Ačiū, kurios netingi ir atsako, ko paklausiu
isora, ant Tavo foto elniai pritrepsėjo?
QUOTE(smalsi_ @ 2012 12 22, 13:04)
isora, ant Tavo foto elniai pritrepsėjo?
aha.. karpiau tą juodą popieriu blikam kitokiem, prie objektyvo konstravau...
ar yra dar gyvų
Padėkite išsirinkti, ar nikon F65 ar nikon fg20. Žinau, kad jie skirtingi, bet gal kam teko mėginti, ir pasakytumėt, su kuriuo lengviau/įdomiau būtų pasižaisti
pleaaaaaaaaase užkrėtėt su savo tom juostom, o į pagalbą neateinat. Man reikia kuo greičiau pasakyti, kurį imu, nu patarkit
Padėkite išsirinkti, ar nikon F65 ar nikon fg20. Žinau, kad jie skirtingi, bet gal kam teko mėginti, ir pasakytumėt, su kuriuo lengviau/įdomiau būtų pasižaisti
pleaaaaaaaaase užkrėtėt su savo tom juostom, o į pagalbą neateinat. Man reikia kuo greičiau pasakyti, kurį imu, nu patarkit
Flickr dalina dovanas, paspaudus gausit 3 men. Pro
QUOTE(kristalines @ 2012 12 22, 13:59)
ar yra dar gyvų
Atvirai nė vieno neimčiau Kokia kaina jų? O jei rinktis iš tų dviejų, tai FG20 jis turi manualfocusą, o F65 autofocusas jau yra. Gal kokį geresnį zenitą pasiieškok?
Išsiunčiau pirštinaites, tad iki Naujųjų tikrai abi gausite Nespėjau jas įamžinti, tad jei nepagailėsite laiko nufotkinkit
QUOTE(Afrė @ 2012 12 22, 18:04)
Išsiunčiau pirštinaites, tad iki Naujųjų tikrai abi gausite Nespėjau jas įamžinti, tad jei nepagailėsite laiko nufotkinkit
QUOTE(R.i.R. @ 2012 12 22, 09:55)
Seagirl, labai grazi mergyte, ir foto patiko is pacio ryto paaikciojau bet del rukelio, mano manymu, ne visur jis tinka, mano manymu, ne ant visu foto ji reiktu deti, bet pasilikti tik vienai kitai foto, kurioms norisi suteikti paslapties.
O rukeli as darau dar kitaip. Tiksliau, zinau du budus ji padaryti.
O rukeli as darau dar kitaip. Tiksliau, zinau du budus ji padaryti.
Visiskai tam pritariu
O gal pasidalintumet bent vienu budu...?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 21, 23:56)
Turiu ji, fokusas pabega pabega vis... Skaiciau kad ju tokia beda.
NETIESA.
Turėjau canon 50mm 1.8 ir viskas su juo gerai buvo, kai nusistačiau ONE shot.
QUOTE(noisy-B @ 2012 12 22, 21:04)
NETIESA.
As net ta pati daikta fotkinau ir ziurejau kiek nusoks fokusas, o ir skaiciau ne karta, kad taip buna su jais. Gal ir netiesa.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 22, 21:28)
As net ta pati daikta fotkinau ir ziurejau kiek nusoks fokusas, o ir skaiciau ne karta, kad taip buna su jais. Gal ir netiesa.
Aš sakau, kaip buvo, bičas pirko nei tikrinęs, nei ką, pirmą nuo krašto ir žiauriai gerai viskas su juo buvo. Višta, kaltinau jį, kai pati buvau blogai nustačius, kai nustačiau one shot per meniu, nuo tada jokių bėdų nebuvo
Ačiū Jokubaitei už nuostabų jūros vaizdelį! Nerealiai smagu.Šįvakar laiškininkė atnešė