o aš šiandien pasiėmiau iš pašto gautąją foto, ačiū lunamėjai gavau dvi mielas foto
didelę šio kotletuko foto
ir šį nedidelį virtualų skanėstą
Dzingl bels, mergos!
Ačiū Aušrai (Peony Blossom) už siuntinuką.. už svajingą pievą....už gražias raideles ant voko... už šiltus palinkėjimus ir už netikėtą adresų knygutę viskas taip faina, esu laiminga ačiū Tau
QUOTE(Afrė @ 2012 12 27, 13:55)
Atskubu padėkoti Noisy-B už foto ant drobės Labai malonu,kad visgi gavau po Kalėdų Įkurdinau ant sienos
Viena iš mano favoričių foto, kurią ir gavau
http://farm9.staticf...e499955f1_n.jpg[/img]
Viena iš mano favoričių foto, kurią ir gavau
http://farm9.staticf...e499955f1_n.jpg[/img]
Smagu, kad nukeliavo, tikiuosi, kad saugiai dėl techninių kliūčių šiek tiek susivėlinau su siuntinuku Tu net neįsivaizduoji, kaip ILGAI rinkau foto ir vis galvojau, kad nufotografuosiu kažką kalėdinio, bet visgi nusprendžiau šitą
QUOTE(vienintelė @ 2012 12 27, 14:40)
keliu savo geriausia 2012 metų nuotrauka
grazi nuotrauka tas grudas pasiilgau fotografijos...i juosta...ramios, neskubant, savo malonumui...kada nors...kai turesiu daugiau laiko
Su sventemis sekta
O as va kazkada jau seniai pasigyriau, jog gavau mainu foto, bet taip ir neparodziau kuria. Tai va, Juratike man atsiunte sia
Sveikos
Tema graži, daug nuostabių nuotraukų Peržiūrėjau visą kalendorių, tikrai labai fainas
Mainų nuotraukos irgi labai gražios Labai gaila, kad šiais metais nespėjau užsirašyt..
Rodau kalėdinį autoportretą
Tema graži, daug nuostabių nuotraukų Peržiūrėjau visą kalendorių, tikrai labai fainas
Mainų nuotraukos irgi labai gražios Labai gaila, kad šiais metais nespėjau užsirašyt..
Rodau kalėdinį autoportretą
gizzy, blikiukai tai nuostabūs, bet tavo veido oda dėmėta, šešėliai aštrūs krenta, visa apranga vien juoduma, susiliejanti su plaukų juoduma, kadravimas nelabai vykęs
Praūžė ir mano šventės, kaip viesulas, jau maniau, kad tikrai pasaulio pabaiga
Visko žiauriai daug, nenusakomai daug, bet jau blaivausi ir vis dažniau normaliu ritmu kvėpuoju...gyvensiu
Linkėjimai visoms ir kiekvienai atskirai, būkit LAIMINGOS!!!
Bebrui atskirai
Visko žiauriai daug, nenusakomai daug, bet jau blaivausi ir vis dažniau normaliu ritmu kvėpuoju...gyvensiu
Linkėjimai visoms ir kiekvienai atskirai, būkit LAIMINGOS!!!
Bebrui atskirai