Laba...kokia graži žiema, negaliu atsidžiaugti, tik va, saulutės mažoka...Pasiėmiau darban fotiką, važiuoju, stoju, fotografuoju...o išvažiuoti nebeina,ledas kelyje, mašina spyriojasi, nutraukiau rankinį kažkokiu būdu.
Vieni, bet ne vieniši:)
Kokia grazi ziema nuotraukose Bet kiek sniego daug
Vakar vyrui daviau uzduoti issiusti mainams foto, tai issiunte neregistruota laiska tikiuosi pasieks adresata, jei ne, issiusiu dar karta
Vakar vyrui daviau uzduoti issiusti mainams foto, tai issiunte neregistruota laiska tikiuosi pasieks adresata, jei ne, issiusiu dar karta
QUOTE(ich @ 2012 12 09, 11:48)
tikiuosi pasieks adresata, jei ne, issiusiu dar karta
pasieks
QUOTE(Yvette @ 2012 12 09, 11:50)
pasieks
Gerai, kad dar laiko yra ir tikiuosi gavusi pasisakys, nes retai cia uzsuka
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 09, 06:05)
Ir kokia paslaptis kam jo reikia? Kiek skaiciau atsiliepimu, tai didelem sventem .
Aisku issinuomuosiu, vat 29d. greiciausiai susirasyma fotografuosiu, tai issinuomuosiu pasiziuret. (zmones mate mano baisias foto, jeigu ka , o man ka, praktika).
Aisku issinuomuosiu, vat 29d. greiciausiai susirasyma fotografuosiu, tai issinuomuosiu pasiziuret. (zmones mate mano baisias foto, jeigu ka , o man ka, praktika).
Nei paslaptis nei ką, tingiu aš čia pasakot, kam reikia, tas žino, kad mirtinai pirks tą daiktą, nes jam jo reikia. Man tai nereikia.
Jūratike, vau kokie radiniai
QUOTE(ich @ 2012 12 09, 11:57)
Gerai, kad dar laiko yra ir tikiuosi gavusi pasisakys, nes retai cia uzsuka
jei gerai pamenu, pernai visos pasisakė. Tikėkimės ir šiemet.
Merginos, turiu va tokią http://www.flickr.co...N00/8257473436/ nuotrauką. Nutaisau spalvas į pievas ir pasidaro negražu... Tai gal galiu palikti ją tokią, gelsvą/rausvą... Bus kaip ir žvakių/girliandos šviesoje? Duokit patarimą, a? Mano šeimyniniai atvirukai jau DEGA.
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 12 09, 12:56)
Merginos, turiu va tokią http://www.flickr.co...N00/8257473436/ nuotrauką. Nutaisau spalvas į pievas ir pasidaro negražu... Tai gal galiu palikti ją tokią, gelsvą/rausvą... Bus kaip ir žvakių/girliandos šviesoje? Duokit patarimą, a? Mano šeimyniniai atvirukai jau DEGA.
žinoma, kad palik. spalvos ne tragiškos.
Gaila, kad ne basom kojytėm. šiaip miela foto.
QUOTE(Yvette @ 2012 12 09, 13:10)
žinoma, kad palik. spalvos ne tragiškos.
Och, net palengvėjo... Paliksiu. Nes nutaisau tikrai visai į netinkamą pusę...
TO dėl kojinyčių ir aš apgailestauju, bet nebespėjau numaut - pabudo
Vakar ir as bandziau truputi apsalusias sakeles fotografuoti Vaziuojant stabtelejau, nes taip graziai jos atrode, taip blizgejo nuo saules, bet nuotraukose nepavyko to grozio perteikt. Na, bet vis tiek rodau
Planavau siandien pasiimti fotika, eit pasivaiksciot ir daugiau pafotografuot, bet siandien pas mus tokia puga, kad baisu net nosi laukan kist
Planavau siandien pasiimti fotika, eit pasivaiksciot ir daugiau pafotografuot, bet siandien pas mus tokia puga, kad baisu net nosi laukan kist
Aš dar neišsiunčiau mainų foto, tą padarysiu ateinančią savaitę, nes noriu ką nors nice padaryti, kolkas šnipštas išeina tik
aš net nžn kas tas wave
nu gal ir nesudėtinga, nu bet nžn ar to reikia, nesu iš tų, kurie viską fiksuoja, o jei vaiką staiga prireikia iamzint, tai ir ta kokybė dažniausiai negroja pirmame plane
o jei kur vykstame, ar keliaujam i lauka visa seima, tada be veidroduko neinu
Faini panelių žiemiški kadrai
Ir aš parodysių kelis, nors jau turbūt flickre matėte :
QUOTE(Suprem @ 2012 12 08, 23:42)
Sian as kaip tik isbandziau savo Wave kamera, nuuuu Su Nikonu gaunasi geriau
aš net nžn kas tas wave
QUOTE(Jurzole @ 2012 12 09, 00:00)
Ismokti nera blogai (o ir nesudetinga turbut, kiek jau ten to mokslo gali buti?), o kaip paskui naudosiesi, tavo reikalas. Juk veidrodinuka ne visada po ranka turi turbut?
nu gal ir nesudėtinga, nu bet nžn ar to reikia, nesu iš tų, kurie viską fiksuoja, o jei vaiką staiga prireikia iamzint, tai ir ta kokybė dažniausiai negroja pirmame plane
o jei kur vykstame, ar keliaujam i lauka visa seima, tada be veidroduko neinu
Faini panelių žiemiški kadrai
Ir aš parodysių kelis, nors jau turbūt flickre matėte :