ir blogybiu vengti ziniasklaidoje nereikia, o kaip jas pateikti - cia jau visai kita tema. Asmeniskai manes neitikina argumentas, kad is tu purvinu sensacingu ziniu gal ir kas gero gausis, nes kas nors susimastys, bla bla bla... bet tai tik mano nuomone, ir nerasysiu dvieju metru paklodes jai pagristi, tingiu
Ir dar del to fotografo, pardavusio nuotrauka laikrasciui - taip, as manau, kad butu buve maziau "negrazu", jei nuotrauka jis butu tiesiog atidaves, o dar geriau, jei isvis butu atsisakes leisti ja publikuoti. Bet velgi, tai yra grynai mano asmenine nuostata, ir viena is priezasciu, kodel negaleciau buti reportazininke, nes per daug tokiu ir panasiu dilemu iskiltu ir neduotu man ramiai gyventi