Sauni ideja - 2012 geriausia
QUOTE(Veronika~ @ 2012 12 19, 00:30)
Noriu pasidziaugti, nes vakar i mano namus atkeliavo vasara kartu su mainu foto Aciu! Tik nezinau nicko, prisipazinkit kas man siunte
tu žaidime registravaisi su vardu Beronika ar ne? Jei taip galiu pasakzti nuo ko gavai, tik patvirtink ar tas vardas. Arba gal pati pasisakys, lankosi vistik dažnai
labos
2012 m. fotografavau kaip niekada mažai. Tam yra tam tikrų priežasčių.
Yra kelios foto, kurios man artimos ir pačiai patinka. Bet yra viena, kuri labai brangi. Ją ir dedu. Geriausia jos nepavadinčiau, bet vidinis barsukas prieštarauja bet kokiai konkurencijai, tad dedu tą, kuri man pačiai yra "awwwww "
2012 m. fotografavau kaip niekada mažai. Tam yra tam tikrų priežasčių.
Yra kelios foto, kurios man artimos ir pačiai patinka. Bet yra viena, kuri labai brangi. Ją ir dedu. Geriausia jos nepavadinčiau, bet vidinis barsukas prieštarauja bet kokiai konkurencijai, tad dedu tą, kuri man pačiai yra "awwwww "
as tai is tikro nzn, kuri man labiausiai patinka. gal si..
nors man mieliausia ir primenanti geriausius pasivaiksciojimus miesteliuose yra sita:
nors man mieliausia ir primenanti geriausius pasivaiksciojimus miesteliuose yra sita:
QUOTE(sayonara @ 2012 12 19, 08:59)
brum, man pirma tai miau
siaip reiktu perskenuot. nepatinka man tas tamsumas dabar
QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 19, 09:04)
siaip reiktu perskenuot. nepatinka man tas tamsumas dabar
man tai kaip tik būtent tokia ji patinka, neįsivaizduoju jos kitokios
aš gavau lapuką iš pašto nežinau, ar pavyks šiandien pasiimti, bet stengsiuos..
t.y. aš preziumuoju, kad tai mainų foto, o ne koks kitoks siuntinys
QUOTE(Veronika~ @ 2012 12 19, 00:30)
Noriu pasidziaugti, nes vakar i m ano namus atkeliavo vasara kartu su mainu foto Aciu! Tik nezinau nicko, prisipazinkit kas man siunte
As baisiai velavau su issiuntimu ir tik vakar issiunciau mainu foto, is anksto atsiprasau adresato, kad taip uzsivelinau, na taip gavosi
As baisiai velavau su issiuntimu ir tik vakar issiunciau mainu foto, is anksto atsiprasau adresato, kad taip uzsivelinau, na taip gavosi
Labai dziaugiuosi, kad laiku gavai as siunciau tau
QUOTE(Yvette @ 2012 12 19, 00:09)
nebūtina, tikrai. pradėk nuo namų darbų prmame psl. perskaityk, suskaupk, atlik, įsiliek į būrį
negaliu nepasidalnti
Papildyta:
ne konkursui, bet mano šių metų ypatingiausia, be jokių abejonių.
Sūnui buvo mažojo princo periodas, tai tokiam stiliuje ir foto gavosi.
negaliu nepasidalnti
Papildyta:
ne konkursui, bet mano šių metų ypatingiausia, be jokių abejonių.
Sūnui buvo mažojo princo periodas, tai tokiam stiliuje ir foto gavosi.
Dekui, padarysiu namu darbus ir cia ideti reikia, kaip supratau?
Jau truputeli bandziau su trim daiktais ir fokusu, lyg gaunas, dar pabandysiu ir ikelsiu
QUOTE(sbo @ 2012 12 19, 11:13)
Dekui, padarysiu namu darbus ir cia ideti reikia, kaip supratau?
Jau truputeli bandziau su trim daiktais ir fokusu, lyg gaunas, dar pabandysiu ir ikelsiu
aha,čia įkelk. Jei gaunasi tai drąsiau tik.
Tiesa, įsižiūrėk į pavyzdžius namų darbų mes priekabios. Iškart reikalaujam tvarkos nuotraukose. Apsižiūrėk kokį foną rinksies, kaip viską išdėliosi...
QUOTE(Yvette @ 2012 12 19, 11:29)
aha,čia įkelk. Jei gaunasi tai drąsiau tik.
Tiesa, įsižiūrėk į pavyzdžius namų darbų mes priekabios. Iškart reikalaujam tvarkos nuotraukose. Apsižiūrėk kokį foną rinksies, kaip viską išdėliosi...
Aga, gerai, butinai Noriu labai ismokti, todel busiu pavyzdinga mokine
QUOTE(sbo @ 2012 12 19, 11:34)
Aga, gerai, butinai Noriu labai ismokti, todel busiu pavyzdinga mokine
jeeeeeeeee, pavyzdingų mokinių mums trūksta