QUOTE(Yvette @ 2012 12 13, 19:48)
Prieš Kalėdas dauguma mūsų tampa geresni, atidesni. Šuo su pledu apklotas. Tai jau atidumas, dėmesys, meilė.... galų gale su Kalėdom ir šaltukas ateina, čia tai puikiai parodyta.
Šis kalendorius neturėjo būti vien Kalėdinės dekoracijos ar pan.... Tiesiog tai, kas jums pačioms yra Kalėdos ir jų laukimas...
labai taikliai viską parašei, taip, kaip aš ir galvoju
tai nebuvo nei skatinimas aukoti, nei skatinimas užjausti, nei kažkaip šokiruoti fotografuojant...tiesiog Kalėdos visų skirtingos ir tiek... kažkas apsikabins šuniuką, kažkas dės po eglute dovanėles vaikams.. kažkas keps sausainukus ar meduolius... va toks švenčių laukimas..visoks..
Svajone, žinok aš dažniausiai taip ir darau - kalbu, fotografuoju, stengiuos žmogų sudominti, paskatinti kalbėti (vis tik žurnalistinis darbas čia man labai atsiliepia, nes moku atrasti bendrą kalbą su žmogumi, nepasimetu). Bent jau šios moters klausinėjau apie šunį, kuo vardu, kokio amžiaus, klausiau, ar galima paglostyti, ar nėra agresyvus...pasakojau, kad ir mes turim šunį...paskui šunius užsiropštė ant jos ir laižė jai veidą, buvo smagu matyt jų ryšį. Paskui tiesiog atsisveikinom abi šypsodamos. Va tada ir pagalvojau apie šventės, jų laukimą ir šį trumpą susitikimą.