QUOTE(voveraite1302 @ 2012 12 09, 23:04)
O kad jau pradėjo kalba eit apie fotoaparatus ir kitą fototechniką, ir man padėkit
Kaimynas pardavė savo mark II ir pirks olympus hibridą kažkokį superduper. Ir man labai rekomenduoja. Jo argumentai, kad dažnai pranoksta ir pigesnius veidrodžius, o kaina panaši; yra žymiai lengvesni, o objektyvai tinka "normalūs"... Bet... juk visi turi veidrodukus, tai negi aš išskirtinė būsiu
Jei rimčiau, tai suprantu, kad aš kol kas dar nieko nenusimanau, bet labai norėčiau, kad pasijustų foto kokybės skirtumas... Ir kad būtų galima fotografuot, kai šiek tiek mažiau šviesos... Hibridas šiuo atveju, kaip suprantu, nusileidžia veidrodžiui?
Ikisiu savo liezuvi, kad jau stebiu apie ka kalbos vyksta
Jusu kaimynas kalbejo apie sistemini fotoaparata, tai kaip ir tarpinis variantas, tarp mazos muilines ir veidrodinio
, jo didziausias pliusas, kad mazas korpusas, bet keiciami objektyvai, rasoma, kad nuotrauku kokybe nenusileidzia veidrodiniams, nes turi svarbiausius ,,idiegimus,,. Teigti, kad jis labai geras ir , kad pasiteisines...
nezinau. Labai labai mazai informacijos apie juos, jau nekalbu apie lietuviskus ,,rastmenis,,. Nors gamina ir sony ir panasonikas, ir samsungas ir pentaxas.
Kaina ju pakolkas tikrai dideles, o moketi didelius pinigus uz nezinia ar pasitvirtinusi daikta
ir jai gerai pamenu, bet neesu tikra, kad objektyvai yra spec. siems aparatams. Nera taip, kad nusipirkai canona ir dedi visus canonu objektyvys, praktiskai ant visu modeliu. Tad jai dabar yra galimybe tureti 2, 3 ar kai kas dar daugiau objektyvu ir juos isigyti, kad ir pvz topo centre uz padoria kaina. Sisteminiu fotoaparatu objetuvu teks ieskotis uzsienio parduotuvese uz labai nemenka kaina
va kiek pavariau
cia taip ukiskai surasiau