sveikos,
šiek tiek buvau apleidusi temą, dabar pasiskaičiau, pasigrožėjau gražiausiomis metų nuotraukomis
Aš irgi keliu savo gražiausią 2012 metų nuotrauką, ji man labai labai miela
Yvette, vis dar laukiu tavo adresiuko
O man atrodo, kad mano geriausia ši, nors yra dar kelios, kurios labai patinka, be visgi dedu konkursui šią:
ei, ar aš negaliu dalyvauti??? Negaliu, tiesa? Ištryniau iš flickr, bet čia paliksiu
O man atrodo, kad mano geriausia ši, nors yra dar kelios, kurios labai patinka, be visgi dedu konkursui šią:
ei, ar aš negaliu dalyvauti??? Negaliu, tiesa? Ištryniau iš flickr, bet čia paliksiu
QUOTE(noisy-B @ 2012 12 19, 16:00)
kodel negali?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 19, 17:13)
kodel negali?
Nes jau buvau laimėjus, ne? Nelabai pamenu kaip ten su sąlygom
QUOTE(noisy-B @ 2012 12 19, 16:37)
Nes jau buvau laimėjus, ne? Nelabai pamenu kaip ten su sąlygom
Gali dalyvauti Tik negali laimėti berods Nesuk galvos dėl to Juk esmė - dalyvavimas
Erikamaja, išduok receptą kalėdinių sausainiukų o tai vos liežuvį nenusikandau
Dalyvauju ir aš Nežinau ar geriausia, bet man labai miela foto...
labai faina kad visos dedat savo geriausias, aš negaliu apsipresti, metausi tarp dviejų bet dar yra laiko, tai neskubu.
brumbrumai žinau kad daug kas pyksta už tokius, o bet tačiau man tai taiklaiusias jos apibūdinimas
brumbrumai žinau kad daug kas pyksta už tokius, o bet tačiau man tai taiklaiusias jos apibūdinimas
sveikos gyvos ir gyvi atriedu atidundu su navynomis, kad gavau ir as vakar mainu nuotrauka!!!je je je!!!Dekui dideliausias siuntejai Juratei is Silutes! prasom prisistatyti oficialiai.(zinau is nuotrauku, bet va nikas uzkrito nors tu ka, o ieskoti ir narsyti po Flickr ir SM laiko nuli turiu) Taigis aciu uz "voriukus" .Malonu! Gaila tik, kad sulamdyta gavau. Pernai sudauzyta ir susibraiziojusi atkeliavo, o siemet sulamdyta bet su dziugesiu keliaus i atminimu skrynele
Ir dziugu, kad mano nuotrauka pasieke adresata. Tikiuosi nesupyksi del kokybes, nes diedukas pas kuri spauzdinau tik toki teturejo dideliu formatu, o visi kiti tie 10x12. Tai esant tokiam nuotraukos formatui dariau ka "turejau"(t.y. pasirinkau) ir jis ten man mazino mazino, nes ryskiai per didele nuotrauka buvo. Tai velns ten zin kaip ja sumazino, nes man paciai pamacius rezultata popieriuje sirdis i debesi nepakilo. Bet nebesiblaskiau, nes laikas spaude! Nepasiteisinimas, tiesiog paaiskinimas
Ir dziugu, kad mano nuotrauka pasieke adresata. Tikiuosi nesupyksi del kokybes, nes diedukas pas kuri spauzdinau tik toki teturejo dideliu formatu, o visi kiti tie 10x12. Tai esant tokiam nuotraukos formatui dariau ka "turejau"(t.y. pasirinkau) ir jis ten man mazino mazino, nes ryskiai per didele nuotrauka buvo. Tai velns ten zin kaip ja sumazino, nes man paciai pamacius rezultata popieriuje sirdis i debesi nepakilo. Bet nebesiblaskiau, nes laikas spaude! Nepasiteisinimas, tiesiog paaiskinimas
Labas vakaras, štai ir aš
šiandien gruodžio 19-oji ir iki Kalėdų liko TIK 5 dienos!
Ar visiems išsiuntėt sveikinimus????
šiandien gruodžio 19-oji ir iki Kalėdų liko TIK 5 dienos!
Ar visiems išsiuntėt sveikinimus????
Labai sunku išsirinkti geriausią.. Be to, kas mieliausia pačiai ir kas kitiems irgi gali labai smarkiai skirtis
Aš gal vat tokią.. Tik nesuprantu, kokia geriau- JB ar spalvota. Spalvos man ten fainos, bet JB labiau išryškina jausmą
Daugiau čia
P.s. aš savo mainų foto išsiunčiau labai seniai, dar lapkričio pabaigoje.. bet jokių žinių, ar gavo Plius, aš nežinojau, kad reikia didelio formato daryt... aš dariau mažą..
Aš gal vat tokią.. Tik nesuprantu, kokia geriau- JB ar spalvota. Spalvos man ten fainos, bet JB labiau išryškina jausmą
Daugiau čia
P.s. aš savo mainų foto išsiunčiau labai seniai, dar lapkričio pabaigoje.. bet jokių žinių, ar gavo Plius, aš nežinojau, kad reikia didelio formato daryt... aš dariau mažą..
QUOTE(-Tynka- @ 2012 12 19, 21:56)
jei neklystu tavo jau gavo
patikrinau, Tynka, tikrai iš tavęs jau gavo.