Wave yra Samsung
Objektyvas pas mane Nikkor 18-105 f 3.5, po svenciu pirksiu 50 f 1.4, tikiuosi nenusivilsiu, nes bais noriu Laukiu pultelio ir dar reikes trikojo... Kuklus mano norai pagal kai ka
Grazus kadrai, ziema pasakiska Ta proga vel sergam, 5 savaite OT
Dar pamiršau pasigirt, kad šiandien išfotkinau savo pirmąją juostą...tai buvo labiausiai apgalvoti 24 kadrai mano gyvenime! rimc nu ryt varau ryškint...
tik prieš tai reikia išsiaiškint, kaip išimt juostą
Aj nuuu .... pirma juosta ir zenitas ją sudrąskė sukau sukau, kadangi nelabai sukosi be galo, pasižiūrėjau, tiksliau pasiliečiau tamsoje ir žiūūūū sudrąskyta...tada bandžiau vis dėl to tą sudraskymo vietą susukti...jei ją būčiau susukusi vidun, būčiau ir visą juostą susukusi (rankiniu būdu), bet niekaip neįtaikiau, neįsukau to sudraskyto ploto ir galiausiai nutrūko juosta...tai dabar pasakykit kas nors, kad ją dar galima išgelbėt????????? Kaip rankiniu būdu įsukti ją į vidų?????? Nes gaunasi, kad ji kai nutrūko, nebeužfiksuota ten viduj...ir suk tą ratuką nesukęs...šūdelis bus ...gal kažkaip įmanoma vis tik?????????
Uz 5 svarus as irgi imciau negalvojus Bet nemoku pigiai pirkti Sakykit-perkate devetus objektyvus? I ka reikia ziureti? Galvoju gal cia pataupyti, o bet taciau skupus gi moka du kartus Gaila juosteles, dar labiau apgalvotu kadru Gal labe istrauktu?