Sveikutės, aš taip pat turėjau užduotėlę šiai dienai
Iki Šv. Kalėdų liko 12 dienų...
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 11, 22:51)
Ech... net žinutės negaliu pabaigt pusdienį rašyt. Pas mane ir medžiai - va
http://farm9.staticf..._e195af0e77.jpg
http://farm9.staticf..._e195af0e77.jpg
Labai grazi nuotrauka, tarsi nupiesta nuostabiai tas rukas tolumoje atrodo. Tik kaip ir daugeliui, ir man pritruko kokio neryskaus siluetuko tolumoje:)
Jurzoles irgi nuostabiai atrodo aleja, sviesesnis variantas geriau man ziurisi, tik gal kiek labiau atvertos diafragmos noretusi:)
Svajones "supynes" nuostabuma
Ačiū visoms pakomentavusioms
Meduoliai fantastiški
Na ir drąsuolė tu
Kai kuriose nuotraukose užkliuvo melsvas arba rausvas sniegas. O šiaip šaunuolė, aš tai nelabai išdrįsčiau išsirengt pusnynuose. Na nebent po pirties sniege pasivoliot galėčiau ar į eketę įlįst
Man geriau
QUOTE(erikamaja @ 2012 12 11, 23:47)
Namai jau pakvipo Kalėdom...
Meduoliai fantastiški
QUOTE(kristukass @ 2012 12 12, 01:18)
Mano nerami dusia.
Na ir drąsuolė tu
Kai kuriose nuotraukose užkliuvo melsvas arba rausvas sniegas. O šiaip šaunuolė, aš tai nelabai išdrįsčiau išsirengt pusnynuose. Na nebent po pirties sniege pasivoliot galėčiau ar į eketę įlįst
QUOTE(Jurzole @ 2012 12 12, 13:20)
Pabaltinau ta sniega alejoj Geriau dabar? Jei dar sviesinu, tai jau detales ima dingti...
Man geriau
QUOTE(Zirzė @ 2012 12 12, 14:47)
QUOTE(Idda @ 2012 12 12, 22:34)
šv. Kalėdos - tai viltis...
Liko 11 dienų
Liko 11 dienų
Dar tokią turiu iš tos serijos
Bet sunku man su gatvės fotografija jei užkalbinu žmogų ir jis sutinka, kad fotografuočiau, vis tiek nesugebu atsipalaiduoti, pagalvoti apie kompoziciją...man visad atrodo, kad įsibroviau į to žmogaus asmeninę erdvę, įlindau su savo kamera į jo gyvenimą ir kaip padėka jam už tą leidimą turi būti greitas nufotkinimas ir greitas dingimas iš jo erdvės...todėl aš pykšt pykšt (belenkaip!) ir psio.. Gal reikia praktikos...
Bet sunku man su gatvės fotografija jei užkalbinu žmogų ir jis sutinka, kad fotografuočiau, vis tiek nesugebu atsipalaiduoti, pagalvoti apie kompoziciją...man visad atrodo, kad įsibroviau į to žmogaus asmeninę erdvę, įlindau su savo kamera į jo gyvenimą ir kaip padėka jam už tą leidimą turi būti greitas nufotkinimas ir greitas dingimas iš jo erdvės...todėl aš pykšt pykšt (belenkaip!) ir psio.. Gal reikia praktikos...
QUOTE(gotte @ 2012 12 13, 13:22)
Dar tokią turiu iš tos serijos
pirmoji man patiko, sukėlė bent jau man daug jausmų... labai tave suprantu, aš panašiai jaučiuosi, dažniausia būna plekš plekšt kadras o paksui galvoju kaip neišnaudojau nes žmogus juk leidosi o aš va susimoviau, bet viskas nutinka dėl to kad mano viduje visad tas jausma kad aš įsibrovelė, manau reikia dažniau tai daryti ir mintys pasikeis ))
Fainos foto, merginos, kalendorius puikus
QUOTE(gotte @ 2012 12 13, 14:22)
įkišiu savo negražų trigrašį nepatiko man ir nesukėlė jokių jausmų ir manau, netinkama kalėdiniam kalendoriui wa. Atsiprašau už nekuklią nuomonę
šiaip tavo darbai dažniausiai patinka
QUOTE(gotte @ 2012 12 13, 13:52)
šv. Kalėdos - tai viltis...
Liko 11 dienų
Liko 11 dienų
o man sita patiko,iskart pagalvojau.......visi laukia kaledu,kas kaip ,savaip ..bet laukia
Labas,
Ačiū Agnei (nežinau nicko) iš Šiaulių, kad praskaidrino tolią niūrią dieną. Gavau mainų foto (saugiai) ir Kalėdinius linkėjimus. Dėkoju
P.S. Advento kalendorius puikus. Laukiu kasdien
Ačiū Agnei (nežinau nicko) iš Šiaulių, kad praskaidrino tolią niūrią dieną. Gavau mainų foto (saugiai) ir Kalėdinius linkėjimus. Dėkoju
P.S. Advento kalendorius puikus. Laukiu kasdien